Bert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bert
MemberJa seda küsin pildi põhjal…
Bert
MemberKuule kriskoix…mul selline küsimus, et oled sa steroidide peal? vasta ausalt, kui siin ei julge ausalt välja öelda, saada mail.
Bert
MemberKuule*
Bert
MemberKuuel aitab küll, enemy, kaua sa siin ikka mölised, said öeldud mis tahtsid, aga võib-olla aitaks! Saavuta omad savutused aga ära tule teiste eest siin mölisema!
PS! Sa ei pea igale oma kommentaarile panema lõpp: ei midagi isiklikku @ Marek – Me oleme juba kõik sellest aru saanud, et ei ole sul tema vastu midagi isiklikku.
Bert
MemberSoovitan ka võtta tunni enne trenni. Segada võid koos süsivesikuga jah. Suhe 2:1 (süsivesik 2x rohkem). Enne magama minekut ära palju süsivesikut söö, vaid võta mingit valku, ntx kohupiima, siis süsivesiku ja valgu suhe peaks 1:1 olema!
EDU! Bert
Bert
MemberHmm.. ma ütlen sulle ausalt, et mina näiteks saan oma magusa isu rahuldatud glükoosi süües pärast igat toidukorda.. võtad kas tableti või kaks.. esiteks on see puhas süsivesik, teiseks on ta ju magus ja neid on erinevate maitsetega! soovitan proovida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDU! Bert
Bert
MemberMul suhteliselt sama asi! Ja minu arvates see näitabki seda, et sa oled oma trenni efektiivselt teinud, sest jõusaali efekt ongi see, et sa pärast seda oled täiesti läbi! Aga samas tuleks vältida ületreenimist! Aga ma soovitaks sul trenni oma sheik kaasa võtta. Näiteks mina teen nii et võtan trenni omale kõik asjad kaasa: sheigi, süsivesikud (banaan) ja taastusjook Gatorade.. Ma teen veel isegi nii, et kohe pärast trenni joon Gatorade’i ära, siis lähen dushi alla ja siis kohe pärast dushi alt välja tulemist võtan sisse sheigi ja süsivesikud.. selline meetod minu meelest on parim, vähemalt mulle, sest see nö. taastab mul kõige kiiremini võimalikud energiavarud, olles ikkagi mõnusalt väsinud, tuned, et olen head trenni teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDU!
Bert
MemberMa ei saa sellest aru, et kui sa nii harva ja nii vähe teed, siis milleks on üldse mõtet seda vähestki teha? MIda see sulle annab? Arvesta, ega ta lihasele ja su tervisele kohe mitte kasuks ei tule! Kahustad vaid oma tervist ja kopse! Niiet mõtle kindlasti absoluutsele mahajätmisele, sest selline nö. suitsetamine, sellel ei ole mingit mõtet.
Igastahes edu sulle!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
MemberOk, tänud!
MemberSelge, suured tänud Ott!
MemberSelge.. seda ma tean, aga ma olen kuulnud ka midagi vee dieedist? Et mida see endast kujutab?
Bert
MemberKuule mees, sa üldse tead mis asi see jõusaal on? Enne tuleb kõvasti trenni teha, siis viia ennast toidulisanditega kurssi ja alles siis neid tarmiba hakata!
Bert
Memberkurvalt*
MemberEmm.. kuule, palun rahunege nüüd maha!! Asju ei ole mõtet lahendada rusikatega! Jätke Marek rahule!! Mida kuradit te kõik targutate siin! Ja Ero, ausus on aususeks ja kui sa seda nii väga taga ajad, siis tee selleks kõik, et sa ise aus oleksid.. ära muretse nii palju teiste pärast! Ja kui sa loodad siin Marekule s***a keerata, siis see võib sulle endale kuralt lõppeda nagu Marek ütles! Niiet rahunege kõik maha ja olgem sõbralikumad üksteise vastu! Elu läheb ju edasi.
Bert
Membervaja*
-
AutorPostitused