Bert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bert
MemberNo ma ju täpselt ei tea, mis värk sul seal on, kuid tavaliselt hakatakse toidulisandeid tarbima siis, kui tekib jõusaali blokk. Kui sa oled nii kaua trenni teind ja arengut pole märgata (mis võib sulle ainult tunduda) siis ma soovitan toidulisandeid. Teine asi on muidugi see, et oled sa pannud tähele, et oled sa suurendanud oma raskusi?
Bert
MemberÕlu ja saun on koos lahutamatu!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on hea lõõgastus, eriti veel saun jõutreeningutele!Bert
MemberRahunege inimesed.. ärge sõimake üksteist, vaid rääkige rahulikult! See foorum siin on vaid arutamiseks ja üksteisele hea ja uue informatsiooni andmise koht!
Olen sinuga Makaveli nõus. See ei ole mingi sõltuvus. See on normaalne, kui sa võtad väikse õlle vahest ja eriti veel sauna kõrvale! Ega nüüd jõusaal ei ole ka selline asi või koht, et tuleb loobuda kõigest, mis kuulub normaalse eluviisi juurde (teemakohane õlu)
Bert
MemberTead mees, mis ma sulle ütlen!! Tee oma valik, kas sport või siis krdi narkootikumid… need koos ei käi! Kui sa ikka oled tõesti pühendunud jõusaalile, siis tee seda, mitte ära küsi, kas need võiksid koos käia või mitte!! Seeline asi ajab lihtsalt närvi! Ja selle alkoholi koha… alkoholi võib juua, kuid mõõdukuse piirides ja ta ei tee lihasele midagi halba, ainult et pärast alkoholi tarbimist pead oma saadud kalorid maha kulutama – trenni tegema jõusaalis või siis jooksma vms!
NB! Sa võid oma treeneri sinna heasse koha saata, sest mitte ükski jõusaali treener ei tohiks öelda, et tõmba kanepit niipalju, kui tahad! Nagu tõesti, tulge inimesed mõistusele! Valige, kas tõsine sport või kanep jms!!!
Bert
Memberpildil*
Bert
Memberirw, kle Marek (mitte Kalmus), kas ma mitte ei eksi et sa siin teed lihtsalt odavalt nalja teemadega kui ka teiste kasutajatega? IRW.. kui sa seal pildid.. siis annaks sulle küll 10st 10
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> irw.. ja vaata et sa rohkem õlut ei joo, mudu viid oma niigi ilusa keha vormist välja!!Bert
MemberNo kui sul teeb muret kõhu piirkond nagu ennist kirjutasid, siis soovitan teha kõhulihaseid, just eriti rõhku pannes külgmistele!
Bert
MemberPalju sul vanust on? Kui oled teismelise eas, siis on see suhteliselt normaalne, sellepärast, et nii ühtepidi kui ka teistpidi laius tuleb vanusega kui ka treenimisega
Bert
MemberOleneb mis raskustega ju…
Bert
MemberKonkreetset poodi või asutust ei oska ma sulle öelda, kust seda osta saab, kuid võid ju näiteks poest osta 595g Gatorade’i pulbri, milles on 17.5g doseerimis kopsik olemas. Ja ega see Gatorade’i kasutamine sullegi paha tee
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise kasutan sama moodi!Bert
MemberGood for you
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hehe, ma nüüd küll hästi pihta ei saand, et mis nahaalsus.. aga okei, kui inside joke, siis inside joke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
Member2x *
Bert
MemberBiits*ile:
No ise teen sama moodi (nx nädalas). C- vitamiini soovitaks võtta 1x, max 2x päevas, siiski soovitatavalt 1. Ja A vitamiin.. võiksid võtta ka multivitamiini, seda on soovitatav võtta 2x päevas. Ja muidugi söö värsket- salatit, puuvilju jne, nendes on palju vitamiine, nii C kui ka A
Bert
MemberNo ma ei tea, kas neil on või mitte.. ma ei saa selles sugugi veendunud olla, et neil ei ole..
-
AutorPostitused