Bert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bert
MemberNo tervislikult toituda… Võimalusi on mitmeid. Ka oleneb, mis on su eesmärk. Kui see vastab tõele, nagu ennist kirjutasid, et tahad kehakaalu vähendada, siis soocitan süüda palju värsket (puuvilju, juurvilju). Tarbi lahjasid tooteid, nt. lahjad jogurtid, väherasvast piima. Süüa võid ka müslit, maisihelbeid vms.
Kindlasti loobu pitsadest, hamburgeritest. Rämps toit unusta igaveseks!
Teine asi, et kui tahad kaalu alandada, siis käi ka jooksmas. Niisama ainult toitumisest ei piisa, peaksid enanst ka liigutama. Jookse umbes kolmveerand tunnikest, pulsi juures 120 – 140. See on mõnusalt rahulik tempo.
Kindlasti, püüa jagada oma toidukorrad kellaaegade vahel, et sööd 4 – 5 korda päevas kindlasti. Toitumis kellaaegade vahed peaksid enam vähem võrdsed olema.
Veel, et enne magama minekut ära söö eriti palju süsivesikuid, sest need ladestuvad rasvadena. Proovi võimalikult jah vähe rasvast ja vähe süsivesikulist süüa.
Muud ei oskagi nagu hetkel ise soovitada. Ise toitun muidugi hoopis teist moodi: kodujuustud, sheigi jnejne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siisiki EDU! BertBert
MemberNo vaata, see suht pikk stoori
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Asi selles, et kõik oleneb su füüsilisest seisundist (kaua trenni teinud oled, palju jõudu on jne). Minu isiklik suhtumine on selline, et kreatiini ei ole mõtet enne kasutama hakata, kui ei ole jõusaalis tekkinud seisakuid. Nende seisakute all mõtlen seda, et kas jõunäitajad on jäänud püsima, et ei liigu enam edasi või siis välimist arengut enam ei toimu. See välimine areng võib olla petlik, kõige tähtsam see, et aeg-ajalt suureneksid su jõunäitajad. Mina ei hakka ka kreatiini enne kasutama, kui ei teki selleks vajadust. Fakt see, et mida hiljem hakkad kasutama, seda parem tulemus hiljem on! Ja seda kohe päris kindlasti!Siiski, eks iga inimene teeb nii, nagu ta soovib. Tegemist ju siiski igaühe enda soovi ja tahtmisega. Olen kindel, et paljud noormehed vanuses 14-18 arvavad et hakkavad kohe jõutreeningute alguses kreatiini lahmima, teadmata selle mõju jne. Kindlasti enne kreatiini tarbima hakkamist peab olema tugev põhi jõutrenniga all, toitumine peab paigas olema ja toidulisandeid juba mingi aeg kasutatud.
Ma loodan, et said mingi ülevaate, mida mina asjast arvan ja eks sa teed omad järeldused sellest. Kui teistel on veel oma arvamusi, siis palun pange oma mõtted siia kirja, kuid ma ei soovi mingeid ultimaatumeid selle kohta, et minu mõtteviis/mõttekäik vale on, kuna iga inimene võib igat asja oma pilgu läbi näha ja teha nii, nagu tema heaks arvab!
EDU! Bert
Bert
MemberNii, võin kaasa rääkida, kuna omal täiesti kogemused olemas! Jõin mingi 4 kuud trenni kõrvale reguraalselt piima. Treeningu jooksul umbes 1.5 – 2 l isegi. Nüüd olen loobunud ja ei tea ka miks :S aga hetkel joon ikka trenni kõrvale vett. Aga ma isegi ütleks, et minuarvates aitas lihase arengule päris hästi kaasa… samas, võib see ju petlik olla, igatahes midagi hullu see ei tee, ainult, et täidab jubedalt kõhtu – trenni lõpus oled nagu suure prae sisse virutanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDU, Bert
Bert
MemberOK, Revane, söö siis nii kui tahad, aga ütlen sulle üht – ma ei sööks eales nii, kui ma isegi trenni ei teeks!! See ju lihtsalt enda tapmine :S Kuidas on võimalik nii ebatervislikult ja vähe toituda… ma sain kohe täitsa shoki… :S
Bert
MemberMa nagu absoluutselt ei saa aru, mis su eesmärk on?!
Bert
MemberNo oleneb, missuguseid muskleid mõtled! Kui mõtled selliseid nagu Otil ja Marekul, siis no way
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ennast vormi saada natuke, ei ole mingi probleem. Harjutuste teadasaamiseks võta lahti ülevalt realt Tööriistad ja sealt alt Harjutustepank ning sealt leiab juba ise edasi vajalikud elemendid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDU! Bert
Bert
MemberPäris ongi üks supilusikatäis Protein No. 1’i 5g… Irw, sellist nalja ple ammu kuulnud, aga ei ole hullu, kõik eksivad. Sa ajad vb. antsovna segamini kreatiiniga, sest kreatiini oli kyll 5g, kuid teelusikatäis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Umbes 2 supilusikatäit kuhjaga on 45g.
To tolkamid: See 200-300 ml vett/piima on õige, aga see 4-5 spl. on suhteline, oleneb ka milline supilusikas on, mul selline suht mehine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kui muud moodi halb mõõta, siis võtke mingi anum v sheiker, kus on milliliitrites näidud peal. 100 ml Protein No. 1’i on umb. 45g. Ise mõõdan iga päev nii 
EDU! Bert
Bert
MemberIkka on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise võtan ka!Bert
MemberJah, just, sry, kirjutasin valesti, on jah 4x igat lihasgruppi.
Ei jää pikaks, miks ta peaks? Sa ju siiski teed ka aeroobset treeni ning ega see siis ei jäta sulle midagi andmata. Mis sa arvad siis, et kui teed 3x nädalas jõusaali, üle päeva, et ta sulle ei anna midagi? Ikka annab.
Bert
MemberNojah, vaata sul ongi see värk, et teed 3x nädalas jõusaali, 3 aeroobset. Mul näiteks nii, et käin jõusaalis 4c nädalas, 2x aeroobset. Ja mul on kava kolmeks jaotatud ja siis tekivad mu nagu tsüklid: üks tsükkel on nagu 3 nädalat, võib-olla mõitsad? See on siis nii kui esimsesel päeval teen nt. rind, biitsets, triitseps, kõht, siis see sama kordub 4 päeval, järgmine nädal alustan nö. teisest päevast uuesti ja kokku moodustubki nagu 1 tsükkel, mis on 3 nädalat – iga ligasgrupp 3x läbi tehtud. Ma loodan, et aru said, seda suht keeruline seletada niiviisi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDU! Bert
Bert
MemberIkka on, ise tegin ka kahe päevase kava kolmeks, kuna lihtsalt ei mahtunud harjutused ära, et neid kahel päeval teha, trenn läks liiga pikaks. Seega jaotasin kolmeks ja nüüd on super!
Bert
Memberirw… kle planet, ära ole nii kriitiline..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mees tahab lihtsalt näha, missugused on teised inimesed siis, kui tema umbes sama vana oli.. tahab võrrelda! ma ei usu, et ta mingi .. jah.. tead kyll, kes on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inimesed, ärge võtke alati kohe negatiivseid hoiakuid!Bert
MemberIse arvan, et jõudu tehes on vaja vahest rohkem plahvatust. Samas, et jõudu teha, on vaja treenida vastupidavust. Sealt minu arust tulebki see vahe, et kui vastupidavust treenida, siis on vaja teha rohkem seeriaid ja kordusi (4 – 5 seeriat, üle 10 korduse), aga kui kasvatada lihast, siis on vaja teha vähem seeriaid ja vähem kordusi (3 seeriat, 6 – 8 kordust). See on minu seisukoht.
EDU! Bert
Bert
MemberJah, muidugi ise panen 400 ml piima… ja siis söön banaani peale, aga eks sa ise valid, kuidas teed
Bert
MemberMees, kas sul kodus on mingit mõõtjat? Sheiker nt. kus on mõõdud peal? Kui on, siis võta see, ja pane pulbrit kuni 100 ml’ni. see on ~45g. Ja see on suured kujaga 2 supilusikatäit. Kui paned 5, siis on ullem raiskamine ja mõtteu kadu, su organism saab niivürd palju valku, mis eritub sul kohe ja sa raiskad pulbrit!
-
AutorPostitused