Beljo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Beljo
Membertoohoh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis ma pean küll kiirustama hakkama. ühe aastaga ainult mingi paar kilo juurde tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Memberkui jõusaali ei saa siis tunned kohe, et midagi on puudu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ajaviide + kes ei tahaks tugev ja ilusa kehaga olla?Beljo
Memberjehh… jõud + kehavalitsemine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Membereinoo, seal oli veel juttu musklitest jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> raamatu nimi “Kuidas sind mind mõista” peelgiraamatseal on muidugi iseloomust jt. ka juttu muidugi. Huvitav raamat suhteliselt soovitan lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga mehed vaadake et liiga suureks ei paisuta end muidu naisi enam ei saa
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas keegi saaks ka saata rinnaltsurumis kava? Mul probleem raskuste suurenemisega. Ma olen mingi pool aastat juba punninud 60 kg-ga. 3×10-12 Teen veel hantlitega lendamist kaldpinnal ja ka surumist kangiga kaldp. Positiivne siis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teised lihasgrupid on küll paremini arenenud…email: mendac91@gmail.com
Beljo
Memberno mis loogika
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nädalaga tuleb kilo juurde ja kaob kohe…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas sa nädalavahetustel toitud samamoodi nagu nädala sees?Beljo
MemberEi tunne puudutatuna, kuid inimene kes lollide üle naerab peab küll taunik olema.vaidlen vastu… Minuarust on küll naljakas. Iga inimene naerab ka, kui kellegiga juhtub õnnetus, äpardus. (mitte tõsine)
Beljo
Memberehh ma ka vaatan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kodutu tegevusi on suhteliselt huvitav vaadata ma arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võsapetsis “Pirokunni” lugu küll meeldis
Memberma arvan sama, et ühe korra nädalas. 4 harjutust 3×8-10 näiteks
Membermina teen seda harjutust http://exrx.net/WeightExercises/Triceps/WtTriDip.html ning ploki allatõmmet vms… triitseps on suht hea, eriti välispea. Pigem sisemine pool e. kehapoolset peaks rohkem arendama.
Memberkõige lihtsam ehk on osta massilisaja ja tarbida seda nii nagu pakendil kirjas. + süüa tavatoitu 3-4 x päevasma pigem arvan, et mingi proteiini sheik peale trenni + tavatoitu 5-7 x päevas. valgu ja süsivesikute suhe umbes 1/3-le vast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mine toitun umbes nii ja tulemusi on näha küll, aga saab ka paremini ma arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2009 at 6:20 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #224317Beljo
Membertühiasi see vaevalt on. surudes üldse meelekohtades olevad veresooned suurenevad, nägu läheb punaseks jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kui päris valu sisse lööb siis tasub igaksjuhuks kurta vast
Memberega jh… oleks siis väiksem tüüp olud, oleks mingigi lootus olnud… aga tüüp istus oma kõhuga tal otsas liccalt…
Beljo
Member1-Arnold Schwarzenegger
2- Ronnie Coleman
Beljo
Memberrinda on paratamatult kõige lihtsam treenida kätekõverduste näol, nii et see on mul alati treenitud olnud.Väga suureks nad vast ei arene nii? või siiski? Aga ma ka suvel pumpasin põhiliselt kätekõverdusin kuna jõusaalis käia ei olnud võimalik nii tihti kui praegu. Midagi ei muutunud paremaks pigem hoidis vormi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused