Belfort
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Belfort
MemberJumalast mõttetu on jeblada mingite toidulisanditega ajateenistuses. Eriti ebamäärasel (kaotan rasva/kasvatan lihast) viisil. Endalgi läbi tehtud. SÖÖ nii palju kui ette antakse , küsi juurde ka veel. Leiba alati kõrvale lõunasöögile + 2 tassi piima nahaalselt lõunasöögi kõrvale. KOGU MASSI. Ära jäta sööki alles. Tee trenni. Ära mõtle üle. Nuuma ennast. Kasva. Lihtne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kõige kurvem toidukord minu arust oli ajateenistuses õhtusöök, mingi tatrapuder ja juurvilja jahune kotlet+ tee kõrvale(parimal juhul sai tassi piima). Täielik jama ju.
Põhipoint on selles, et sa saaksid oma minimaalse valguvajaduse päevas kätte ~120 gr, millest loomsed moodustuvad parimal juhul 50% . Sellest piisab – Nende nuumsüsivesikute näol saab keha sünteesida endale enamus valke.
Võin ise omast kogemusest öelda, et olenemata sellest söögist mis ajateenistuses sai, on võimalik kasvada küll. Muidugi minu eriala laadurina nägi ette metsas müttamist 20 kg-se tankitõrjejupiga ( põhiliselt kätel kandmine). Käed kasvasid küll, võhmast rääkimata. Pekki, omalegile üllatuseks ei kogunenud(kaal enne&pärast ajateenistust oli suht sama)
Pärast ajateenistust mütta ja mölla tsiviilis oma lisanditega ja “perfektse toitumiskavaga”, siis võid kindel olla et kõik läheb nii nagu soovid. Ajateenistus on hoopis teine keskkond, see ongi ajateenistuse mõte.
õige jutt sul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Belfort
Membermul annab just hea paugu enne trenni võttes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Belfort
Memberaega läheb kõvasti. randme juurest jämedamaks saada raske.
Belfort
Membermilleks üldse vaja teha nii, ma ei mõista..
Belfort
Memberehk pea üleval hoidmisest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Belfort
Membertore et viitsimist on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pane samas vaimus edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Belfort
MemberVõiks ju siis video lingi ka panna.need saated, 5 x 40min. tõmbama peab (I)
Belfort
Memberküll sa oled rahutu..by the way, pane enda e-mail kirja.
Belfort
Memberlaia haardega kukla taha on väga mõnus
Belfort
Membertuleb suuremaid raskusi kasutada
Belfort
Memberettakallutatult kangi tõmbed vastu kõhtu võttis mul viimane kord selja mitmeks päevaks valusaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> valus, aga mõnus 
Belfort
Memberaeglaselt imenduvaid valke. nt: kohupiim, kodujuust
Belfort
MemberStaadioni tänaval saab kõik ära teha aga minuarust polnd erilist saali õhkkonda seal,enamus on seal kergejõustiklased jne kes keksivad mööda saali ringi..trenniisu väga ei tekita aga hind on hea minu arvates
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .PS!Strippar MArco käib ka seal,niiet salajased fännid andke aga tuld 
marco pärast peab minema hahahaha xd
aga kuidas seal hinnad on, õpilasele.
Belfort
MemberKiidan sind väga hea , et siia selliseid harjutusi ja treening võimalusi lisatakse , peaks isegi mõned läbiproovima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii positiivne siis

Belfort
Memberkuidas staadini tänava jõusaaliga on ? hea ?
AutorPostitused