Bert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Bert
MemberNo aga polnud ju juttu ümmarguses. Sa rääkisid siin midagi nike kujulisest ja see pole ju ümmargune. No ma ei vaidle vastu, kõik on ju võimalik ja raske tööga, kuid siin on jah ikka paljuski kinni geneetilises eelsoodumuses.
Bert
MemberNo see nike kujuliseks saamine sõltub ikka eelkõige sinu genetilise poole pealt. kui sul ikka ei ole sellist kuju antud, siis ei saa sa seda ka selliseks trennida, kui, siis natuke parandada rinnalihase kuju. edu!
Bert
MemberPiimaga on jah väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Piim toob kõige parema maitse esile – see minu arvamusBert
MemberAga kuids on lood veega? et on seal piisavalt süsivesikuid, et seda valguga segada?
Bert
MemberKõige suuremad tänud Otile ja ka teistele!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bert
Membernojah, ma alles tulin spordiarsti juurest.. audentesest.. mul seal oma arst.. ma olin 5+ vormis, aint et sydamega nati.. aga see juba teine teema.. aga noh siis nii järsku.. liiga jube, ma ei usu tõesti et see treenimise tulemus oleks.. siis ta oleks ju ennem tunda andnud…
Bert
Membersaad sa aru, mul on nii valus, et karjun üle maja, kui ennast liigutan..
ma ei usu, et olen üle treeninud, sest siis oleks ju trennide ajal ka koguaeg mdgi tunda andnud.. üldse väga kahtlane värk on.. ja mul oli gripp.. gripp ananb kyll kondi ja muid valusid, kuid haiguse lõppedes peaks ju ikka valud ka kaduma.. sellepärast ma ei saagi aru..:S
Bert
Member
Vähe?? wow.. aga noh, eks ta ikka oleneb ka, kui intensiivselt sa trenni teed ja mida sööd jne. selles suhtes ma väga ei oska veel kaasa rääkida, kuna hakkan ise aprilli algusest valku võtma.. aga muiudgi olen palju uurind ja jätkan
Memberkalliks ei lähe natuke?? ma ei saa aru, miks sa seda nii palju pead võtma?? 1x päevas 40 piisab täiesti… miks sa pead võtma 40g enne trenni ja siis 40 enne magama minekut… 3x nädalas.. ma nagu saan aru et nädalas 3x võtad sa 3 korda 40g… ja ma leian et seda on liiga palju.. see ainult minu arvamus! igastahes EDU sulle!
Bert
Memberjoo vähem õlut
Membermuidugi igaüks teab, mis teeb, aga siiski, saage aru, kanza ja sport ei käi käsikäes!!! samamoodi ei käi käsikäes suits ja sport, kuid ikka tehakse mõlemat koos, nii suitsu kui ka kanzaga.. eks igaüks teab, mis teeb
Bert
Memberoleneb inimesest! ja ma tean hästi mis on kanep.. arvad et ma ise ei ole teinud?
Bert
Memberno kui sa mingitki nõu v abi said siis no problemo
Memberma arvan täpselt sama…
Bert
Memberaa.. norm… krt sa mingit eriti soodast harjutust ei tea, mis treeniks tublisti delta lihast? krt, kulturistidel see eriti jõhker, ma ei saa aru, kuidas selle nii suureks ja võimsaks saab ajada..:S
-
AutorPostitused