Bert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bert
MemberSee üks 4’st on laadimisperioodil
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
MemberProtein No.1 – Teelusika täie kohta ei oska öelda, aga ma teen nii, et 100 ml sheikerisse – see on ~45gr.
Aga Kreatiin monohydrate – Teelusikatäis kuhjaga on 5 gr. ehk siis üks neljast manustamis doosist päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii paljuga olen mina kursis, EDU! Bert
Bert
MemberNo see oleneb ju pulbri aine tihedusest… Näiteks Protein No.1 ja üks Esti toode, mida kasutan, Super PRO, on täiesti erineva tihedusega, st. et ntx 1 spl. Protein No.1 ja 1 spl. Super PRO’d on täiesti erineva kogusega… niiet maini täpselt ära, mis pulbrit mõtled!
Bert
Memberhatebreed.. vaata mingi ülevalt 21 rida… seal kandis peaks olema
Bert
Memberhmm.. nüüd hakkas tirima pika jändamise peale..
Memberkuid*
Bert
Memberma just leidsin, kudi jah, seda ei saa ma tirida :S mingi jama.. ytleb, et calculating the time to copy this file ja siis on böö..:S
Bert
MemberIsiklikult mina soovitan võtta sheik sisse! See imenub kõige kiiremini ja oleks nii jõu taastuse mõttes kui ka toitumise kellaaja suhtes kõige mõistlikum! Aga kui sa valgu sheiki ei tarvita, ega ole ka plaanis, siis söö midagi võimalikult kiiresti seeditavat… minumeelest kohupiim ja kodujuust on ikka pikema seedimisajaga, aga noh, peaasi on see, et sul oleks valkude ja süsiveskiute suhe 1:1! Aga jah, kui vähegi võimalik, hakka sheiki tarbima – ma ütlen sulle, see on parim!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDU! Bert
Bert
Memberoled*
imed*
vaadakem*
Bert
MemberTead Jann2004, sa keri ######! Mine ime ennast ära kuhugi, mis sa ise ole? ime imed rinnapiima veel? Vaatakem, mis Ott räägib! Tema soovitab isegi täiesti algajatel tavalisel Whey Lemon Superit või siis Protein No.1i! Niiet sa Jann mine arene kusagil, oled ajast ,maha jäänud! Ega toidulisad mingi myrk ei ole, lihtsalt mingi toidukorra asendus ja see imendub kiiremini kui tavaline söök, seega toidulisasid parim tund enne trenni võtta ja vahetult pärast trenni! Aga kui sa selline seep oled, siis pole midagi teha! Nagu öeldakse: Issanda loomaaed on mitmekesine! Edu sulle!
MemberÜhesõnaga kriskoix.. sry, et ma puusse panin! Ilmselt kui seda küsisin, oli juhe väga koos! sry veelkord!
Bert
Bert
MemberOleks küll, tund enne trenni ja vahetult pärast trenni!
Membertoidu*
näiteks*
MemberNo miks ei ole proteiinist kasu.. ikka on.. Vaata asi selels, et su põhi toitumine peab paigas olema. Söö umbes iga 3 tunni tagant ja iga todi korraga püüa kätte saada 20 – 30 g valku. Süsivesikuid soovitaks 2x rohkem, kui valku, ehk siis suhe 2:1. Ja pulber asendadakse näitsek mingi söögikorraga. Soovitan eriti võtta vahetult peale trenni hüdrolüüsitud valku, nt. Protein No.1’i! See on kõrge aminohapete sisaldusega ja ta on üldse hea kraam. Süsivesikud jah, 2x rohkem, kuid enne magama minekut, kui sööd, siis tee kas shake, või kui toidune, siis valgu ja süsivesiku suhe umb. 1:1.
Igastahes EDU!
Bert
Bert
MemberVõi et miks ma seda küsin? Ma nägin alles hiljuti ühte pilti, oma endist koolivenda, kes oli nagu kilu ja nüüd aasta on endale sisse süstinud mingi steroidi ja tal oli ka umb. selline pilt kui kriskoix’il.. selja järgi küsiisn seda.. sest minnule tundub, et see ei ole nagu jõusaali tehtud.. ära nüüd vihasta kriskoix.. ega ma halva pärast, ma niisama küsisin ja ma arvan ka, et sul nii palju mõistust oleks, et sa ei süstiks endale steroide sisse, vähemalt loodan et on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> EDU! -
AutorPostitused