Beljo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Beljo
Memberno tee ikka… 3-4 harjutust kindlasti rinnale. Mina teen pingilt surumist, poitiivse kaldega, negatiivse kaldega ja ka hantlitega lendamist. Oleneb ka ikka geneetikast vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Memberpanthenol või siis hapukoor
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2009 at 12:38 p.l. in reply to: Oksjonil on 1-5 juuni Fitness.ee randmetoega kindad ja shaker #199349Beljo
Member350
Beljo
MemberIse tund aega enne trenni söön paar saiaviilu juustuga.+piim ja pool tundi enne kreatiini.
Beljo
Member*pikk, peenike kael
*pikad sõrmed
*keskmised õlad
*peenikesed randmed
*madal rasvaprotsent
*pikad, peenikesed liigesed ja jäsemed. Samas jalad on suhteliselt keskmised ja jämedamad.
Beljo
MemberKas praegusel ajal päevitamine võib mingit moodi halb olla (UV vms.), sest ma päevitasin üleeile mingi paar tundi, eile vedelesin rannas paar tundi ja nüüd on õlad ja rind mingeid pisikesi villikesi täis vms
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> samuti on ühe sünnimärgi peale tulnud mingi kahtlane punn ja see sünnimärk valutab retsilt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimest korda elus päevitate?
No vast jh kui kaks päeva järjest 2 tundi päevitad siis kõrbed ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleneb ka nahast.Beljo
MemberKui vanad te olete? Osad kes kõrsikud on alles arenemis perioodis ja räägivad suure suuga ,et ektomorfid aga arenevad hästi
See pole nii! Kui te pole välja arenenud siis te ei teagi konkreetselt mis tüüpi olete ju!Ja suure suuga poleks siis ka nagu mõtet seletada!!
Enda arust kõik kõhnad jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja need kes tõesti vaevlevad oma arenguga ,keerab see asja veel raskemaks kui seletavad inimesed kes ei teagi midagi! Ektorfidel soovitaks proovida seda kava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minupeal töötas väga hästi algul!18 sain see aasta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kaalun 71 kg ja 188 pikk.Beljo
MemberIse ka kõhnem tüüp. Kuid teen ikkagi 3×12 ja on ka märgatavaid muutusi.

Beljo
MemberMa annan samuti. Vaatasin youtubest, päris suur poiss

Beljo
MemberSuuure s66gikogusega ei ole rasva tulnud, pigem 6lle joomine ja sn2kkide s66mine sinna k6rvale on pekki tekitand, kuid selle j2rgi vist midagi j2reldada ei saa?mina näiteks joon ka õllet ja snäkke
söögikogused on ka suured suhteliselt… samas kaalun ikka 71 kg ja pikkus on 188. 
Beljo
MemberPiim, kohupiim, kohukesed, hapukoor jne. Liha, kana, kala. Söö söö
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberMillist täpsemalt? Nesquick jne ei ole eriti kakao moodi, need on pigem mingid suhkrulaadsed asjad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“Meie mark” oli see. Ühe tassi kohta,(200 ml vist) lisan 1 kuhjaga tl. täis ja pool veel juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kakaod joon tavaliselt piimaga, aga kas ka veega kakao on sama hea tervisele, või üldse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberJah FAST-i monohüdraat ei lahustu üldse, tee mis tahad. Minu jaoks oli see üllatus, kuna olin varem proovinud Tai Kane monohüdraati, mille lahustuvus oli idiaalne. Ehk siis Tai Kane puhul, kohe kui pulbri mahla panid oli see praktiliselt kadunud ka segamata ja ühtlaselt lahustunud, mingit erilist sadet klaasi põhja ei jäänud. FAST-i puhul oli pettumus suur, kuna see on täielikult lahustumatu. Ei saa aru kuidas saab kahe tootja kreatiin monohüdraat niimoodi kardinaalselt erineda. Ma ei tea kumb neist parem on, aga igatahes FAST-i on halb tarbida.Mis siin rasket. Lased klaasi vett täis. 1 kuhjaga tl. täis kreatiini. Segad, kui veel vesi keerleb vms. jood. Kui jääbki põhja natuke lisad veel veerand klaasi vett ja jood kõik ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberSüdame-veresoonkond ja selle töö.Tugevda südamelihaseid (füüsiline töö, sport), laienda veresooni (ginko biloba ekstrakt, kakao), vedelda verd (omega-3), masseeri sõrmi ja varbaid.
Tänan informatsiooni eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> üritan siis omale Omega-3 tablette muretseda. Kakaod joon, jõutrenni teen, aeroobset vähe- peaks suurendama aer. trenniBeljo
MemberIRW… mul läks piim halvaks eelmine suvi… kui unustasin selle külmkappi panna.äkki selgitad mismõttes halvaks?
*Halvemaks siis ütleme nii. Veri ei käi kehas nii hästi ringi.
-
AutorPostitused