baz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
baz
MemberMis mudel see sul täpsemalt on, netist saab vaadata, mis jalatüübile mõeldud.New Balance WR1063.
Edit: Lisan veel täpsustuseks juurde, et praeguses seisus kui ma ütlen “jooksmine” mõtlen ma paarsada meetrit sörki ja seejärel mitu kilomeetrit jalutamist (oleksin vist sellest pidanud alustama, et inimestel vale mulje minu sportlikest võimetest/eesmärkidest ei jääks
), sest vorm on lihtsalt nii vilets, et väiksemgi liigutus võtab hinge kinni. Mingisugusest tõsisest spordi tegemisest pole minu puhul praegu juttugi, nii et väga hullu ei tohiks olla, kui jalanõud 100% ideaalsed ei ole. Peaasi, et pehmed on ja jalgu ära ei põruta.baz
MemberSuured tänud teile vastuste eest. Ostsin endale mingisugused New Balance omad, ei tea küll kuivõrd sobivad nad on (lasin müüjal valida, võibolla oleks pidanud ise veidi rohkem uurima, aga tahtsin nii hirmsasti midagi kähku ära osta, et ometi metsa saaks, nii et ilmselt oleks saanud mulle mida iganes pähe määrida). Eile tegin ühe lühikese tiiru ka, mugavad olid küll, eks näis, kuidas pikemas perspektiivis mõjuvad (mingi stability kiri on neil talla all, see vist ei sobi minu jalatüübile eriti hästi, alguses ei pannud seda tähele, kuid samas sees on kiri neutral cushioning, mis peaks jälle hea olema). Kummaline oli see, et eile jõudsin tunduvalt rohkem joosta kui eelmine nädal, kuid see oli ilmselt lihtsalt kokkusattumus, paraku jalanõud vist imevahendid ei ole, mis üleöö vastupidavust poole võrra kergitavad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asjale võib ka niipidi mõelda, et isegi kui nad ei sobi, ei pea mul ükski paar jalanõusid üle paari kuu vastu, nii et varsti peab niikuinii välja vahetama ja siis olen juba targem

-
AutorPostitused