Bert1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bert1
MemberEi teeks halba midagi, kui õigesti võtta. Alati kui midagi liiast saab ei ole hea, seda kõige kohta. Näiteks tsingi ületarbimine põhjustab mao- ja soolteärritusi, vähendab immuunsust ja vase omastamist. Preparaadid, mis sisaldavad enam kui 50mg tsinki võivad põhjustada iiveldust, peavalu ja vasevaru vähenemist maksas.Magneesiumi liigsus ei teki kergesti, sest annuste suurenedes imendumine väheneb, neerud eritavad magneesiumi liia organismist kiiresti välja.
Pidev B6-vitamiini suurte koguste tarbimine võib põhjustada närvisüsteemi kahjustusi.
3 tabletti päevas 30päeva järjest ületarbimine vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert1
MemberMinu arust on see ikka suht spetsiifiline toode, kuna need ei ole just mingisugused suvalised “daily reccomend” kogused.Mind huvitab see et kui ma 17 olen et mis halba see mulle teha võiks et ei peaks seda tarbima enne 21. et lihtsalt huvi pärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert1
MemberKas Optimumi ZMA, mis ka siin fitshopis müüa on võib võtta igas vanuses?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert1
Memberselle tähtsus on max 1-5% kogu toitumisest, midagi aitab kindlastiaga mis sa ise teed nt mida sa tarbid selleks veel? Võimis su enda rasva% on ja mis piirini sa jõuda tahad?
Bert1
Memberaga sellisekoguse rohelise tee joomine ei aitaks midagi nt 2-3kuu vältel? pmst mõtetu oleks, et ei oleks kasu?
Bert1
MemberTahtsin küsida et kui rohelist teed juuua pidevalt nt mingi 4 -5 korda päevas ja see läbi korralikult trenni teha ja süüa. kas siis on võimalik nii et lihas kasvab ikka aga samas rasv kaob vaikselt. Vms te targemad räägite?
Bert1
MemberZMA?
Bert1
Memberei sellesmõttes et see väga probleem ei ole . aint paar tükki õla tagaosa peal jne. aga lihtsalt huvi pärast mõtlesin, et äkki millegist muust tingitud? testo taseme tõusuga vms näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga noh võibolla siiski mitte.Bert1
Memberoled ehk söönud midagi uut, mis tekitab allergilist reaktsiooni?on see halb?
veebruar 28, 2010 at 10:14 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #259155Bert1
MemberSee on ka üks väga ull usa karu, keda ottt on isegi võitnud mõned aastad tagasi kui too väiksem oli:D
Bert1
MemberVanus 16, Käsi 40cm
Bert1
MemberVäga hea jah;) ma ise teen 200g kogupiim + 3 banaani + piima mingi 200-300ml.
MemberEi ole mingit kindlat vanust,kõik oleneb inimesest endast.Pmst ma olen 16 ja jõusaali teind aasta aega aga jõutõmmet pole veel lisand enda kavasse. Et plaan oleks lisada, lihtsalt olen kuulnud et kuni mingi vanuseni noorena pole soovitav tegema hakkata, võibolla loll jutt aga tänud sellgi poolest
MemberPane siis kui tunned, et ilma võid selga vigastada.OK tänud. aga mul oleks veel selline küsimus et kas jõutõmbe tegemisel oleks mingi vanus ka vastavalt et mis vanuses ei tohiks teha ja nii. olen kuulnud et mingis vanuses ei ole soovitatav vms. oskab keegi targem aidata?
Bert1
MemberTere! mul oleks selline võibolla natuke loll küsimus aga millal oleks vaja vööd kasutama hakkata? Tavaliselt ma olen näinud vendasi kes vöö ümber tõmbavad siis kangil ikka raskusi peal korralikult.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused