Beljo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Beljo
Membertrenn kestab mul umbes 2 h. Jõutõmmet olen juba 2 nädalat teinud. Nädalas 1 korra siis.
Põhi toiduained on siiski jh. Makaronid, kartul, spagetid, pasta ja vahel ka tatar. Hapukoort söön ka suhteliselt normaalselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga 10 % Põhijoogiks on keefir või piim. Keefirit kamajahuga.Beljo
MemberKasahitt on hea asi jh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma just vaatasin, koolis tund käib. Üritasin naeru tagasi hoida. 
Beljo
MemberKuskil kuulsin, et biitsepsi “ehitamisel” tuleb algul teha pikk põhi alla, suurema arvu kordustega, ja siis mõne aja pärast vähendada kordusi ja muuta muid asju et lihast nn punni saada. Kas see on totaalne jama, või võib sellel mingi tõepõhi all olla? Biitsepsi kuju pidi ju suhteliselt palju geenides kinni olema. Oskad keegi ütleda?No sporti olen suht eluaeg teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga jõusaali jõudsin mingi pool aastat tagasi. Kohe hakkasin tegema biitsale 3 harjutust 3×10-12. Arenevad suhteliselt hästi ja ka kuju normaalne 
Beljo
Member200
mai 18, 2009 at 10:35 e.l. in reply to: +Oksjonil on 18-22 mai Fitness.ee shaker ja randmetoega kindad #196936Beljo
Member50
Beljo
MemberBeljo
MemberKas keegi teist ka Pay per view kasutab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või hangib selle internetist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Beljo
Member2) Matt Hughes. Olen näinud, mees teab mis teeb.
Beljo
MemberKinkida edasi ju võib.No mina ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis vahe on kinkimisel ja andmisel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberEi mõju… Sa juba nii vana. Ma tean, et väiksed lapsed ei tohi käia. 0-13 aastased umbes… Aga 15,16+ võib küll vabalt trenni teha raskustega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberTere!Kas keegi sooviks võtta üle minu lepingut Fittest Tartus 500.- EEK eest kuu? Tegemist on täispaketiga, mis tähendab, et saab käia ükskõik, mis ajal trennis.Lepingu kestvus on selle aasta novembrikuuni. http://tartu.fittest.ee/est. Ise ei saa enam kahjuks käia.
Kes on huvitatud, kirjutage palun biku_birksu@hotmail.com.
Treeningkaart on personaalne ja seda ei ole lubatud edasi anda kolmandatele isikutele.
Beljo
MemberPäris vana video aga Mariusz on ikka väga julm vana küll, surub õlalt rohkem kui enamus vendi rinnalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga mis Mariuszel ikka nii väga vastu pidada on, ta on juba 32 aastane ning kasutab kohe päris kindlasti natukene kangemaid lisandeid…, mis aitavad muidugi ka taastuda kiiremini ning tuleb vaid loota liigeste vastupidavusele ja vigastustest hoidumisele. Seda arvan muidugi vaid mina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mariusz peaks natukene ka oma Inglise keele kallal vaeva nägema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hah seda kindlasti jh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aksent on hea -.-Beljo
MemberTõsi jah?! Kas sellest vähe pole, liiga vähe energiat?üks doos kreatiini enne trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina ei jõua küll täiskõhuga trenni teha. No söö mingi 1,5 tundi enne trenni. Ega see toit sulle siis kümneid kilosid juurde ei anna, kui enne trenni sööd. Ma arvan, et just täiskõhuga sa ei jõua midagi teha -.-Beljo
MemberMinuarust enne trenni ei tohikski süüa, mingi 2 tundi. Aga enne trenni võtan poest snickersi või lioni.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see annab hea panuse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberProovi keefiriga või siis petiga… Lisa ka näiteks 1 tl. täis suhkrut, kama, kakaod
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> äkki aitab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused