Beljo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Beljo
Membervarsti saan vaadata, loodan et Gina võitis
american gladiatorit vaatan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberNägin ise kah UFC 101. Tõesti selline lõdvarandme löök oli lõpus ja mingit keha ei pannud mängu… Aga samas Forrest oli enne juba poolenisti minestamisäärel, mõlemad on head võitlejad
Beljo
Memberno midagi peaks ikka ju tulema. Kus see jõud ikka tuleb, kui lihasrakud suurenevad ja lähevad tugevamaks. aga massitsüklis lõhub neid lihasrakke rohekem või ma ka ei kujuta ette
Beljo
MemberYour score is 2.42.
Your body is between an Ectomorph and a Mesomorph. Choose a middle approach between the follow recommendations.
Beljo
Membersee annab sulle juurde kiiresti imenduvaid valke. See kas lihasmassi või jõudu on su enda teha. Oleneb treeningust. Uuri artikleid ja treeningkavasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Memberpohmell tekib sellest, et maks hakkab alkoholist tekkinud mürke lagundama. Aga sellejaoks on tal suures koguses vett vaja. Ja kui su organismis vajalikul hulgal vett ei ole siis ta võtab seda ajust, kuna aju koosneb 75 % veest. Aju muutub veidi väiksemaks, eraldub koljust ja sellep. hakkabki pea valutama.
Kõige parem pohmakajook on siis vesi. Mina eelistan värska original või siis üldse kraanivett
Memberoi jh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kogemata.Beljo
MemberSpordiga olen eluaeg tegelenud. Seega keha on suht trimmis alati olnud aga kõhnavõitu. Nüüd siis eesmärgiks natuke rohkem musklisse ja suuremaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ütleme et veel pole saavutanud oma tahtmist, aga asi areneb
MemberKodus ja väljas saab tõesti jõudu ja kehavalitsemist vähe hästi arendada. Mänguväljakutel, pargis jms. Kätekõverdused, jõutõmbed arendavad ka samas lihasesuurust ja lisada saab ka seljakotiga raskuseid juurde.
Beljo
MemberMul kodus muidu selline asi ka : http://www.osta.ee/8902746ega sellega võhma ei saa vist? rohkem jõudu saab sellega?
võhma muidugi, aga saab ka vast suhteliselt raskeks panna selle, et peaks ka jõuga liigutama. Aga see liigutus, see on hull.
Beljo
Memberooh tänan
Memberma pakun et õlu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ise joon suht kõike
MemberNo ma teen mingi paar kuud juba… Aga mitte paindumise harjutusi. Rohkem selja ja kõhu värke… et rühti parandada,..
Beljo
Member1.)mitte piitspeenike, hea huumorisoonega, keskmisest targem,(targem kui mina
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) pole igavleja, kodus passija, noorem minust.2.)no ülekaaluline, hambutu, vaikne, suurte kätega (õlavars 40+ cm xD)
3.)Sellist missugune mul praegu olemas on.
4.)ei tahaks endast 5+ aastat vanemat, pikemat, rohkem kaaluvat
MemberKas seda oleks võimalik kätte saada ka tartu Fitshopi poest? Kui ja, siis kuidas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused