Bert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bert
MemberOleneb eesmargist, aga: tund enne trenni ja vahetult pärast trenni. Korraga umbes ~ 30-40 g. Protein No.1’i segada piima, vee või mahlaga (viimane ei ole eriti maitsev, ei soovita :S ).
Võib-olla oleks isegi parem kombineerida Whey Lemon Super ja Protein No.1 nii, et enne trenni võtad Whey Lemon Super’it ja pärast trenni Protein No.1’i! (kogused jäävad samaks
EDU! Bert
Bert
MemberTavaliselt soovitatakse süüa kalamaksaõli kapsleid… ise sõin neid mingi aasta-kaks tagasi. See pidavat hästi südant tugevdama. Endalgi pole süda just parimas korras ja arvan et võiks nüüd vastu suve hakata uuesti neid kapsleid sööma.. soovitan soojalt ka teistelegi!
Bert
MemberMa pole küll Ott, kuid seda võin öelda, et see, kui sa hakkaksid tegema mingil 3 erineval nt. järjestikusel päeval rinna seeriaid, siis on see absurdsuse tipp! Ma ise teen nii, et kui rinna päev, siis teen üla-rinna osale (positiivse kaldega pink), tavalist surumist (horisontaalpink) ja ala-rinna osale (negatiivse kaldega pink). Sinna juurde veel hantlitega erinevaid harjutusi ja korralik trenn saab rinnale tehtud! Kui teistel on veel midagi lisada, oma kogemustest või arvamustest, siis kõik on teretulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDU, Bert
Bert
MemberNo oleneb jah, kui palju sa sheigist valku kätte saad.. kui mingi 35 g, siis jah oleks hea 70 g süsivesikuid. Ise joon Gatorade’i, sealt saan ka süsivesikuid, võid selle asendada mahlaga ja siis söön peale ühe banaani, keskmise suurusega. Ja ongi süsivesikute probleem lahendatud.
Muidugi võid ju lisaks ka osta mingi süsivesikubaasil toidulisandi ja seda sheigi sisse segada, kuid milleks raha raisata, kui saab ka täiesti vabalt teist moodi hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDU, Bert
Bert
MemberNendest, mis sa nimetasid, soovitan isiklikult alustada Whey Lemon Super’ist. Muidugi võid ka alustada Protein No. 1’st, kuid see kallim ja noh, ma ei tea, eks sa ju ise otsustad. Tavaliselt soovitatakse ikka WLS’ist alustada.
EDU, Bert
Bert
MemberKle Jann2004, kui sul kazaa, siis ava see, kirjuta video otsingusee Pumping Iron ja saad selle kätte… ise tirisin ka seal.. ja suht kiiresti tuli ka.. Milleks raha kulutada ja osta.. tirigem internetist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
Bert
MemberMis sa Jann kasutad siis Fasti tooteid, nt. Hera80? No kui ta on pea sama efektiivne, kui No.1 siis miks mitte kasutada soodsamat toodet…
Bert
Membernõme*
Bert
MemberJah, aga noh, kui sa oled huvitatud raha kokkuhoidmisest, siis sa anna aga märku, võin sulle saata selle firma andmed ja aadressi, et kust kohast seda toodet (Super PRO) saada. Võid selle kohta lugeda ja hinnakirja saada jne!
Aga jah, see mis ma kirjutasin on minu nägemuse järgi ja kogemuse põhjal.. eks igal inimesel omad kogemused jne.. ma siin läksin isegi ühe tüübiga väga suurele sõnajalale, sest tema oli vanem ja arvas et just tema nägemused on õiged, mitte minu omad ja see suht nme! Ma leian, et igal inimesel õigus oma arvamusele ja vaadetele! Aga kui sul sellest kasu oli, mis ütlesin, siis võta aga heaks!
Bert
MemberTa küll soovitas kombineerida Whey Lemon Super ja Protein No.1 kuid ma proovin seda varianti, et enne trenni Super PRO ja pärast trenni Protein No.1
Bert
MemberKuule jah, kulukas ta on! Samas ma ten ka vahest nii, et enne trenni tarbin ühte Eesti toodet: Super PRO. See on 80 % valgukontsentraat. Aga selle puudus on see, et see on suhteliselt madala aminohappe sisaldusega – see on sojavalk. Ma vahepeal kasutasin ainult seda, aga Ott Kiivikas soovitas mul ikka pärast treeningut võtta hüdrolüüsitud valku.. ja nii ma tegingi. Enne trenni see Super PRO ja pärast trenni No.1
Bert
Memberma ise kaalun ka 85 kg
Bert
MemberMina isiklikult soovitan nii nagu ise teen: tund enne trenni ja vahetult pärast trenni. Shakerisse 45 gr pulbrit (keskmiselt 100ml sheikeri järgi) ja peale valan 400 ml piima. Järjekord nii, et enne piim shakerisse ja siis pulber peale, siis ei jää tükki sheik, vastupidi jäid mul tükid shakeri põhja ja lõpuks on kadu suur.
Bert
MemberAlusta kas Whey Lemon Super’st või siis Protein No.1’st! WLS on odavam, aga noh, No.1 on jällegist kvaliteetsem ja annab parema lõpptulemuse.
Bert
MemberMa arvan et see väga tegija asi! Tüübil ika odavalt jõhker keha – nahka polnud nagu kusagil olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused