behemott
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
behemott
Memberkas keegi oskab öelda palju inimene päevas soola peaks saama vastavalt kaalule ja kalorite läbi põletamisele -ratta spordis on sool väga in teema hoidmaks endas energiat sest need mehed-naised seal ei jõuaks seda kaloraazi täis süüa mida kulutataxe seega äkki aitab sool tõesti kaasa´vähema söömisega suuremat lihasmassi saavutada?
behemott
Memberkalorite hulk on väike- sellise toitumisega põkiks 120+kg ei kasva aga jah esialgu nagu ma aru saan on plaan rasva vähemaks -siis peaksid õigel teel olema
behemott
MemberJah ega mersu ka midagi erilist võrredles mossega ei tee,roolid ju mõlemil ja pedaalid:) Optimumi maitse, lahustuvus ja mõju on kümmneid x parem kui siin kodus kokku kootud jahu.kas annaksid pea selle nimel?
behemott
MemberPole üldsegi suitsumees, kuid küsiks, kas oleksid nii tugev, et suitsu tõmmata ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>:)tugevus seisneb ikka selles et mitte nõrkust välja näidata ja ma olen seda sitta tõmmand ka 10 aastat kunagi ei taha meenutadagi:)tagasi vaadates kaotatud tervis ja aeg inimene ei ole nii tark hindamaks suitsu kahju enesetunde järgi primaadid(forever)kuigi on väike võimalus evolutsioonis liikuda uutele tasemetele kui see pask yldse maapealt kaoks!
behemott
Membersuits on nõrkus ei hakka targutamagi rohkem-tahate nõrgad olla tehke, ei taha ärge tehke
behemott
Membertreening muusika kohta võib öelda et selle playlisti välja valimiseks on läind aastaid ja sõelale on jäänd umbes 60 lugu mis ei jäta hätta isegi jõuvarude otsa korral ,vähemalt olen saand aru ratta maratonidel neid kuulates, siin mõned palad Subkulture – Erasus ,slipknot-psychosocial(album version),Celldweller – Birthright (beta 1.0 Version)usun et celldwellerit tasub täitsa ka plaadi kaupa saalis kuulata tyyp on raudselt yks vingemaid muusika produtsente ja muusikuid praegusel ajal hetkel mängibki näitex selline lugu
behemott
Memberclannad tegi ka minu teada tolle kuulsa robin hoodi tunnus muusika mis me lapsepõlves lasti ja yldse on kõik sellised ilusa maigulised lood just lapsepõlvest pärit nagu see näitexhuvitav miks tänapäeva lood just nii erilised ei tundu
siiski see on ka tänapäeva lugudest http://www.youtube.com/watch?v=yEVPoo0kOa4…feature=related
behemott
MemberYks hea n2ide
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sama rida edasi pannes, siis näiteks kollektiiv nimega Clannad, Moya Brennan jne…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> esimene näide, mis näppu jäi: http://www.youtube.com/watch?v=jN3c4waiNzc…feature=relatedclannad tegi ka minu teada tolle kuulsa robin hoodi tunnus muusika mis me lapsepõlves lasti ja yldse on kõik sellised ilusa maigulised lood just lapsepõlvest pärit nagu see näitex
huvitav miks tänapäeva lood just nii erilised ei tundu
-
AutorPostitused