belvedere
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
belvedere
Member
Lööge üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>belvedere
Membersamuti kust saada extra virgin 6li ?Selver, Rimi…
belvedere
MemberAvokaado käib nagu raudpolt sushi sisse!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui seda suures koguses teha, siis kvalifitseerub isegi kulturisti toiduks — ikkagi palju riisi (olgugi valget, aga võib ju ka pruuniga teha) ja punast kala.
belvedere
MemberMida varem alustad, seda vähem arme jääb.Seda tasub veel kord rõhutada. Sügavatest armidest on hiljem võimatu lahti saada, isegi mitte tugeva keemilise koorimisega.
belvedere
MemberKell 21 on tantsijate etendus (erinevad tantsurühmad + standardtantsijate etteasted), nii et püsige lainel ja ärge vahetage portaali
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikka ootame reportaaži
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>belvedere
MemberKas pildid suuremana galeriisse vm kah jõuavad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>belvedere
MemberKaal endiselt ~90 kg, ainult nüüd näitab seier tsipa alla poole.Eks vanemast peast ongi raske seierit ülespoole näitama saada, aga selle vastu saab tabletti võtta.
belvedere
MemberMillal treenima hakkasid? Huvitav oleks võrrelda kui suhteliselt hiljuti hakkasid. Ma hakkasin 28 aastaselt, pikkus enam-vähem sama kui sul (183 cm), kaalu oli küll rohkem: 96-97 kg. Täpselt poole aasta kohta ei mäleta, aga peale 7 kuud treenimist oli midagi sellist: kükk 80×10 (kükki eriti hoolikalt ei treeninud), rekord võis olla u. 112,5 kg, surumine 87,5×3 rekord 95 kg. Jõutõmme sirgete jalgadega 92,5×8 (ei mäleta palju alustades oli, vist 65-70-ga tegin u. 10x)Alustasin 2008 jaanuaris, kaalu oli siis küll päris vähe, ca 70 kg ja lihast kui sellist ikka üldse polnud (aastaid istuv ja spordivaba eluviis). Trennipäevikus on poole aasta koha peale märgitud kükk 105×2 ja jõutõmme 120×3, siis ma ilmselt kaalusin juba 80. Mõnes mõttes olin loll — lugesin hoolega foorumit ja otsustasin, et mingi tüüpiline rinna- ja biitsamees ma küll pole, ja seepärast rinda praktiliselt ei teinudki, ainult kükki ja tõmmet, no ja nüüdseks on tulemus näha.
belvedere
MemberA mida siin häbeneda?!Sa oled ju tugevam kui 90% eesti mehi,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Heh, no paljudel 10-12a noorematel on siin ikka oluliselt kõvemad tulemused, omaealistest rääkimata. See on juba kerge hoop eneseuhkuse pihta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teisest küljest sihin ma hea vormi standardi poole, st surumise max 1,5x kehakaal, kükk 2x kehakaal, jõutumme 2,5x kehakaal.
belvedere
MemberHäbi pidi kuradi hästi motiveerima, nii et motiveerin end nüüd selle postitusega.
surumine – 75
kükk – 115
jõutõmme – 160
Poole aasta pärast on loodetavasti juba viisakamad numbrid…
28, 182, ~80.
belvedere
MemberTäiesti hämmastav, milliseid “uudiseid” meie meedia produtseerida suudab. Varsti on postimehe esikaanel “Kalmus tegi täna biitsepsit” või “Ott tegi täna kükki”.Ma ütleks, et Oti kükitrenn on palju suurema uudisväärtusega kui “Ken Saan tankis autot” ja “Tom Cruise väljus restoranist” (mida on PMO-s juba nähtud).
belvedere
MemberVahelduseks Kevini tegemistest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 8 nädalat hiljem 40 naela lihaseid juures2 kuuga lisada 18 kilo puhast lihast?!? Kuidas see üldse inimlikult võimalik on?
mai 6, 2009 at 10:28 e.l. in reply to: Mida on halba valkude ületarbimises ja süsikate vähesuses dieedi ajal #194638belvedere
MemberÕigesti kavandatud dieedil ( ketogeennsel ) pole sellist muret, lihtsalt tuleb süüa 60 % rasvu, 35% valkusid ning 5% rohelisi aedvilju( rohelised oad, lehtkapsas, brokoli, spinat ) millest saab kõvasti vitamiine, mineraale, kiudaineid ja mis phmts ei sisaldagi kaloreid..Mind hakkas tegelikult huvitama, mis saab siis, kui süüa rohkem kui 30g süsivesikuid päevas, aga siiski tublisti alla selle harilikult soovitatava 30-40% päevakaloraazhist? Siis vist rasv ei põle ja absoluutselt trenni ei jõua ka teha?