batmannu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
batmannu
MemberKäisin uuesti põhja spordikeskuses ning siis natuke rohkem infot.
Seal on uus fantastiline tõstepõrand, konkreetset tõstekangi pole, kuid on tavaline kang (uus) millega saab väga hästi hakkama. On olemas ka kükipuur, kettaid ei ole väga palju (kui oled liiga tugev tõstja, siis jääb võibolla vajakka!).
Samas ruumis on ka üks jäme sile kang. Siis leidub seal ka jalapress ja ja kõhulihaste mingi pink kus saab dipse ja kõhhareid teha.
All on suur fantastiline poksi saal ja rinna treenimise mingi masin ning rinnalt surumise pink.
E-R: 9.00-21.00
L: 10.00-17.00
P: suletud
Jõusaali kasutamine ilma dushita on 2EUR.
(hakkan seal kindlasti treenimas käima!)
batmannu
Membersoovitan ikkagi reumatoloogiga kontsulteerida.. liigesevalu taga võib olla mõni tõsisem haigus!
batmannu
MemberJah, sellised pro-taseme kükipuurid tulevad tavaliselt ka spetsiaalsete kinnitustega kummide jaoks nii et pole neid vaja ise ümber hantlite siduda.Sorry et teemast nüüd mööda lähen kuid kõige haigem pilt mille leidsin, uskuge või mitte kuid tegemist on mingi suvalise keskkooli jõusaaliga

dsiisus.. kahju et ma seal ei ela/käi..

batmannu
Memberselle vähe all ma mõtlesin pigem et mitte midagi ei ole, aga vabade raskustega saaksid üht teist ära teha (kang, hantlid jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)batmannu
MemberAga kui nüüd hantlite ja ketaste kasin valik välja jätta siis muidu inventaar oli OK(selles suhtes et algajad või natuke edasi arenenud treenijatel tegemist on we)no kui aus olla, siis seal on kõike vähe, aga midagi kindlasti saad teha.
KUi liiga tugev oled, siis pead palju kordusi tegema ja ikka on selg täis.
Seal ei ole sellist masinate baasi nagu kuskil mujal, see jõusaali ruum on väiksem kui 30ruutu..
aga ma kordan veel, see oleks tõstmiseks ideaalne kui seal oleks ok kang ja suurem ketaste valik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seal oli ka kükipuur (ilge kobakas noh, sellepärast ma seda tarima ei hakanud)..
Kui sa kaugel ei ela, siis mine käi ise läbi, saad selgema pildi. ega vaatamise eest pappi ei küsita..
Laup oli see siis avatud pool 11st 17.00ni vms.
Pühapäeva kohta ei küsinud ning uksel silti ei näinud (teadetetahvlilt kah midagi asjalikku silma ei jäänud).
Valvur v administraator ütles et seal tavalisi inimesi naljalt ei käi, nii et suure tõenäosusega oleksid ainukene seda ruumi kasutamas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aa ja seal pole mitte midagi millega aeroobset teha (stat bike pole ja aerutada ei saa jne)
batmannu
Membernii, käisin siis selles põhja spordihoones, mis on kopli 98/uus-maleva 8.
Tõstepõrand on tutikas, ainult et kang oli jäme ja sile (kükile ok, tõstmisele mitte) ja kükipuur oli põranda peal.
Ei teinud seal trenni kuna polnud tahtmist seda rasket kükipuuri kuskile mujale tassida. Ruum ise oli 4kandiline, pisikene. Ketaste ja hantlite valik on kasin.
Samas, ma käiksin seal hea meelega tõstmas kui oleks norm kang ning kettaid juures.
Tõsi küll, ka 1.25kg kettad olid olemas.
Hind dushi ja riietusruumi mitte kasutamise puhul on 2eur.
Eriku tn spordihoonesse ei läinud, kuna neil ei ole tõstepõrandat.
batmannu
Memberhttp://www.piritaspordikeskus.ee/kopli-spordihoone/kontakt/http://www.piritaspordikeskus.ee/pohja-spordihoone/kontakt/
Googli otsingusõnadeks kasutasin “jõusaal kopli”. Kindlasti leiab veel vasteid kui otsida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>woha.. ma just helistasin sinna põhja omasse ja sain teada et neil on ka tõstepõrand olemas ja värki.. igatahes, külastamine on 2eur (jõuka puhul), lähen vaatan täna kuidas seal on. Nad on avatud poole 11st 17.00ni vms.
edit: HEHEE I LOVE YOU, guugeldamine on ikka täielik mädzik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>batmannu
Membertehee, ma elan siin, aga pole aimugi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>batmannu
MemberKas muidu kui üks video juba esitatud on, siis hiljem uue ka esitada võib kui sooritus paraneb?algselt oli nii, et kui sooritus paraneb, siis teed uue video ja parim tulemus läheb kirja, aga ma ei tea kuidas nüüd asjad täpselt paika on pandud.
batmannu
Membernõus patellaga. aga võin ka uue video teha põlvedele toetudes. Mõningatel juhtudel (mitte mina ise), võib põlvedele totetuv naisterahvas igavesti pumpama jääda
“>batmannu
MemberUltimate DouchebaggerySee on nüüd see, milliseks ma elusees muutuda ei tahaks ( ei räägi praegu nende kehast). Vähemalt see zyzz tundub küll nagu pea peale olevat kukkunud.
lettuce be cereal…
u jelly…
zyzz on vist rohkem tuntud kui see teine härra..
batmannu
MemberPüksid on piltidel kohe-kohe ära kukkumas

batmannu
Memberumm.. noo ma sõidan igal hommikul tööle ca 40 mintsa (14-16km) ja tagasi koju jõuan ca 35 minutiga
Rattaga saab hullupööra kergelt vändates 20km ka 2h sõita, oleneb mis käikudega lased ja kui tugevalt tallad..