Beljo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Beljo
Memberise käisin ka esimest korda elus MV-s… saab ka osta mingi tutvumispileti… Nädal aega 100 krooni.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Memberkaerahelbe- ja neljaviljapudrud lemmikud
Beljo
MemberKui alates sügisest oled teinud ühe jalaga siis nüüd võiks küll vahetada üks jalg kahe vastu, või üldse hakkata kükkima! Keha harjub liiga ära muidu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida kuradit ta harjub, kui paned raskusi aina juurde??? Minuarust harjutuste vahetus on rohkem ajule mitte kehale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Memberno alguses ongi vähe paigast, mul oli ka aga nüüd hakkab asi paremaks minema. Kui rinnalt surud kangiga, vaata et tehnika oleks ilus. Ma olen näinud vendi, kes viimaste korduste ajal hakkavad suruma nii, et üks käsi üles siis alles tiene käsi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> E. siis tavaliselt vasak käsi ei jõua.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas võib ka hantlitega harjutusi teha, peaks ka aitama, et rohkem prop. viia.Beljo
MemberHera 80!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea, lõpp on natuke jama…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Memberkas sellepärast käib õhutamine, et Kimbo naaseb ringi, et rahvast igat järgnevat osa vaataks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? Muidu oli hea knockout, kuid maru ruttu sai püsti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Beljo
MemberSelles suhtes, et annab küll kuju mingil määral treenida ju. Kuidas ei anna. Tippkulturistid hullavad jubedatmoodi oma rinnalihaste kallal ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või ma eksinRinnalihased on vähe suuremad ka ??

Beljo
MemberTarkadeklubi tegutseb jälle…?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no tee 1 kord nädalas 2 harjutust, 3×10-12 biitsebsile. Vaevalt ta sul eluaeg nüüd laiusesse kasvama hakkab…Beljo
MemberMa ei saa aru… See inglisekeelne artikkel räägib küll, et aeroobsest treeningust tuleks hoiduda

Beljo
MemberOo. Väga huvitav ja asjalik. Tänan teid

Beljo
MemberTere fitnessirahvast. Ma ~ 3 nädalat juba jooksmas käinud peale jõusaali 15-20 minutit. Kasutan ka pulsikella. Enne jooksmist on pulss 100-110. Jooksen ja kõnnin vaheldumisi. Joostes tõuseb pulss maru ruttu 140+ siis kõnnin jälle mingi aeg. Kas see pulss pole mitte liiga suur, kui tahan jõusaalis kõrvalt ka aeroobset teha, et parandada südame ja kopsude tööd mitte kaalust alla võtta vms.
Tänan, kui viitsite vastata.

Beljo
MemberNo ma arvan, et ~pakk rasvavaba kohupiima+ banaan vms. oleks päris hea
Klaasi piima võiks ka ära juua, kui kohupiim paljalt väga alla ei lähe.Beljo
Memberaga samas pole mõtet… 3-4 korda täitsa piisab
kui tahad sixpacki siis korrigeeri toitumist.Beljo
MemberVett tuleb muidugi juua trennis. Ja see oleneb inimesest, kui palju vajab.
AutorPostitused