Beljo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Beljo
MemberMa veel üritan oma hoiaku harjumusi parandada. Jõusaalis trenni teha+ pilates, kui ei aita tuleb tõesti asjatundjal üle vaadata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberLoe minu postitust selles teemas:Selge nagu sulavesi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tänameBeljo
MemberNo rinnatrenni päeval oleks natuke mõtekam, sest rinda pilates eriti ei koorma, selga aga kll natuke.Ei no ma teen seda trenni lõpus, peale kõhu seeriaid.
mai 11, 2009 at 5:30 p.l. in reply to: +Oksjonil on 11-15 mai UUS Fitness.ee shaker ja randmetoega kindad #195541Beljo
Member50
Beljo
Member188cm.
72 kg.
18 a.
Beljo
MemberBeljo
MemberBeljo
Memberja saaglihas kah, võib alguses paradoksaalne tunduda, aga saaglihas töötab õlgade ette surumisel, hea harjutus on selleks toenglamangus õlgade ette surumine – kätekõverduste viimane faas. Ja kui nüüd sinna juurde lisada laia haardega ploki tõmbed rinnale, siis peaks asi õiges suunas liikuma hakkama;)Ploki tõmbeid ma teen igasuguseid. Laialt ette,taha. Kitsalt istudes vastu kõhtu vms
Aga eks ta näha ole, kas rüht hakkab mingi aeg paranema või siis mitte .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Memberma tänan infi eest, aga kõhulihased ei tohiks mul nõrgad olla. aga kuidas ma siis neid kõhulihaseid harjutan kui ei tohi teha jalgade tõstu ega keha
Beljo
Memberosta mingi toidulisand, või siis mingi valgupulber… äkki tuleb kasuks natukenegi, kui süüa nii palju seda ei saa
Beljo
MemberMul kodus vedeleb mingi uus ajakiri… esimene number tuli see kevad välja. “Jooksja”. Lugesin läbi päris asjalik on. Ma arvan et nii algajad, kui ka edasijõudnud saavad targemaks.
Beljo
MemberKa mul hakkab vahel positiivsel kaldel rinnalt surumisega õlad valuta. Enam pole hakanud kuna teen rohkem õlgadele sooja ja olen õlad tugevamaks treeninud.
näiteks see on hea soojendus, mulle mõjub.
Beljo
Membersöön praegu mingit biolabi toodet… muscle mass 3. suht jahune maitse… joon keefiriga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tundub aitavat.Beljo
Membersöön sama toidulisandit. 2 korda päevas. 2,5 sl. täit 0.25 l keefiriga. Tarbin siis peale trenni ja õhtul hilja. Puhkepäevadel söön u. tund aega peale hommikusööki ja samamoodi õhtul.
Beljo
Memberaga on veel muidu mingisuguseid harjutusi ? mul nagu arst soovitas teha seljale just kõige rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused