belvedere
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
belvedere
Member[mhh, iidne teema]
belvedere
MemberNoh, palju sõltub ka “presentatsioonist”.
veebruar 23, 2009 at 8:30 e.l. in reply to: 30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida #163717belvedere
MemberMu naissõber leidis esimese mehe jõusaalist (oli teine lihtsalt tulnud juttu ajama), nii et kindlasti on võimalik. Ega see ei erine ju klubis või baaris võhivõõra inimesega tutvumisest.
Aga MV-s olen tähele pannud, et need vähesed naised, kes teevad jõutrenni, käivad kaaslasega, ja kes tulevad üksi, need väntavad reeglina 5-10 minutit ratast ja on viuh läinud.
Vahel saab nalja ka. Näiteks tuleb silmatorkavalt ilus ja liibuvates riietes neiu ja hakkab 30 kiloga surumist tegema, ja siis 6 meest “julgestavad” ümberringi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>belvedere
MemberÜks päev tegin endast paar pilti ja nii imelik kui see ka ei tundu, käed olid justkui suuremaks muutunud.See pole bulshitt jutt, et kui tahad suuri käsi, treeni ja ka jalgu kõvasti
Ma tegin umbes pool aastat väga korralikult kükki ja jõutõmmet, raskused kasvasid, jalad kasvasid mühinal, aga käed olid ikka nagu klaverimängijal. Järeldus: peab ikka lisaks eraldi triitsa, käsivart ja õlga treenima.
belvedere
MemberOK, selge, aitäh
belvedere
MemberÜhesõnaga ei midagi ohtlikku või kahjulikku, saan ma aru?
belvedere
MemberHemofiilia?Ei ole vere hüübimisega seni mingeid probleeme olnud.
belvedere
MemberHuvitav, ma olen eluaeg arvanud, et loevad ainult kettad (ja lukud).
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhimõtteliselt nii, et kangi sissearvestamine on petmine.
Aga no tore, ma võin siis kõigile oma tulemustele 20 kilo otsa kirjutada.
belvedere
MemberTalvel on vahel hea terapeutilisel eesmärgil käia, saab natukegi valgust. Muidu kulgeks kogu päev poolhämaras.
belvedere
MemberMuide, seda pole tavaliselt öeldud — kas õigem oleks jalapressi teha käepidemetest kinni hoides või mitte?
Kui kinni hoida ja kõvasti pigistada, siis jaksab vist oma 100 kilo rohkem lükata kui käsi välja jättes.
belvedere
Membermidagi peab olema valesti ka sellega keda mõnitatakse. See on muidugi vaid minu arvamus!No mis jutt see on, nagu ise ei oleks teismeline olnud. Piisab, kui inimene on nö autoriteetide grupist millegi poolest erinev (liiga kõhn/paks/tark/valed riided/valed hobid/nägu ei meeldi/почему не в шляпе) ja juba läheb andmiseks, verbaalseks või ka füüsiliseks. See on nii tavaline, et sellest pole mõtet rääkidagi.
belvedere
MemberTänan teid kõiki asjalike vastuste eest. Ma üritan nüüd selle info delikaatselt selle neiuni toimetada ja selgeks teha, et ta midagi ette võtaks.
belvedere
MemberMe (mehed) võime ju kõik mõelda Albast või Joliest või kellest iganes, aga ühel päeval avastame ikka, et mõni oma ja kodumaine tüdruk — kes kõigele lisaks polegi tavaliselt mingi supermodell — paneb miskipärast vere nii keema, et….
belvedere
MemberVälimus:
Kes see on?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>belvedere
MemberTere!Probleem.. ehk ei ole leidnud veel jõusaali kus oleks nagu seda kangi kuhu on ümber ehitatud nagu mingi palgi kujuline asi. ehk nagu rammumeeste võistlustel see palgi tõstmine.. olen näinud videot kuidas üks kutt Tallinnas kuskil saalis tegi sellega trenni aga ei tea täpselt kuidas seda kutsutakse ning ehk saate mu jutust miskit aru, igatahes kas tartus on ka sellist kohta kus seda proovida saaks?
Tänan:)
MV Spordiklubis on.
AutorPostitused