Beljo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Beljo
Memberpilates on maru häää
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=s9BfJWfBuc8
Vaata see video läbi.
Beljo
MemberOleneb kust sa osta tahad
Ma olen vabalajal tartus Tasku raamatupoes lugemas käinud vahepeal… seal neid päris mitu. mingi 5-6 erinevat vist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> samas ka jooga jt. raamatud.Beljo
MemberOleneb naistest ju. Maitse üle ei vaielda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Membersa oled pilves vms ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Regulaarselt pead neid ära ajama arvatavasti. Aga mine sa tea äkki mingi imetehnikaga saab ka eluksajaks lahti. Mingi Xtreme makeoveri moodusega. Mingi laseritega vms 
Beljo
Member405
Member150
Beljo
Membererinevad kätekõverdused ja ka keretõsted kõhulihaste jaoks… Uuri youtubest ka näiteks excercises for abs vms. Sellises vanuses muidugi võib trenni teha vaikselt kodus. EDU
MemberNo suurendad vaiksemalt raskusi. Küll see haare sul ise paraneb. Mingi julla oli ka millega sai treenida. Samas ka käsivarre lihaste arendamine peaks aitama haaret tugevdada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eraldi hirmasid ka osta muidugi, kui raskused juba liiga suured ja ei püsi käes
MemberMul tuli hakkas ka valutama. Seljatreeningul, kuna seeriate vahel ei venitanud piisavalt hästi vist. Ja raskust lisasin ka järsult juurde. Hea energia oli sees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberKung-Fu ja Karate on tänaval sama kasulik, kui juust surnud rotile.Mis sa nalja teed v?? Samahästi võin öelda, et jõusaal on tänaval mõttetu… Kõik annavad ju midagi juurde, istud kodus päevadläbi siis saad pimedatel tänavatel paremini hakkama?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Netis oli video kus mingi karate master tõmbas mingi PIMP-ile 1 hit KO. Ja UFC-s on karate vend kes domineerib oma kaaluklassis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberOlete näinud mida Ronnie Coleman omale sisse sööb, et terve püsida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? siis ei juhtu midagi
MemberDr.Helluse keefirit joon väga tihti. Maitse poolest kõige parem, võibolla võrdne AB keefiriga.
juuni 8, 2009 at 7:02 p.l. in reply to: kas 4 korda nädalas jõutrenni on sobilik, et lihast kasvatada? #200938Beljo
MemberNo oleneb. Kas sa teed eripäevadel eri harjutusi? Või siis igakord kui treenid, samad harjutused?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul sõbrad, koos käime 3 x jõusaalis… Nemad teevad pidevalt samasid harjutusi pmst. Läbisegi möllavad. Mul kindel plaan, julgen öelda et tulemused paremad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
MemberNo tahan et kõik kehaosad ilusad välja näeksid… Kulturist ma tõesti pole,aga jh. Kael on natuke nadi mul. Jõutõmmet teen juba. mingi kuu aega juba.
MemberJaamh… Sama lugu. Ei soovita pidudele minna kui üritad suitsetamist maha jätta… Olin 9 päeva suitsetamata. Hommikuti bussi oodates oli küll tunne et kurat küsiks sõbra käest ühe, aga ei. Aga kui peoks läks. mingi üle 1 promilli kakub juba siis olin kohe igal suitsupausil kohal ja hakkasin uuesti tegema. Seda teemat lugedes tuleks tõsiselt uuesti proovida maha jätta seda jura
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused