big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberEksitav ja ebat2pne.Jutt on munavalgest, mis t6esti sisaldab yhte valku, mis seob yhte B grupi vitamiinidest… kuid
Sellest see munavalge kalgendamise soovitus.
The problem is that it also completely deactivates nearly every other protein in the egg white. While you will still obtain nutritional benefits from consuming cooked egg whites, from a nutritional perspective it would seem far better to consume them uncooked.
…ja munakollane yks suuremaid biotiini allikaid, nii et…
Novot. Et siis kiirem, mugavam ja kasulikum ka.
big poppa pump
MemberToore muna joomine tundub hardcore värk küll, aga ma eelistan neid siiski keedetult:DMina ka. Keedetud muna on veidikese soolaga väga hea
Toores muna on üks peategelasi mu blenderi-shakedes ka. Need on tavaliselt lihtsad. Pool banaani, 200ml piima, 1-2 vedelat kana ja siis 30sek blendida. Väga hea tuleb.
Ma olen muidu suur vedelate toidukordade sõber. Mitte kõige tavalisem vadak-piim/vesi, vaid just sellised mis ikka tavamõistes toite ka kaasavad. Banaan, tuunikala, muna – misiganes.
big poppa pump
MemberEriti naljakas on see, et väga palju on neid, kes on näinud Rocky filme, ja siiamaani pimesilmi usuvad, et selleks, et lihas kasvaks, tuleb KINDLASTI juua toorest muna. Lapsed, vaadake vähem filme. Lugege rohkem raamatuid parem.Kui ikka suur poksija ette näitab, siis kes see ikka targem on.
Kahjuks ta pole kõige uuemas Rockys joonud mune, muidu see oleks jälle päevavalgust näinud.
big poppa pump
MemberMa olen mõelnud selle joomisele, salmonellollosi kartust mul ei ole, aga ma arvan et ma hakkaksin öökima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui see suur klimp suus on, siis mõtled küll et kohe tuleb üles. Aga alla neelates pole enam midagi hullu. Järelmaitse puudub. Kõik on ilus.
Täidab, raisk, hästi.
big poppa pump
Memberaga kas svungida võib seljapealt ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis see pole svung ju. Isegi kui sa VÕIKSID selja pealt svungida – sa ei saaks.
Ma ei kujuta üldse ettegi, miks sa peaksid tahtma selja tagant suruda suurt raskust. Ohtlik värk.
big poppa pump
Memberütle üks sinu arust kehva kvaliteediga Gainer?Oh, neid on palju. G-Mass, Multi Mass
Enamused millele on Super, Mega, Nitro või misiganes juures.
Need, kus on hästi kõrge GI-ga süsikad
big poppa pump
Member188, 98, 16Need olid õhtused.
Nüüd, veidi uuemad ja kaal tühjalt:
188, 92.6, 16
Päeva lõpuks ikka oma 96.
big poppa pump
MemberMassilisaja on mõttetu suhkur mis ajab sind vett täis ja teeb paksuks.Osta parem endale kvaliteetne valgupulber!Nii loll üldistus.
Ma ei ütleks, et Lean Gain on “mõttetu suhkur mis ajab sind vett täis ja teeb paksuks”
Kuigi sinu sõnavõtu teise poolega nõustun. Seda siis, kui on valida valgupulbri ja sita kvaliteediga gaineri vahel.
big poppa pump
MemberMidagi taolist. Soojendusside. Väga hea oli! Ma kujutan ette, et palja naha peale pannes saab seda küll peale igat kasutuskorda pesta.
big poppa pump
MemberSul õigus,aga Hera ja Americani Pro Whey on samas hinnaklassis ja mõlemad vadakud et nad kaks kõige odavamat ja ma usun algajal kelle eesmärk pole tõsisemalt kulturism vms,et kohe osta oma BSN Syntha6 vms,vb natsa halb näide aga ehk saad aru.Teema algataja ju soovis teada mis oleks parim vms,ma pole lugenud Americani toodete kohta aga kui nad on umbes sama hinnaga ja Hera on hea siis miks mitte seda võta alustuseks,Siit poest ehk jah. Aga ikka on nii, et kes otsib see leiab, ning isegi täna on võimalik leida vadakule hindu justkui aastast 2006.
big poppa pump
MemberKreatiini kohta eraldi teema 8lk pikk selles samas alafoorumis,ise soovitan ka Hera80,odav ja hea .Kui oled valgu ära ostnud siis kindlasti osta ka viinamarja suhkurt,seda on müügil suuremates poodides,nagu Selver,Rimi jne.Maksab umbes 20 eeku.Tea mis odav ta ikka on. Kallis lõbu, sellega end varustada. Targem on osta hulgi. Isegi kui seda müüdaks suurema pakendiga, siis kasutatakse selle populaarsust kurjasti – hind on tõusnud ikka täitsa mehiselt paari aastaga. Muidugi, see pole ainus. Vadak üleüldse on kallimaks läinud. Igatahes, igatahes selline vahemärkus siis.
big poppa pump
MemberTa ei öelnud, et vahet pole näha, vaid et ei näe tagasiminekut arengus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ümbermõõt võis ju märgatavalt vähemaks minna, aga see ei tähenda seda, et käsi halvem välja näeks, pigem parem. Arvatavasti sellel tädil on biitsepsi ümbermõõt suurem kui ka steroide kasutaval kulturistil, aga see ei näe ju hea välja?

Oleme realistid, 50 cm ümbermõõduga biitseps ei saa ilma “keelatud vahenditeta” olla nö. puhas, kuiv rasvavaba lihas. Kui on 50 või üle selle, siis kas on keemiat söönud või on rasva% kõrge.
Nõustun täielikult.
Võib-olla oleks erand siis, kui tegemist oleks tublisti üle kahe meetri pika mehemürakaga, kes on kulturismiga aastaid tegelenud.
big poppa pump
MemberOleks võinud kaalu ka siis panna nii – 207.9Jah, aga see ei ole nii muljetavaldav neile kel imperiaalne mõõtsüsteem tume maa on.
Siis on jälle elevust tuba täis
big poppa pump
Member1)285
2)360
3)425
Kõik on surutud, kükitud, tõmmatud ilma varustuseta… ja imperiaalses mõõtsüsteemis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>94.5kg, 188cm, 16
big poppa pump
MemberJa sellega võib nüüd teema lukku panna. Sain ülevaate kätte, ning teema on end ammendanud.
AutorPostitused