Bert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bert
MemberSee eelmine oli Tai Kane kreatiin monohüdraat. Toon veel ühe näite, kus on isegi 2 nädalat ainult pausi:
Kõige levinum kreatiini kasutamise kuur on: esimesel viiel päeval nn. ‘laadimise’ ehk ‘küllastamise faasis’ võetakse a 5 grammi kreatiini (1 teelusikatäis) 4 korda päevas. See võimaldab küllastada lihasrakke kreatiiniga. Pärast seda, alustades kuuendast päevast, vähendatakse kreatiini ööpäevast doosi 5 grammini (1 gramm 4-5 korda päevas). Kuur kestab 4 nädalat. Siis pidada 2 nädalat pausi ja alustada tsükli esimesest päevast uut kuuri. Nii nagu iga teisegi toidulisandi puhul vajab kreatiini tarbimine kohustuslikku eelnevat konsultatsiooni spordiarstiga.
Bert
MemberKuuri kesvus:
1 kuu ühekuulise intervalli järel. Viiel esimesel päeval võtta 4 x 5 gr (teelusikatäis) päevas. Alates kuuendast päevast 2 x 5 gr treeningupäeval ja 1 x 5 gr puhkepäeval. Soovitav on kreatiini tarvitada koos süsivesikuterikka (fruktoos, dekstroos, glükoos) mahlaga. Efekt suureneb ka koos aminohapetega(glutamiin, tauriin) tarbimisel, mis kutsuvad esile suure insuliinhormooni produtseerimise ja see omakorda suunab kreatiini lihasrakkudesse. Kreatiiniga vahetult koos on ebasoovitav tarvitada kofeiini sisaldavaid produkte.
Kasutamine:
Kasutamise esimesel viiel päeval 4 x 5 g (tl) päevas. Edaspidi treeningupäeval 2 x 5 g, puhkepäeval 1 x 5 g. Soovitavalt koos
süsivesikutega (mahl) ja kohvi tarbimist piirates.
Tarvitamine:
3-4 nädalat, seejärel paus 1 kuu. Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Bert
MemberTo bohrmianrhapsody: jah, seda kindlasti!!
Bert
MemberNo siis sul , L, on sama asi, mis mulgi, et ei sobi, kui teha biic ja lailihas (selg) koos!
Bert
MemberNo kui sa räägid, et kõik paigas, siis ma arvan, et trennis viga, samas on asi selles, et ise sa vb ei saa nendest muutustest aru, kas jõunäitajad on muutunud? Positiivsuse suunas ma mõtlen…

Bert
MemberMa ei oska öelda, oleneb kuidas kellegile sobib. Ise teen biitsepsit ja deltat erinevatel päevadel, jerjestikustel päevadel. Isiklikult olen rahul, mulle sobib nii kõige paremini!
Bert
Member2h + soojendus, lõdvestus, kuid alakeha päeval 1.5h + soojendus, lõdvestus
Bert
MemberTo KaupzK: Hmm.. kuu aega võtad ja KAKS kuud pausi?? See on vabsee midagi uut… mis kreatiini sa sisi tarbid, et 2 kuud vahet pead? Eks muidugi iga inimene tarbib nii palju ja nii tihti kui vaja ja oma rezhiimide järgi, kui normaalne kreatiini tarbimine on 4 nädalat ja siis kuu pausi. Aga muidu kogustega olen nõus.
Bert
MemberTore et mu eelmine postitus ära kustutati
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
MemberOkei okei.. vabandan veidi oma vulgaarse käitumise pärast, aga siiski, neid teemasid siin lõputult käsitletud.. kirjutage otsingusse nt. valk ja teemasid tuleb lõputult!
Bert
MemberSulle ekstra, Klaus. Alljärgnev on Otilt:
Venemaal peale võistlusi banketil tõmbasid suistsu mingid pooled võistlejad, olen seda tähendanud ka suurvõistlustel, samas visuaalselt ei saa aru, et tegemist oleks tasemelt nõrkade meestega. Ma arvan et asi on siiski rohkem eetikas, mina isklikult jätsin suitsu maha siis kui regulaarseid kulturismi treeninguid alustasin, seega pea 11 aastat tagasi. Ma ei pea sobilikuks näidata noortele sellega eeskuju, kui teha sporti, siis käituda nagu sportlasele kohane ja kui olla viina ja suitsumees, siis sellejaoks on linnapeal olemas rida lõbustusasutusi ja tuleks keskenduda neile.
Bert
MemberKas sul seda Schwarzu videot ei ole, Pumping Iron? See on suht hea. Mule selle teine osa. Natuke halva kvaliteediga, aga muidu video sisu on hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul endal veel ka 1993 Mr. Olympia Flex Wheeler’i video. See lühike, kuid muidu väga tegija
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
MemberSuitsu kohta niipalju, et see on puhas eetika küsimus. Reegline sport ja suits kokku ei käi aga keelatud ju ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mis see suits siis ka teeb: asi selles, et võtab võhmale, muud midagi. Lihaskasvule see otseselt ei mõju. Üldiselt siiski suits kahjustab tervist! Seega, kui vähegi saate, vältige.
See, et Ott tõmbas ka suitsu enne, kui hakkas kulturismiga tegelema. Jättis maha, pole siia maani ühtegi suitsu teinud (tema väidetavalt), sest tema ütleb ka, et puhas eetika küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
MemberSpordi*
Bert
MemberSpordiarsti juures tuleb käia regulaarselt! Kui näiteks esimest korda minna, siis teed omad testid värgid särgid ja siis arst ütleb sulle, millal ta sind uuesti näha tahab. Ise käin Audentese kooli kompleksis, pordi ja Meditsiini keskuses, arst on Annus. Soovitan soojalt, hea koht, kus saab oma füüsilisel seisundil silma peal hoida!
-
AutorPostitused