belvedere
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
belvedere
MemberKusjuures, kuulnud-lugenud, et vananemine on seotud hingamisega. Kõik teavad kui mürgine tegelikult hapnik on.Üritasin sõbrale tema peal näidata, kui kasulik on hapnikutarbimise piiramine. Pean tunnistama, et alguses rapsis ta küll kõvasti vastu, aga juba poole minuti järel rahunes täiesti maha. Mul on tunne, et see võis tõesti tema vananemist oluliselt pidurdada.
belvedere
MemberSamas poleks mul muidugi suht midagi selle vastu, kui nii kümme aastat vanemad tüdrukud meeste riietusruumis oleks seal klubis, kus mina parajasti treenin.Arvestades, et pärast kõva trenni on veri pumbatud lihastesse (ehk strateegilistematest kehaosadest ära), siis oleks pigem tüdrukud need, kellel nägu naerule või irvele kisub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>belvedere
MemberKorralik matakas reie sisekülje pihta teeb kah mõneks ajaks lombakaks, aga ei jäta püsivat vigastust.
belvedere
MemberNii peabki olema. Klassikaline V- või tänapäevane X-figuur eeldabki kitsast puusa.
oktoober 25, 2008 at 7:56 e.l. in reply to: Abiks kokkajale: USA, briti ja detsimaalmõõtühikute võrdlemine #170071belvedere
MemberSobib mainida, et paljusid mõõtühikuid oskab ka Google ise teisendada, nt:
1 ounce to g
1 tsp to dl
50 f to c
jne.
belvedere
MemberLeian, et mõttetu on selliste asjade peale närvi minna. Mina teen trenni enda jaoks ja mida teised teevad, on nende mure.
Sama hea kui autoga sõites närveldaks igaühe pärast, kes ei näita suunda või sõidab liiga aeglaselt/kiiresti.
Nii palju peaks inimene suutma trennis keskenduda, et ei lähe iga kangikolina või vale tehnika pärast vihast punaseks.
belvedere
MemberMiks peab lihtsa harjutuse nii keeruliseks ajama (inimene turjal), kui on kang ja kettad?
No jah, võib-olla kui jagad kolleegiga hotellis tuba ja õhtul tuleb isu natuke trenni teha…
belvedere
Member1. Vanus? (a.) 27 Sugu? (M või N) m2. Milline eluviis? (istuv, liikuv, füüsiline, raske füüsiline) istuv + raske füüsiline 3x nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3. Pikalt tavaliselt magad? (… tundi) 6-7
4. Oled selle tundide arvuga rahul? (Jah,Ei) ei
5. Kaua sooviksid magada? (…tundi) 8-10
6. Ümbritsev kodukeskkond? (Linnaline, maakodu) linn
7. Kui, siis mis tegurid sind enim magamajäämisel häirivad? (nimetage helid vm. tegurid) õuemüra (autod), palavus
8. Millised on meeldivaimad magamistingimused? (toatemperatuur vm.) jahedapoolne temperatuur (19-21), jahe padi, vaikus
9. Mis on takistanud sind uinumast kõige tihedamini? (mure, liigne mõtlemine, tüli, pinge vm.) naabrid, üleväsimus
10. Milline oled unisena? (ärrituv, tujukas, tõsine vm.) kuri ja keskendunud
11. Milles töövõime langust unisena täheldad? (jõus, keskendumises, suhtlemises vm.)suhtlemises
12. Millest otsid unepuuduse puhul abi? ei oskagi millestki otsida
belvedere
MemberParem ole kuradi veendunud, et Sa ei nakka.
Ma küll ei tahaks trenni teha, kui kõrvalt mingilt tüübilt haiguse saab.
belvedere
MemberLeg Press 2.25xBody WeightDo 40 Pushups
Need on teiste asjadega võrreldes lahjad. 200 kiloga jalapressi teha on ikka kõvasti lihtsam kui 135 kilo rinnalt suruda.
belvedere
MemberHävitasin kapinurka tekkinud sipelgapesa ja hakkasin uut trennikava kokku panema.
belvedere
MemberVanasti ei kippunud eriti miski valutama. Viimastel kuudel on aga intensiivsus selline, et alati tuleb lihasvalu.
Alaselg, käed, jalad, kael, kõik valutavad paar päeva pärast vastavat trenni.
Ainuke asi, mis kahjuks ei valuta, on ülaselg
belvedere
MemberVale lihas kuhu laksab ?
belvedere
MemberPärast kükki ma svungi küll teha ei jõuaks. Võib-olla selle pärast ta sul ei arenegi, et jalad väsivad küki ajal ära ja svungida enam ei jõua. Proovi kuidagi teistmoodi ära jaotada lihaseid. Kui laia haardega sa svungid? Proovi sellist haaret, et käed oleksid põrandaga täpselt risti. Lisaks sellele soovitan veel triitsepsile rõhku panna – see aitab svungile kõvasti kaasa. Lisaks svungile oleks kindlasti vaja ka mõnda harjutust õlale, kus sa surud puhta jõuga – näiteks istudes kangi surumine eest.Ok, võin proovida küll svungi jalapäevalt ära viia.
Hariliku svungi haare ongi loomuliku (põrandaga risti) laiusega, st käsi on õlast u 10cm kaugusel.
Kukla tagant svungi haare on nii lai, et kui kang on pukil, on käed pukist 10cm väljaspool. Hästi lai, aga mul on pikad käed kah.
Istudes surumise võtan (tihedamalt) kavasse, seda soovitasid siin teisedki.
belvedere
MemberToo natuke täpsemalt välja, mitmel päeval nädalas saab õlg koormust, seeriad, kordused. Kas triitsepsi jõud areneb ???No panen siis juba tüüpilised 2 nädalat:
E1: jalg (kükk) + õlg – svung (6 seeriat x 4-8 kordust), hantlite tõsted kõrvale (5×4-10), hantlite tõsted ette (4×8-15). Umbes korra kuus lisaks ka õlapink (st istudes ülessurumine, 3×2-

K1: ülaselg (traktor, kangitõmbed vastu kõhtu, kangiotsa tõsted, plokil sõudmised ja allatõmbed) + biitseps
R1: alaselg ja trapets (jõutõmme, õlakehitused kangiga 6×4-15)
T2: rind (surumine hantlitega lamades ja kaldpingil kumbagi 4×4-8, hantlitega lendamine 6×6-
+ triitseps (allasurumised plokil, allasurumised köitega, “dips”, ettesurumised köitega, kõiki 4-5×3-
N2: jalg (kükk, sääred jm)
Edit: triitseps on mõnevõrra arenenud küll – märtsis ei jõudnud, plokk põhjas, ühtegi kordust, praegu on plokk põhjas paras sooja teha. Jah, jah, peaks kitsa haardega surumise kavasse võtma, oleks areng mõõdetavam.
AutorPostitused