Beljo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Beljo
MemberSee läheb nüüd küll teemast mööda, kuid soovitan Sul pudru valmistamisel kasutada täisterakaerahelbeid. See ei pea sugugi aeganõudvam olema. Õhtul lased piima keema, lisad vajaliku hulga helbeid ja maitsestad nii, kuidas Sulle meeldib, keerad tule kinni ja panend potile kaane peale. Hommikuks on puder kenasti valmis haudunud ja jääb veel vaid ülessoojendamise vaev. Usu, saab palju maitsvam
Nujaa, võtan teadmiseks, aga tavaliselt mulle meeldib süüa putru ikka kohe peale valmistamist. Seistes puder muutub siukseks paksuks ja sültjaks, aga ehk panen liiga palju helbeid piimakoguse kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga suured jalad on sellel 
Beljo
Memberno kana, kala on väga hea toit, aga mingi ühe söögikorra võiksid vähemalt juurde panna. Näiteks hommikul ei söö, hakka sööma midagi. Mingit putru näiteks, või paar keedumuna kasvõi vms.

MemberEhhh… tundub huvitav… Aga kui inimene peab vetsu minema, siis su käsi ripub kaasas tal uksevahelt?
Membersee oli rõve jh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> terve käsi ja nägu oli seda verd täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Memberotsisin netist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> leidsin, tuleb… aga mis on The ultimate fighers 09?Beljo
Membervaevalt tõesti keegi kukeks tahab saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ma arvan, et seal on päris igav ja natuke ka ohtlik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
MemberKoerte piinamine ja see aeglane ja piinarikas tapmine on halb jah, aga “stop killing dogs”.. Miks siis lambaid või sigu võib tappa ja koeri ei või? Koer on püha loom? Minu arust on koer loom nagu iga teinegi, ja inimene kasutab liha söögiks, see on fakt. See, et eurooplased ei ole harjunud koeraliha sööma, on üks asi, aga kui mõni teine rahvus on harjunud, siis miks peab neid halvustama?Arvatavasti sul kodus pole lemmiklooma koer.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mina olen küll selle vastu, et koeri tapetakse.
Memberkahju kuulda, aga see ei tähendagi et kohe tatoo peaksid endale nahapeale tegema… Ma räägin neist kes teevad, neil on selline põhjus tavaliselt.
Memberolen LA ink ja Miami ink saate fänn
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänapäeval inimesed teevad omale tatoveeringuid peale seda, kui nende elus on toimunud mingi suur muutus, kas on läbi elanud mingi tõsise haiguse, lähedane inimene on surma saanud või siis mingi inimese portree keda nad väga austavad.Beljo
Memberno ainuke kuhu ma igapäevaselt lauasuhkrut panen on tee sisse 2 tl. täit ja vahel ka pudru sisse…
Beljo
MemberVõiks ju alkoholivaba viina müüa
ma arvan sama, et viina juuaksegi maitsepärast mitte sellep. et täis jääda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muidu siis eesti omadest laua viin. viruvalge mulle kohe kindlasti ei sobi, hommiku pärast. aga äkki see oleneb ka inimesest, mida peale sööd,jood ja üldse ilmast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Laua viin, mõrnaja , saarema sobivad mulle 
Beljo
Member
väga hull
nagu isa ja poeg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Member35,5, 190 pikk 73 kg. 40 tahaks täis saada järgmine aasta
Beljo
Memberoi jummal
sellist värki on juba ammu tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> samas ka makarone munaga, kartuleid jms.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused