BHS
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BHS
Member193 pikk 76kg rasv veidi alla 15%
plaanis kaal saada ca 80-85 kg peale
BHS
Memberkui kasulik on lihase kasvatamise seisukohast süüa müslit jogurtiga ?
BHS
Member-5
BHS
MemberNo kerge leil ei tee kunagi paha, aga hantlitega on ka sul see probleem kui kaldpingil surud? Proovi kasutada liigestele mõeldud pulbreid!kaldpinnapeal probleeme ei ole hantlitega… aga kuidas õlga siis korralikult soojaks saada vms? ma pole siiani pmst teinud kordagi kaldpinnapealt kangiga… lihtsalt ei saa see naks häirib.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BHS
MemberKui sulle selline jaotus sobib, siis proovi ikka jah. Aurusaun on OK, aga peale trenni väga kuuma leilisauna ei ole südame seisukohalt hea!aga siis mingi rahulikult võib võtta siis ikka?
edit: selline probleem on kah veel et kaldpinna peal kangiga ma suruda ei saa, kui rinnale lasta kang siis õlast käib praks läbi, see ple valus , aga häirib
mis tegema peaks ?BHS
MemberHuvitav kas sa peale seda trenni jaksad üldse korralikult ujuda!!!Saun mõjub ehk südamele vähe halvasti. Lisapingutus (niiöelda).
hmm ega ma mingi väga hull ujuja ple… aga hmm aga saun… hmm arvate et mõjub kehvasti? ma ei tea , korralik saun peale trenni on minuarust just hea…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>enne trenni teen soojenduseks tavaliselt alati 2km ergomeetriga või siis 10min jooksu .
BHS
Memberhmm okey, aga võib seda kolmeks jaotatud kava vabalt tegema hakata siis? mul on pmst trennipäevadel ujumise võimalus kah (seda eriti ei kasuta , kuus vb 1x max ) aga peale igat trenni käin saunas. see mõjutab midagi? lihtsalt küsin.
AutorPostitused