behemott
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
behemott
MemberJooksmine jooksmiseks, kuid väidetavalt mingid tegelased kaevavad oma jüngreid maa sisse ilma igasugu hapnikuvaruta mitmeteks päevadeks ..ja nood pidavat isegi ellu jääma! :Svene telekanalilt näidatud lugu”uskumatu aga tõsi”nii öelda zombidest kes äratataxe surnust ylesse:)maailmas liigub ka ysna kahtlast infot!
behemott
Memberhuvitav lugu,uskumatuna kõlav tänapäevases maailmas aga kui midagi sellist tehakse ,suurim respekt neile-arvan et selline elu paneks virisemisele lõpu nagu (ei saa ,ei taha,ei suuda ja sada muud häda)
behemott
Membermüra vist summutada ja et korralikum bass saadaüldiselt on see müüt et sound läheb paremaks kas on näind keegi et kontserditel vennad kasutavad neid summuteid-ei need on lihtsalt kodused summutamis vahendid selleks et head soundi saada tuleb osta meistriklassi trummid või elektritrummid mis saab siis lasta läbi arvuti trummi softide kust saab põhimõtteliselt stuudio soundi välja keerata kui on oskusi ja tahtmist
behemott
MemberTervist,Olen 22a naisterahvas. Mure järgmine: mind on terve elu häirinud minu kehaehituse juures minu põlved- need on suured ja laiad. Põlve kondi kõrval on sellised “padjakesed” ning ega need ei ole kerged kaduma- olen tegelenud põhiliselt aeroobikaga ning mulle väga meeldib jalutada/käia (jooksmine mulle ei istu); Kuid kas on mingeid harjutusi, mida saaks ise kodus harrastada ning mis ehk kaotaks padjad põlvede ümbert ning mis muudaks jalad väiksemaks ja naiselikumaks?
Kuna olen lühikest kasvu (162 cm), siis tunduvad jalad justkui pakud, just põlvede pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud ettepanekute eest.
olen kuulnud et stimuleerimine aitab ,siis igasugu sidemed mis hoiavad soojana ja verevarustus paraneb aga jah yhest tõde ei ole tuleb lihtsalt katsetada -ja trenni ei tasu peljata;)
august 12, 2009 at 2:47 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212847behemott
Member4:2 brasiiliale
behemott
MemberTere,ma ise olen suitsetaja ja samuti tarbin ka alkoholi vahetevahel.
Mind on pannud mõtlema et kas alkoholi tarbimine pärast trenni (3-6 tundi) halba/paksemaks ei tee ?
Ja kui üldse tarbida siis mis kõige kahjulikum jook oleks (olen kuulnud et õlu teeb kõhu suureks)
Suitsetamine 10 minutit enne/pärast trenni , mis halba see mu jõutreeningule teeb?
sport+suits=no sport
behemott
Membermiks mees peaks nii leebe olema enda suhtes et suitsu lubada endale-?
behemott
MemberHei mehed. Esiteks tundub, et pidu ilma alkot liigselt tarbimata pole pidu paljude jaoks. 1-2 õlut sõpradega üle kahe nädala olen ise võtnud ja keegi ei tunne ennast halvasti. tihtipeale joon õhtusöögi kõrvale maitseks valget või punast veini 8-12 cl ja tunnen ennast ikka hästi. areng pole peatunud ja kõik on normis. esiteks mõistus, kuna ei pea ennast kogu aeg julmalt piirama ja teiseks omad siiski nn sotsiaalset poolt ka. Võiks panna kirja ka oma vanuse kommentaari juurde, kes ütleb, et rihmaks tõmbamine on ainus vahend lõõgastumiseks ja samuti fanaatikud, kes vaid karsklust soovitavad. Elu peab olema tasakaalustatud ja mõtestatud ning olla hullult fanaatiline, vist pole mõtet… Olen 29. aastane, heas vormis, kaalun 93 kilo 183 cm pikkuse juures. õlavarre ümbermõõt on 42 cm, rind 115, talje 85 puus 102, reis 63 ning säär 40cm. Ei leia, et oleksin vormist väljas ülaltoodud “halbade harjumuste” tõttu. Õppige olema tasakaalustatud ning mitte äärmustes. Äärmuslikud oinimesed kahjuks tapsid 11 septembril korraga üle 5000 inimese ….11 septi lugu on ikka nii segane et siin ei saa tõpset midagi öelda-kahtlemata äärmustes liikumine viib äärmuslike tagajärgedeni
behemott
MemberVõib-olla sa ei ole tavaharrastaja. Võib-olla sa oled poole kohaga kulturist/jõutõstja. Ma ei näe küll põhjust maksimaalselt pingutada kui ei plaanita võistlelda.yks asi siin maailmas on oluline tee kõike nii hästi kui suudad;)
behemott
Memberiga päev* nv võib pumbaks, see vähe mõjutab , vähemalt multahad öelda et tõmbad nii pumbaks et 2päeva nädalavahetusel et pyhapäeval ärgates ei mäleta midagi ja siis esmaspäeval oled juba rõõmsalt kyki trenni tegemas-ei taha uskuda:)
behemott
Memberanname andeks artiklikirjutajale ja lähme edasi oma eluga
behemott
MemberMuusika ei too kyll eriti pisaraid silma.järelikult sul ei ole seda mida on neil kellel toob
behemott
MemberMillist taastujat siis valida? Ilusate ja ahvatlevate pakenditega on nad kõik aga tähtsam siiski sisu vist:) Kui oluline valk kestvusalal taastujana on, palju oleks optimaalne 100g pulbris valku?arvan et sama tähtis kui rasvad ja süsivesikud-et saada teada palju sul yldse taastumiseks toitu läheb ,vaja kindlaks teha oma kulutatud kaloraazi ja saama selle kiirelt tagasi aga yldiselt on rattasport liigapeen teema et omapead majandada taastumine sõltub paljuski kaua olid anaeroobses treeningus vasatavalt sellele saab igat peale trenni arvutada tarkade rattakombuutritega taastumise ajad ja neid jälgides võtma järgmise trenni ette kui õige aeg,miskipärast kahtlen kas siin on rattaspordi spetsialiste oleks isegi huvitatud rohkem teadma sellest alast
behemott
MemberTeine näide on kehavedelike suhtes hüpertooniliste lahuste tarbimine, mis sisuliselt on samastav merevee joomisena. Selle tulemusena häirub organismis naatriumioonide ja vee tasakaal. Esmalt muutub hüpertooniliseks rakkude väline vedelik. Osmoosi tagajärjel väljub rakkudest teatud kogus vett (rakuväline vedelik on kõrgema soolsusega) ning rakud veetustuvad. Rakkudevälise vedeliku maht suureneb rakkude veekaotuse tagajärjel. Ja jällegi on kõige tundlikumad närvirakud. Sellega ongi seletatav, miks merevett joonud merehädalised alguses hullusid, hiljem aga surid.mnjaa huvitav lugemine-kaalukauss vajub jälle sinna soola mittetarbimise poolepeale aga mis ime asi siis lubaks krampe vältida maratonidel- tavaliselt ikka tahet veel jätkub edasi minna,aga krambid teevad selle jällegi raskendatuks,kui mitte võimatux, kas õigem oleks siis yldse katkestada ja mitte nii suure tüki kallale asuda kohe:)
juuli 14, 2009 at 12:43 p.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207263behemott
MemberNatalia 3 ja Ott 3
AutorPostitused