Beljo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Beljo
Membernjaaa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rahalised seisud piiravad natuke… Võibolla siis järgmine aasta, kui koolis korras ja stippi hakkab saama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võib omale kilo jogurdit päevas lubada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberVõibolla kui veel vahetada kamajahu kakao vastu oleks natukse maitsvam ja kasulikum(süsivesikute poolest)? Oleneb kas teed seda peale trenni või trenni ajal jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peale trenni ja puhkepäevadel peale lõunasööki 1-2 tundi hiljem, kui kõht tühjem.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kakao on meil “Meie mark” see on hea?Beljo
MemberPole tal viga midagi, kui maitseb siis joo, aga kaloraasilt suhteliselt tagasihoidlik jook.maitse oli täitsa talutav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> isegi normaalne.Beljo
Membermina teen maksimum 2 minutit. Harjutuste vahel rohkem.
Beljo
Membersamas ma teen 3 x nädalas kõhulihaseid…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tulemus suhteliselt hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberVahel sai ikka käidud. Viimati märtsis. Aga homo ma kohe kindlasi pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Memberkui sa oled alles 2 nädalat alles tõmmet teed siis äkki se ei olegi valu mida sa tunned vaid hoopis lihas pinge…No elame näeme.
MemberMingi lihatükk sobib sinna küll ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ja mingi toorsalat näiteks.eelnevalt mainiti et liha ei soovitata kartulitega koos süüa.
Beljo
MemberAga kui hiljem raskused suuremad on ja ise ka ei pruugi vöö enam nii hästi sobida ju.Ise arvan, et enne kui jõutõmbe seeriate raskus 150kg peal pole ei vaata vööde poole ka.
Lihvi parem oma tehnikat ja ära rahmelda.
Ei mõista eriti miks paljud kohe mingi väikese tagasilöögi pärast hakkavad vöösi ja kindaid ostma.
Alguses on need vist isegi pigem kahjuks.
Endal on ka mõnikord pisike valu sees pärast jõutõmmet aga ei pööra sellele isegi tähelepanu.
Teen lihtsalt korralikumalt järgmise seeria.
Ja ei tea kas see millegi poolest parem on aga ise pärast jõutõmmet ei istu kordagi.
Seisan sirge seljaga ja lõdvestan hoopis.
mmm… kindad täitsa olemas… Lõuatõmbeid hea teha, ei teki ville. Ja kangiga rinnalt suruda ka parem, randmetugi olemas.
Beljo
Membermmm… piima, keefirit joon iga toidu kõrvale. Keefirit rohkem. Aga aru ma ei saanud siis. Mida tasub süüa kartulite kõrvale kuna see mu põhitoit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ka makaronid.Beljo
MemberÄkki vaataks mõni teine sõber tehnika üle. See, et keegi mitu aastat tegelenud on, ei tähenda veel teadmisi inimese anatoomilistest eripäradest ja harjutuste biomehaanikast.No selge, aga suvel me käime kolmekesi sõpradega oma aleviku jõusaalis. Treenereid ega kedagi pole.
MemberKas nahavärv sel vennal kuidagi kummaline ei ole ? Mulle vist ainult tundub või valgustus on kuidagi rohekas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Shrek 4 tegelane.
mai 13, 2009 at 7:25 e.l. in reply to: +Oksjonil on 11-15 mai UUS Fitness.ee shaker ja randmetoega kindad #195867Beljo
Member125
Beljo
MemberPiim, muna, või, jogurt, roheline sibul, hapukoor, kurk/tomatNeed on mul 24/7 kapis, ülejäänud toidumoona ostan tavaliselt igapäev eraldi sest meeldib tujudele vastavalt valida mida ja kui palju söön
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>unustasin mainimata. ka 10 % hapukoore pakk on alati olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberKasuta otsingut, samal teemal on juttu juba olnud.Oi… olen kolm korda foorumis otsingut kasutanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis tulemust ei saanud. Nüüd ka siis automaatselt tegin uue postituse. Kasutasin otsingut, leidsin. Äkki saaks teema lukku panna, ära kustutada? -
AutorPostitused