batmannu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
batmannu
Memberwow, päris kõva tase! kui gripist terveks saan, siis teen ka esimese soorituse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>batmannu
MemberOli tore võistlus, aitäh osalejatele ja fantastilistele korraldajatele!

batmannu
MemberPaljudel pole hüppenööre
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need on nii odavad, aka 3eur vms!
Olen ka Doubbleundersite poolt!
batmannu
Membernatuke vähe valku ja söögikordi..
batmannu
MemberOukei, minu sooritus 70 kordust. eriti ei kiirustanud
MemberMõnusat hommikut!
Kui ma eelmine kord vaatasin, kuidas kõik vehkisid kükke teha, siis mõtlesin, et eiiii, ma ei tee never midagi sellist kaasa. Seega peaks tänama seda inimest, kes ütles, et Agnesele konkurentsi siin pole.. challenge accepted.
3:31
Tagantjärgi tarkus ütleb, et esimene kiire ring on killer. Muidu täiesti tehtav, lihtsalt võhma pole piisavalt.
haha, väga lahe!!!!
tublid!
Üritasin 2x seda teha, mõlemad jäid pooleli.. oeh. Aga siiski midagi – specially for Agnes:
(loodan, et sellega teemat väga ei risusta)
ähh.. aga kuhu video jäi??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma mõtlesin täna 35kiloga ka teha, kuid trenni lõpus oli jalg nii väsinud et jätsin vahele
Member5:48
Sättisin palju ma sättisin udune jäi.
väga ilus
MemberLihtsus peaks võti olema. Eriti hea oleks, kui võimalikult paljud harjutused oleksid ka kodus tehtavad vähese inventariga ning vähese vigastusteohuga. Samuti võiks tehnika hindamine olla võimalikult lihtne ja üheselt mõistetav ning pettused keerulised. Üle-eelmine aasta oli päris popp näiteks kätekõverduste tegemine. Tegemist oli harjutusega mida igaüks oskab, igaüks saab teha ning ometigi on ta alates mingist punktist väga raske ükskõik kellele – olgu ta jõutõstja või vastupidavussportlane, ning petta pm. ei anna.
Seega võimegi teha näiteks kätekõverdusi, tavalisi kükke, ühe jalaga kükke, istulitõuse, lõuatõmbeid, rööbaspuudel surumisi, rippumist ning miks mitte nendega kombineerida. Usun, et osavõtjaid oleks igal juhul rohkem, kui kangikompleksi asemel oleks kombo neist harjutustest – näiteks 1 minut per harjutus ja näiteks 5 harjutust. Saaks teha nö. “alavõite” ja kogu ettevõtmise võite.
Keerulisemad harjutused ja kompleksid on huvitavad, aga nagu näha, siis see ei kutsu niiväga osalema.
no mida sa räägid?? kes viitsib ilma raskuseta aja peale kükke teha???..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aega ju on veel kuu lõpuni. ise plaanin peale võistluseid reelikale ära teha ning sama harjutust 35kiloga korrata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ise näiteks veel harjutan seda kangikompleksi. Minu jaoks suhteliselt raske, aga mulle meeldivad väljakutsed. Kui tuleb soov muuta harjutust siis minugi poolest.
väga eluterve attitude, kiidan!
Ootan siis konkurentsi (nii mehed kui naised, võtke ennast kokku ja tehke see ära). kui ei suuda teha 10 reb. haardega kükki, siis tehke 5, aga korralikult!
batmannu
Memberoi Rellu, Rellu!! ootan!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See 25 suht kerge raskus, võibolla suudaks isegi 35-40 kiloga teha, aga aeg oleks sellisel juhul poole pikem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>batmannu
Memberma tegelikult ei lugenud seda juhendit, sealt ka möödapanek võistluse alustamise ja stopperi kasutamise jne osas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> video pealt on aeg näha mu meelest
Membernonii..
Aeg on enam vähem sama mis video pikkus, mõned sekundid maha!
4:31
batmannu
Membercmon, eli, proovi ikka, see pole nii raske kui tundub, aga ära mitu korda proovi, 1 kord on enough!
batmannu
MemberVist tegin 79, igatahes võin sellise raskusega kükkima jäädagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaameral sai mälu otsa 79 korduse peal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isiklik peaks olema 85 või 86 eelmisel aastal Sparta liiga võistlusel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NB! pardon pikali pildi eest!!
batmannu
Memberglükosamiin aitab kindlasti, aga mitte see eestis lubatud 500mg.
Lase mõnel sõbral endale USA’st saata selliseid mis on 1500mg, neid võtad 2 tabletti päevas ja 6 kuud (poole aastane kuur iga paari aasta tagant), raksumine läheb ära ca kolmandal-neljandal kuul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Been there, done that, hetkel käib mul teine kuur seda glükosamiini, kuskilt midagi ei raksu!
batmannu
Memberproovin siis ka homme
-
AutorPostitused