Beljo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Beljo
Membermina tunnen kõige paremini triitsa tööd kitsalt surudes .prantsuse surumine üldse ei istu, ma ei tunne et lihas töötaks selle harjutuse sooritamisel,küll aga küünarnukilihas põleb .
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis asi on küünarnukilihas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Beljo
MemberTriitseps on vist ainuke lihas, mis mul absoluutselt iga kord juba treeningu ajal valu teeb, jube mõnus raisk! Hetkel teen vaid kahte harjutust, sest teevad töö täielikult ära.Plokil allasurumine 4×10
Rööbaspuudel surumine 4×10
Vahest kui tuju nõnda hea ja tugev, teen veel ka hantliga kuklatagant 4×10.
täpselt samad harjutused mulgi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vahel teen ka- vist oli tricep kickback vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Memberno ma arvan, et oleneb inimesest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilu on vaataja silmades. Oleneb ka rasvaprotsendist .Beljo
Membermida rohkem liha seda rohkem jõudu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saia, makarone, spagette võiks piirata samas siis…Oleks mul ka võimalus nii palju liha süüa päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2009 at 9:11 e.l. in reply to: ´+Kiiroksjonil on 20 oktooberil Fitness.ee randmetoega kindad. #228992Beljo
Member535
oktoober 20, 2009 at 8:33 e.l. in reply to: ´+Kiiroksjonil on 20 oktooberil Fitness.ee randmetoega kindad. #228989Beljo
Member400 FITi
Beljo
MemberTeen vast 60 sekundilised pausid. Ja koguaeg sama raskusega…
oktoober 20, 2009 at 7:52 e.l. in reply to: Toitumisalase teabe arvutamine(100g toodet sisaldab keskmiselt) #228967Beljo
Memberno kui sa sööd ära 200 g kohupiima siis korrutad toitaine väärtused kahega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Membervaheta kava oleks esimene soovitus. teine asi on see, et mida sa sööd ja kui palju. see et võtad kreatiini ja mass2 ei ole mingi näitaja, neid ju võib ka teelusikaga võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . kas sa ikka piisavalt sööd, et oma keha toitainevajadusi täita? ka siin võib peidus olla arengu seismajäämine.kreatiini peabki üldiselt teelusikaga võtma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga jh, olin ka väga kõhna, ei arenenud. Nüüd on õrn rasvakiht peal, mitte nii suur et kõhulihaseid pole näha aga ikkagi. Nüüdsest on midagi arenema hakanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Memberno seal on võitmisega üldse raskusi ma arvan, kuna alati on asjad otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või siis polegi ühtegi asja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingi poolteist nädalat kasutaja olnud, aga pole veel näind, et mingit asja oleks võimalik punktide eest osta -.-Beljo
Membersõbralt laenasin mingit raamatut kunagi kulturismi kohta. Mingi vanem raamat oli. Taga olid pildid, mingitest meestest kelle tippvorm oli 40-60 aastaselt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberLeidsid ka nüüd mida uurida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .
Segaseks jääb see, mis eesmärgil selliseid võrdlusi tehakse. Tollel ajal oli jõudu vaja ja nüüd läheb rohkem ajusid vaja. Täpselt nii on ka kohanetud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Mida mõeldi selle all, kui öeldi, et neandertaali naised seljataksid Arnoldi? Kas lihastega?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ainult? neandertaali naine seljataks arnoldi lihastega, näitlemiskarjääris, kuulsuses ning poliitikas.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Membernjah kurb küll aga see steroidi jutt hakkab juba siis pihta kui natukenegi teistest lihast ja jõudu rohkem on:)inimesed on nii veendunud et iga märgatav areng on just tänu keemiale.OH NEID RUMALAID
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mitte ainult, nad arvavad et sööd, süstid, istud kodus ja ainult kasvad… Mingist trennist nad ei tea-.-
Beljo
Membermina olen veel noor “tatikas”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma tean suhetest vähe. Hetkel olen olnud koos juba poolteist aastat. Kõrvalepõikeid pole olnud. Aga lugesin, et kõrvalepõikeid, üheöösuhteid, magamist kellegi teisega tehakse sellep. et midagi on suhtes puudu. Alati saab andestada, rääkida asjad läbi milles oli põhjus. Vaevalt keegi lihtsalt uudishimust kellegi teisega magada tahab, aga on ka selliseid ma tean…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Membersee raamat oli vist kokku klopsitust mitmest erinevatest raamatus ja küsitlustele on vastanud ikka rohkem, kui 2-3 meest ja naist…
-
AutorPostitused