Beljo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Beljo
MemberEnne magamaminekut ära söömist küll karda

Vabalt võib süüa ~ 200 g kodujuustu, klaasi täis vett ja võtad ühe omega-3 tableti ka alla.
Halba sinuga midagi ei juhtu, pigem vastupidi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Beljo
Memberhttp://fitshop.fitness.ee/proteiinid/0/readmore/31/Hera80/
+
http://fitshop.fitness.ee/energia/0/readmore/59/Dextro/
+
http://fitshop.fitness.ee/burnerid-ja-figu…more/90/Omega3/
Ma arvan, et esialgu aitaks… Ülejäänud päevane toitumine peab ka täpselt paigas olema…
Beljo
MemberNaised saunas rääkisid??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2011 at 7:24 e.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #301648Beljo
MemberKuidas sulle endale mugavam on? Kui sulle meeldib harvemini süüa, siis söö harvemini (näiteks 3 korda). Otsusta selle järgi, mitu korda sööd, kuidas su elustiiliga see paremini sobib. Põhiline tähtsus on sellel, mida sa sööd ja kui palju sa sööd, mitte kui tihti sa sööd.No tihti ja väiksemaid portse on ikka targem süüa, kui harva ja suuremaid portse. Ära aja poisile udujuttu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 31, 2011 at 10:54 e.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #304629Beljo
MemberSöögikordade arv peab samaks jääma. Vähendada tuleb süsivesikute hulka…
mai 31, 2011 at 9:55 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #304624Beljo
MemberTarvitan ise ka banaani Hydrot. Täitsa normaalne maitse nii vee, kui piimaga juues.
Mingit kõrvalmaitset, kui sellist ei tundnud.
Aga no õige banaanimaitse on parem
Member50 tükki mitte jah, aga üle 10 tuleb ikka ära ;P
Aga tänan info eest ja see link oli ka uus ja huvitav…
Beljo
MemberTeadmiseks, munakollane sisaldab rohkem kasulikke aineid, kui valge. Väljajätmisel teed endale karuteene
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma mingi 3-4 munakollast söön. Ilmselt on loll jutt, et mõjutab liiga hullult kollesterooli taset veres?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabalt võin neid rohkem süüa, mulle maitsevad…
mai 30, 2011 at 7:23 e.l. in reply to: Pikkade kulturistide (1.87+) treeningvõtted ja erinevused lühematega #304502Beljo
MemberJään tsutt sinna 190 cm. alla.
Ma teen vaheldumisi… paar nädalat pikad seeriad ja siis üks nädal lühikeste seeriatega ja suuremate raskustega.
Minu jaoks tundub töötavat.
MemberSee harjutus käib vist kuhugi mujale foorumisse
Olen eluaeg siuke kõhna mees olnud… ~pool aastat tagasi lõpetasin suitsetamise- enne sedategin pea 2 aastat. Peale maha jätmist söögiisu paranes, kaalu tuli juurde ja ka jõudu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Preagu olen umbes 5 kilo juurde võtnud pekiga pooleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Väga kõvad mehed olete
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Panin tähele, et rinnalihase alumine osa “lõpeb” kõigil varem ära vasakul rinnalihasel. Kas kõigil meestel nii või on mul endal silmadega midagi häda, mul endal samamoodi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mida see ajuga teeb???
Ma loodan, et see on mingi huumorimees siis ![]()
No pekist, lihast vorpida ei saa, see on selge…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja toitumine sassis omadega.
Võta omale treeningkava, mitte ära treeni olenevalt tujust.
vale tehnika saab mõjuda käevartele nii?? Ei ole marraskil midagi.