Belfort
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Belfort
Memberma pole nii tark sellel alal.. mis see PM on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Belfort
Memberkõva teema kah
Belfort
Memberkukla taga hoides hakkab vastikult seljale, teha ikka nii nagu hea on ja et lihased “põlema” läheksid
Belfort
Memberma arvan et kui siniseks ja paiste veel läinud pole siis oled kõigest ära väänanud..
Belfort
MemberEestis ikka on tugevaid
Belfort
Memberpäris hea
detsember 13, 2009 at 1:13 p.l. in reply to: OTSE – Classic BB World Championship Madrid 2009 11-14.12. #242082Belfort
MemberTore
Belfort
Memberpäris hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kindlasti teen kunagi kui viitsimist on ja kõht tühjaks läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Belfort
MemberImre on mu lemmik kulturist Eestis, muhe vend
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõudu ja jaksu sulle !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Belfort
Memberuus HT-R on päris asjalik. FAST võiks suuremaid pakendeid kah teha, kõik aint 800-1,3 mis ma tähele pannud olen :S
detsember 9, 2009 at 4:44 p.l. in reply to: MIS JUHTUB KUI TRENNI EI TEE JA KASUTAN TOIDULISANDEID JNE? #241052Belfort
Memberkreatiiniga peaks jõudu tulema ja kaalu ka veearvelt (oleneb muidugi mis kreatiin on), aga nagu ennem öeldud, see tegevus on väga mõttetu kui trenni ei tee !!!!
Belfort
Membersaage üle juba, tõsiselt, imelik vaadata seda foorumit siin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 8:49 p.l. in reply to: Elustreening Eesti uus BAASKURSUSTE süsteem (jaanuar 2010) #240595Belfort
MemberTallinnas pole midagi sellist?Belfort
Memberväga haige tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , väga õpetiliktuleb käituda seaduse järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> esimesena ikka ei löö
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Belfort
MemberKulla mees kus sa eland oled? Arcoman hea mitu aastat juba kinni ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oh seda ma küll ei teadnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kodukal küll midagi kirjas polnud kui vaatasin..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see selleks..Veel on häid saale ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused