Bert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bert
MemberKuule inimesed.. võib-olla lõpetaks selle nääklemise.. mis see teile kõigile annab? Ma arvan et mitet midagi! Kui Teie, Ero ja Kalmus tahate vaielda kusagil selle üle, eks siis tehke seda kusagil mujal aga siin ei ole mõtet üksteisele nö. “ära panna” et kes kellele kuidas ütleb. Kalmus tunnistas oma viga ise, siin ja sellest mulle näiteks piisab… mul ei ole avaj mingit ajakirjanust, sest see on täielik jama! Ja mis jama see on, et kas teda toetatakse edasi kui koondise liiget.. kas tahate tõesti väita, et te nö. “heidate välja” ühe parima Eesti kulturisti oma seast? Heh, ma ei usu kohe mitte seda. Minuarvates jätkem kogu see asi otsustada neile, kes peaksid sellega tegelema, mitte ärge manipuleerige kõik siin!
Ja edu teile kõigile!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
Member17… Miks Te seda küsite?
Bert
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selge.. siit ma sain vastuse kätte! Aga ma olen päris kindel, et varsti saate Teie kindlasti absoluutseks Eesti meistriks! Aga kas Teil on siis nüüd 2 aastat võistluskeeldu? Samas, selle ajaga saate ju ennast korralikult üles pumbata. Te ju ei pea siis nö. “võistluseelseid kuivatusi” oma kehaga tegema ja saate järjepidevalt treenida.On ka veel selline küsimus, et kas Te siis ei arvestanud, millal see doping Teie kehast välja läheb?
Edu Teile igastahes!
Memberpaar*
mulle*
Bert
MemberIga päev kõht ja selg?? Hull oled?! Kõhtu teha mingi paatr korda nädalas! Ja mule tundub üldse, et sa teed kuidagi kahtlast trenni ja sul imelikud arusaamad! See minu arvamus
Bert
MemberIrww.. odav mõnitamine käib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga paras kah, see HULK87 tundub mingi paras närvihaige olevat! Aga kui juba butterfly-abs’i proovid, siis proovi ka Torso Tiger’it.. see ka päris tegija
Ja kui osta ei jaksa, siis proovi taignarulliga, see suht sama efekt.. aga lihas kasvab nii, mis kole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
MemberIgastahes, tänud sinu soovituste ja ettepanekute eest! Aga ootan ka, mis teised võivad veel pakkuda
MemberJust, kaos
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahaks ikka jah natukenegi kauem magada nädalavahetusel, kuna siiski esmaspäevast reedeni on jube tamp taga. No ja see, et kui mul hommikune söök jääb ka paar tundi hiljemaks, siis pean nihutama kõik toidukellaajad ümber. Sest et näiteks et kui ma söön hommikul, argipäeval, 06.30 ja järgmine söögikord on 11.00, siis mul ei ole ju mõtet nädalavahetusel pärast hommikust (kella 9’st) söögikorda jutti süüa oma järgmist toidukorda (kl 11.00). Seega peab tegema sisi väiksed ümberkorraldused.Bert
Membersamad*
MemberOleneb täiesti inimesest, aga minuarvates on parem teha lõpus!
EDU!
Bert
MemberPäevas peaksid sa tarbima valke nii, et 1kg lihasele vastaks 2-3 g valku, kuid mitte üle 3g! St. et siis umbes 2x rohkem peaksid valku sööma grammides, kui on su kehakaal. (Nt. kaalug 80 kg -siis 160 g valku). Kodujuustus on jah valku normaalselt, mannapudrus ka, kuid riisis on palju süsivesikuid.
Igastahes, edu!
Bert
Memberwilson’ile: kui soovid mingit näidis toitumiskava, sisi võin sulle öelda, kust saad uurida Oti 2 toidukava ja treeningkava, mida ta kasutas 2003. aastal.
Niisiis, selle leiad: pane otsingusse kas vol.1 või vol.2 ja sealt leiad juba selle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
Bert
MemberTaun krt, mine pane ennast põlema!!!
Bert
MemberHeh.. ega lihaste kasvatamiseks ei piisa ainult lisavalgu söömisest! Esiteks peab põhitoitumine väga hästi paigas olema, siis tuleb trenn ja sisi alles lisavalk. Et saavutada midagi, tuleb teha kõvasti trenni ja õieti toituda!
Igastahes EDU!
Bert
MemberTo renku: Täiesti nõus sinuga! Lihast ta ei kasvata, kuid hoiab vormis ja treenib vastupidavust.
-
AutorPostitused