Bert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bert
MemberAga noh, need lollikesed vist ei saa ikka aru et sport ja kanep ei käi käsikäes… eks me kõik ole kuulnud sellist väljendit et issanda loomaaed on suur! EDU teile
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
MemberKaos, ma juba ütlesin 1 kord – RESPECT
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
MemberHeh.. vähamale 1 normaalne tüüp siia maani – kaos – respect! vähemalt 1 inimene siia maani, kes suhtub asjasse õieti ja vaatab asja õige nurga alt!
Bert
MemberNo muidugi ei ole hullu kui sa nii harva teed, aga meil siin jutt, kui iga nv pilves.. õpi lugema! niiet seal suur vahe, kas kord 2 kuu tagant või 4x kuus
Bert
MemberIse oled kasutanud seda viimast?
Bert
MemberNõme jutt.. muud ei ütle ma midagi!
Bert
MemberNo siis jätka samas vaimus! Siis läheb ju päris kenasti. Ega kõik tuleb tasa ja targu ja raske tööga. EDU sulle!
Bert
MemberKle orav.. ära tõmble siin… kui räägid, siis räägi arukat juttu.. niisama pole mõtet segast peksta!
Bert
Memberoma käega!
Bert
Memberootoot.. tule siia, ma tõmban ta sul paigast ära ja unustan ära sul selle tagasi panna!
Bert
MemberKle ära noki… sa said mu arvamuse ja kui ei meeldi siis jäta see enda teada ja kuula mida ka teised räägivad!
Bert
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hästi ütlesid, hatebreed!Aga ma pakun, et sina kui ka paljud leiavad, et jõusaal ja narkootikumid ei käi käsikäes!
Bert
MemberNojah, kui nii arvad, siis EDU sulle!
Bert
Memberno paljugi sa tahad! ma tahaks ka paljusid asju, kuid ei saa või siis pean valiku tegema. saad sa mees aru, sa ei saa teha kõike koos, mida sa tahad. no kui sa muidugi tahad jõusaalis niisama tõmmelda, et mingeid suuremaid tulemusi ei oleks jne siis tee trenni ja savuta.. ja savuta kohe nii et on savutatud!! kuid ma üytlen sulle, kui sa midagi elu saavutada tahad, siis pead sa valima ning vastavalt oma soovile langetad otsuse!
Bert
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused