Bert1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bert1
Memberphotoshop teeb imesid:D
Bert1
MemberKõige lihtsam käi jooksmas ( enne aeroobset ära söö umbes h-aega ), tee kõhulihaseid ja saa toitumine korda ning näed kuidas tulemus tuleb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert1
MemberEnne põhiund (öist) ei ole parim variant süüa toiduained, mis viivad veresuhkru kiiresti ülesse. (Tekib insuliin, mis pärsib kasvuhormooni teket )Kunagi mäletan, et R. Otter ütles vist, et tuleb õiges järjekorras süüa ka: valgud ja rasvad kõigepealt, siis süsikad (ma ei mäleta ainult, et milleks see hea oli.. nii vist teeb söömine vähem uniseks vms?)
Mis toiduained viivad veresuhkru kiiresti üless? mingid magusad süsivesikud vms?
aprill 19, 2009 at 2:44 p.l. in reply to: Toitumiskava kõrvalt ikka halvad toitumisharjumused #191962Bert1
MemberVõta vabamalt veits seda trenni asja. ega nii hull ka see värk nüüd pole. vahest võid lubada rämpstoitu kui tahad, ega sellepärast lihas kasvamata ei jää.
Bert1
MemberTere Kaido.
Vb oleks sul võimalus mind ka, kavaga aidata?
Kaal : 70 kg.
Pikus: 175cm.
Surun: 70kg.
sooviks surumis tulemust kasvatada veel.
email : yamaha.dt@mail.ee
Bert1
MemberSelge selge. Aga tahaks küsdia veel et kas kasvueal noorele toidulisanditega mingit halba mõju ei või olla organismile?
Andestust, ma olen tõesti võhik toidulisandite kohapealt.
Bert1
Memberaga mis te arvate mass2-st?
Bert1
MemberNüüd ei teagi mida õigeks pidada:D ma nagu teen regulaarselt trenni jne. aga lihtsalt küsimus et kui ma hakkaks võtma hera80 nt v mingit muud toidulisandit, et kas siis lihasmass tuleks kiiremini trenni tehes või ilma.
Bert1
MemberVadakuvalk ja kiired süsuvsikud tulevad kasuks peale jõusaali trenni, aga siin on lähemalt,ära ole alakaloraažis:AGa mida sa täpsemalt soovitaks? Whey, kreatiini? promix vms?
Bert1
MemberMis trenni sa teed? Midagi ei oska soovitada kui sa ei ütle oma kaalu ja pikkust.Jõusaalis käin 3x nädalas. ise mingi 175cm pikk (+-2cm) ja kaalun 70
Bert1
MemberAga mida te täpselt soovitaksite, kui tahaksin kasvatada lihasmasssi juurde?
Bert1
MemberTegelt mõtlen et kui hakkaks jooma nt mingit vadakuvalku vms. et küsimus kas see võib anda mingit lisa omakorda suuremaks saamisel ? Ise käin muidugi 3x nädalas regulaarselt trennis ka.
AutorPostitused