BHS
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
BHS
Memberõlg paraneb vaikselt, saab hakata sept algusest ujuma… selline küsimus kui hästi ujumine üldse massi annab ? peaks suht hea üldfüüsiline olema aga kas ta massi kah kasvatab? plaanis on muidu ujumas hakata käima 3-4 nädalas ning jalgu treenima . kuna kätega st käega eriti ei saa midagi teha mingi aeg.
“>BHS
Memberpmst õlale siis peaks ujumine suhteliselt kasulik olema, ning seda loomulikult et saalis raskustega lolliks vast ei tasu minna . tahaks et õlg ikka korralikult ära paraneks. aga muidu saalis pmst nagu õla piirkorda võib ikka treeninda vähe haaval kergete raskustega ja paljude kordustega .
BHS
Memberbiits 34 cm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ise olen suht rahul , sellega mis alguses oli ei anna võrrelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BHS
Memberräägin siis omadest kogemustest natuke.alustasin paar aastat tagasi, olin 193 ja 68… sai rahulikult tehtud ja mis oli minu viga üle aasta, et ei põõranud tähelepanud toiumisele…
eelmine suvi 5 kuud trenni ei teinud, olin füüsilise tööpeal, rääkimata korralikust toitumisest ja mass langes masendavalt umbes 67 peale…
novemris sain aru, et asi on mäda, andis ka füüsiliselt tunda. sai asi korralikult uuesti kätte võetud, trenn, toitumine, lisandid ja praeguseks 80 kilo olemas.
pika ja igava jutt point siis selles, et korralik toitumine ja regulaarne trenn on kõige võti!
ja kindlasti mitte ei tasu ennast häbeneda. mina ka 67 kilose poisina käisin rannas ilma probleemideta…
sama siin suht Tom , 191 pikk ja alguses kaalusin 65 kg , nüüüd 78 kg . saaks jalad suuremaks oleks päris korralikult üldist massi kah, praegune mass on enamjaolt ülakehas

BHS
Memberkaal 75-77 rinnalt 80 et siis 5-3kg rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jõudsin siis siiamaani mingi poole aastaga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BHS
Membermul selline asi et biitsas allpool on valu sees kui biitsa peale õrnalt vajutada… muidu nagu pole midagi viga ei valuta ega midagi ja jõudu pole kah kadunud. milles küsimus?
BHS
Memberkaal 75
vanus 18
pikkus 193
kaalu võiks rohkem olla(ca 80), kuigi jah mul lihas massi nagu eriti pole aga jõudu on suht piisavalt selle kohta, rinnalt läheb 80 ülesse, kuigi visuaalselt seda polegi eriti
BHS
Memberno ma olin 15-18a pmst koguaeg 65 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja pikkust oli sellel ajal 188-193 nüüd trennis hakkasin käima siis nüüd kaalule astudes vaatab 77 kg vastu, igati rahul.
enne olin ikka väga kont, nüüd inimesed kes pole tükk aega näinud ütlevad et sa oled mingi 3x laiemaks läinud .
BHS
MemberTeen ülepäeviti trenni E,K,R,P rinnalt surumist 3korda nädalas hetkel.Kuid mul on 1 selline küsimus kas selline surumis moodus on üldse õige ? surun max 50kg hetkel alles hakkasin jõudu tegema ,mingi 2kuud teinud kokku.Surumine: 45kg-5korda
50kg-niipalju kui jõuab
40kg-8 korda
30kg-8-10 korda
ja siis 30kg nii palju peale kui jõuab
Mida nagu selline surumis viis arendab eelkõige?
Sellist moodust soovitas 1 kulturist…
Olen lugenud et enamus teevad nii et 3×8-10 ( max mis üles tuleb rinnalt sellest võetakse 80% ja selle raskusega tehakse seerjaid.)
Ning kas 3xnädalas surumist arendab rohkem jõudu kui 4x ?
Kuidas peaks tegema et saada surumisel max-i arendada?
Eesmärk oleks saada just jõudu/massi juurde.
3x nädalas teed rinda?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lihas taastuda kah jõuab? ning alakeha kah treenid ikka? pärast oled ülevalt suur alt peenike
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pmst see mida sa praegu teed peaks massi andma juurde külll ja jõudu kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täielik jõud peaks vist olema nii et surud ntks 50-55 niipalju kui jõuad, kasvõi mingi 3 korda, ning seeriaid teed rohkem.BHS
MemberÕige küsimus oleks, et mida peaks vähem tarbima?!mida vähem , mida rohkem ? just seda ma mõtlesin ise kah
BHS
MemberNeed 2 alumist ei paista,sest seal on kerge rasvakiht peale.Sellest saad lahti õige toitumise ja aeroobsega.oskad sa mu mälu värskendada mida peab rohkem tarbima et rasva alla saada ja sixpack nähtavale tuleks?
märts 18, 2007 at 12:59 p.l. in reply to: Jõusaalis treenimine 17-18 aastaste noormeeste seas #109911BHS
Memberpmst sellepärast et parem välja näha
BHS
Memberkah õlad ragisevad, eriti kui kaldpinna peal suruda , valus pole aga ragisevad.
BHS
Membermul on hommikul jube uni peale trenni , maast kuidagi ülesse ei saa , lihased kah valusad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BHS
Memberei tea , ma olen algaja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kui veel algajam olin siis ikka mõni seletas kuidas jne tuleb mida teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vahva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused