Bert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bert
MemberTo White: Mis temaga juhtus? Täpseid asjaolusid ei tea veel. Need, kes temaga koos olid, on midagi sellist teada, et kukkus lifti shaftist alla. Lahkamisel jälle teatati, et on narko üledoos, mida ma kohe mitte ei usu ja mida ta sõbrad ka ei usu. See mingi jama jutt on. Aga kes on huvitatud kasvõi mingist infost, siis tänases SL Õhtulehes on artikkel, vähemalt pidi olema. Aga seal pidi olema vist see narko jutt sees…
Bert
MemberSiin on siis see site:
Bert
MemberM.M. mõtles lemoni all Whey Lemon Super’it. See on toidulisand, vadakuvalk. Vaata ja uuri seda toodet. Võta ülevalt pood, proteiinid ja seal on see juba käeulatuses.
Bert
Memberoleks*
Bert
MemberTO White: Vaata asi selline, et ma tegelesin sellega 6’st kuni 12 eluaastani… no ja siis ei saagi nagu ju sporti eriti tõsiselt võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või mis? Ma pakun et kui ma oleks sellega edasi tegelenud, eks praegu väga häid tulemusi saavutanud… btw, mu onul must vöö. Ta selle karate värgiga terve elu tegelenud, ise on ta hetkel yle 30 nati. Niiet mul oleks nagu võimalust olnud veel lisa õppida jnejne. Aga loobusin, sest hakkasid teised spordialad rohkem meeldima.Bert
MemberIse soovitaksin ka pigem poksi. Asi selles, et käisin ka ise 6 aastat karatees ja pean tunnistama, et see mulle eriti mdiagi ei andnud. Kindlasti oskan tehnikat praktikas jne, kuid see ei teinud mind nö. tugevaks. Löögi jõu ja kiire liikumise arendamiseks on vaja siiski poksi. Alguses kui ta jääb poksis teistest maha, siis tal ei ole lihtsalt muud võimalust, kui end seal kokku võtta ja maksma panna. Seal saaks ta korraliku põhja! Isegi mõtlen, et kui ma vaid oleks 6 aasat karatee asemel poksis käinud.. oleksin päris tegija löögi poolest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kindlasti arendab karatee ju kiirust, kuid see on siiski võitluskunst ja jõudu see eriti ei arenda.EDU! Bert
Bert
MemberSee oleks väga lahe ma arvan! Kindlasti oleks palju tulijaid, kel vähegi rahakott võimaldab. Võib-olla oleks isegi tulija
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks näis, mis suvi toob.Bert
MemberKas sa ei saanud aru, mis punamtsike ütles? Siin propageeritakse puhast sporti ja mitte kui keegi ei tule sulle siin rääkima oma kogemustest steroididega, sest ise sa ju ka ütlesid, et hoitakse saladuses, kes mida teeb, seega ei tule sul keegi siin rääkima, kuidas tal steroididega “läheb”.
Bert
Member*See treenib nii säärt, tugevdab kõõluseid ja annab parema hüppevõime
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
MemberTreeni säärt => Päkkadele tõus Smith’il. Seisa jalgadega mingi aluse peal, et sa saaksid lasta jala labad sääre esiosa suhtes negatiivsesse nurka ja siis päkkadele tõus sääre suhtes positiivsesse nurka. Loodan, et midgi aru said, seda harjutust suht keeruline seletada. Aga see, mida püüdsin seletada, treenib ülihästi hüppevõimet. Kui veel korvpalliga tegelesin, sisi tegin seda harjutust ja aitas mega hästi!
EDU! Bert
Bert
MemberMees, sa oled ikka väga mööda! Mõtle ka, mida sa suust välja ajad. Sa loe pigem enne, mida kõike need steroidid endaga kaasa toovad, kuidas nad su elu mõjutavad jne. Tagajärjest suht halvad!! Nii ei saa ju ometigi võtta, et kui 1 kord elab, siis lased steroide. Parem näe vaeva jõusaalis, söö valku ja kreatiini ja tee tööd, et saavutada tulemust, mitte ära mine lihtsama vastupanu teed ja ära riku ome tervist!!! Hakka aga uurima steroidide kohta ja usu mind, sa ei taha neid tarvitada ja kui siiski tahad, siis oled segi!!
Bert
MemberSa mõtled ikka seda, mida algul välja pakkusid? Kui seda, siis võid, juhul, kui ei tarbi toidulisandeid. Mui´du võetakse tund enen trenni sheik sisse, aga jah, kui sa sheiki ei võta, siis lase see oma “jook” sisse!
EDU! Bert
Bert
MemberVõta ülevalt Tööriistad, sealt Treeningkavad ja uuri, seal Ott Kiivika kavad olemas. Tutvu nendega!
EDU! Bert
Bert
MemberNo hetkel küll midagi sellist olulist ei meenu. Ma ei saa aru, kuidas sul vesi üle viskab? Tarbi siis vahelduseks mingit maitsestatud vett :S Samas võid ju proovida mingit mahlajooki (ACE on hea). Muud ma nagu ei oskagi soovitada. Sest see, mida ennist pakkusid, on täielik söök. Ja seda küll ei soovita
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
MemberHmm… see pole ju jook, vaid pigem söök. Ja sellost toitu ei soovitaks ma küll trenni ajal tarbida. Energiat väheneb ju, sa ei jõu niipalju kulutada, kui sul pidevalt kõht täitub :S Ma sinu asemel võtaksin selle nn. sinu “joogi” pärast trenni sisse, kui sa juhuslikult sheiki ei tarbi. Mina isiklikult küll selist asja trenni ajal kohe mitte ei tarbiks! Vesi siiski parim!
EDU! Bert
-
AutorPostitused