Belfort
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Belfort
Memberkeegi võiks arcomanist rääkida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Belfort
Memberise käisin ka esimest korda elus MV-s… saab ka osta mingi tutvumispileti… Nädal aega 100 krooni.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja mis arvamus on ?
Memberendal oleks ka mv päris kaugel, aga ma arvan et see ei takista.. bussiga saaks kenasti hakkama.. peaasi et hea saal ja seltskond on
Memberkui suurem joodik pole siis ei valmista see raskusi
Belfort
Memberoleneb ju täiesti, et kuidas teha, kas täiesti alla välja, mis haardes..
Belfort
Memberkohupiimaga jh palju parem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga sinna juurde ka törts hapukoort, saab ka rasva
Membermingi 7-8 tundi oli see aeg kus vees seisnud kreatiin muutus kreatiniiniks ? pole kindel..
Belfort
MemberMV on hea õpilasele,soodne,palju trenasööre,kange,hantleid,tõstepõrand,palk,apollon jne jne…Hind on soodne,ainult,et kuskil 17-19.00 on inimesi suht palju,aga trenni saab alati ära teha.Ruumi on küllaga, ja treeneridki on korralikud,nt Tarmo Mitt-üks Eesti parimaid rammumehi.
(Y)
Belfort
Membersee võib ka olla kreatiini tarbimisest, kuskilt lugesin..
Belfort
Memberma pole kurejalg, olen sõitnud ratast ja sellest jalad suured, jooksen ja kõnnin palju. ei meeldi suured jalad, olen praegustega rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Belfort
MemberMuutsin ära..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1. Päev:
1. Rinnalt surumine
2. Kaldpinnal hantlitega surumine
3. Ristivedu
4. Lamades hantlitega lendamine
5. Biitsepsile seistes kangiga / Scotil
6. Biitsepsile kadpinnal hantlitega küünarvarte kõverdamine
7. Biitsepsile ühe käega hantliga konsentreeritult
8. Kõhulihased (pingil; jalatõsted)
2. Päev:
1. Lõuatõmbamine (1. seeria kukla taha, 2. “tavaliselt”, 3. althaardes, kitsalt, käed koos
2. Tõmbed kangiga, ettekallutatult
3. Ploki tõmbed ülalt, kitsas haare (põrandal istudes)
4. Tõmbed plokil eest (traktor)
5. Lendamine hantlitega ettekallutatult
6. Kangi tõmbamine lõua alla
7. Õlakehitused (Smithil)
8. Keretõsted (alaseljale)
9. Kõhulihased
3. Päev:
1. Kangi surumine kukla tagant
2. Hantlitega lendamine ette
3. Hantlitega lendamine küljele
4. Prantsuse surumine
5. Allasurumine plokil pealthaardes (viimane seeria althaardes)
6. Ühe käega hantliga sirutus taha ettekallutatult
7. Randmepainutused althaardes
8. Küünarvarte kõverdamine pealthaardes, seistes kangiga
9. Randmepainutused pealthaardes
10. Kõhulihased
Belfort
Memberma olen johnny jh
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muidu tegin fitnessi kava ennem, jaotatuna 4ks (2).
selge, võtan teadmiseks, uurin veel, ning võtan vähemaks, aitäh teile kes abiks olid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Belfort
Membervõib teha veega ja siis lihtsalt piima kõrvale juua.. aga seda olen tähele pannud et kui putru süüa siis max 2 tundi ja kõht täitsa tühi..seedib kiirelt..
mida keegi toiteväärtuse kohta öelda oskab ? kuna ma panen helbeid tassitäie + 2 tassi piima/vett, tassitäiest helvestest (5-vilja) ei saa ju eriti palju toitaineid..
Belfort
MemberEitea kas on halb mõte trenni minna valutavate lihastega ? Muudab see tulemusi ?
Belfort
MemberNoo milleks vaja juua ?? Saab ka ilma hakkama.. Kuskil läbul viinapudeli asemel parem mahlapakk kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga noh.. arvan et nädalas mõned pitsid viina ei tee midagi..AutorPostitused