bbmania
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
bbmania
MemberTeame!
Muideks Probe koosneb hoopis kahest mehest! Dzheimz (Ott Karp) Ninja (Karel Kattai)
kaks andekat noort fanaatikust DJ-d.
Tõeliselt hea Eesti muusika!!!
Tänan sind.Nüüd olen teadlik,kes nii head muusikat teevad.
bbmania
MemberViimaseid lugusid on siin:
bbmania
MemberArge siis tana yle pingutage
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Natukene on ikka lubatud.Ei tohiks üle pingutada,kui oma kehalist vormi oluliseks peate.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bbmania
MemberTulgu saabuv 2013 aasta trennirohke ja tulemusterikas!
bbmania
Memberpikkus: 188 cm
kaal: 91 kg
vanus: 29 a
bbmania
MemberVäga viisakad tädid.
bbmania
MemberNo mida tädisid? Kas photoshop või reaalelu? või hoopis mehed,kes naisteks end lõiganud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
detsember 28, 2012 at 7:41 p.l. in reply to: Maailma lõpp peaks käes olema, aga elame veel:-D #333305bbmania
MemberMa lugesin, et maailmalõpp lükati 2013 veebruarisse edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nu jääme siis valvele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2012 at 7:38 p.l. in reply to: Maailma lõpp peaks käes olema, aga elame veel:-D #333304bbmania
MemberMa kuulsin, et müüakse mingeid “maailmalõpu-tablette” neile, kel tänane päev pettumust valmistas või kes järgmist kuupäeva oodata ei jõua
detsember 28, 2012 at 7:37 p.l. in reply to: Maailma lõpp peaks käes olema, aga elame veel:-D #333303bbmania
MemberRahu rahvas! Meie silmad seda õiget maailmalõppu ei näe.See tuleb miljardite aastate pärast kuhu on sadu tuhandete põlkondade kaupa aega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>bbmania
MemberTere!
22-aastasel noormehel on selline mure, et kuigi ta sööb korralikult ja arstide väitel on terve, langeb kaal pidevalt ja ta tundis huvi, kas oleks mõtet massilisajaid võtta, kuigi ta trenni ei tee. Mis mõju neil oleks? Kas see tekitaks pigem kaalutõusu rasva arvelt, kui inimene on täiesti passiivse elustiiliga?
Kindlasti tuleks kaalu juurde rasva arvelt,kui füüsilist ei tee.Massilisaja on ikka mõeldud aktiivsele inimesele,kes ikka põletab ka seda,mida endale sisse ajab. See oleks täielik raha raiskamine.
detsember 28, 2012 at 9:02 e.l. in reply to: Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali? #333260bbmania
Memberminu endine elukaaslane mõistis kahjuks hukka minu jõusaalis käimise ja sellest tuli suur jama
Mis ta põhjuseks tõi,et sa ei tohiks saalis käia?
detsember 28, 2012 at 9:01 e.l. in reply to: Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali? #333259bbmania
MemberVeel seda ka peaks mainima, et ta alati paneb mu trenni asjad kokku ja kui ma ei viitsiks minna, siis ta sunniks mind
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks vist lollidel veabki, kaasa arvatud naistega …See on tõesti hea vedamine,kui sul kaasa kenasti isegi trenniasjad kokku paneb ja trenni minekut soosib.Paljudel nii pole,kelkodus kasvamas väikelaps.Enda kogemuste põhjal võin öelda,et eks ikka tuleb vahael kõvasti nuruda,et saali pääseda…aga see selleks…elu ei peagi kerge olama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 18, 2012 at 10:39 e.l. in reply to: Kes võidab Eesti Otsib Superstaari 2012 saate teie arvates? #332726bbmania
MemberIse ka eriti ei ole jälginud seda saadet, aga ma arvasin, et esimesel aastal leiti see superstaar juba üles. Kas Birgit on siis kuhugile ära kadunud, et jälle otsitakse?
Mitte,et Birgit oleks kuhugile kadunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Iga aasta selgub uus superstaar.Birgit sai selleks 5 aastat tagasi.detsember 18, 2012 at 10:11 e.l. in reply to: Kes võidab Eesti Otsib Superstaari 2012 saate teie arvates? #332722