Beljo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Beljo
Memberkes tahab suureks saada vaadaku seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 13, 2009 at 7:52 e.l. in reply to: Kevin Renno vs Kurt De Pauw – 72,5kg European WKA Title in Belgium 7 nov #234283Beljo
MemberBeljo
MemberSuhteliselt libedalt läksid tõesti tal need raskused. Kõva mees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> edu talle.Beljo
MemberBeljo
MemberVan Damme minu arvates tasemel näitleja ka, üpris hea tundega olen vaatanud tema filme.Jaa aga filmid olid kõik samasugused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Võitsles võitles, hakkas kaotama, aga kui nägi mingit naist või vanameest, peksis teise poolsurnuks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Memberma arvan sama… Aga minuarust oleks pidanud team Rampage võitma selle matchi -.- Lõpp oli küll hea jh, poisi närvid ei pidand vastu enam
Beljo
MemberUFC-ga olen suht kursis, siis the ultimate figher seriaali vaatan ning ka WEC, aga vähem… Ise ei tegele võistluskunstiga absoluutselt
Beljo
MemberSee, kuidas sa teistega võrreldes jõuad tippu, kas võtab kaua aega või saad oluliselt kiiremini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See küll midagi ei näita… See oleneb ju sellest kuidas sa sööd,jood,treenid,puhkad ja üldse elad

Beljo
Memberelustiili kuulub ka igal nv-l peod ja joomised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis küll mõjutab… Ma arvan, et ma ise oleks ka juba suurem, kui ma ei tarbiks alkohoolseid jooke ja sööks korralikult reede ja laupäev…Beljo
MemberVICTOR RICHARDS… päris julm tüüp. pole varem kuulnudk.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberEnne trenni soovitatakse vähem süsivesikuid tarbida, et uimasust ei tekiks. Võib-olla on hoopis selles probleem?emm… Aeglaseid süsikaid tuleks vähem tarbida, aga kiireid tuleks võtta rohkem. Et trennis midagi teha jõuaks ka.
Beljo
MemberHeh… Tõsiselt kallis toode… Aga millest see uimasus siis
oktoober 28, 2009 at 5:21 e.l. in reply to: Inna Uit- ex world champion in womens bodybuilding #230765Beljo
Memberpeale profikarjääri pildid on ilusad
Beljo
MemberNo võiks siis vähemalt teist kätt ka treenida, ei näe nii freaky välja vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Membermul ka päris pikk kael
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ka igaksjuhuks ei postita pilti endast kuhugi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga päris hea teema käib seal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused