batmannu
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
batmannu
Memberpikkus 161,5cm
kaal: 70kg
vanus:26
suvevorm on väiksem kui 70kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>batmannu
MemberArsti juurde tasuks ikka minna. Eeldan, et kaitseväe volvost ja kaitseväe saabastes? Ise venitasin meniskit neis saabastes asfaltil joostes. Ööseks tegin mõnd aega kampriõlikompressi ja see tegi asja korda, ei valuta enam.kui mingi vigastus, siis põlvedele peab andma puhkust ja jahutust (a’la jää + puhkus). Taoline vigastus on minul tekkinud arvatavasti ületreenimisest või siis liigsest põrutusest. Mul läks HIIT’i tehes põlv haigeks ja paiste. Võttis aega enne kui taastus.
Eelmisel nädalal tõusin üles ja põlved valutasid, mõned päevad edasi hakkasid küünarnukid ja puusad ja selg jne samuti valutama. käisin arstil ära ja selgus et miski põletik sees. Praegu söön antibiotsi ja saan juba vaikselt liikuda.
Ole siis nende põlvedega ettevaatlik, nii kui peaks natukenegi hullemaks minema, pöördu kohe arsti juurde. Samas, kui jahutamine ja puhkus aitavad, siis pole põhjust ka arstile minna.
Edu tervenemisel
PS! Pane põlvesidemed peale kui vigastus on ning kükki tahad teha.. see toetab jalga ning annab kindlustunde, et vigastus hullemaks ei lähe.
batmannu
Membersugu: naine
vanus: 26
pikkus: 161,5cm
kaal: 70
rinnalt surumine 55 (varustusega 60
batmannu
Memberkas said oma kodukirjandi juba kirjutatud?
vb paned kirjutatu siia ka, oleks tore lugeda
batmannu
Membermis sa sellest kreast sis ikka võtad, kui viina isu suurem… ära liiga tee ja jäta krea võtmata reedel, ja kui väga rajult kallad, ära võta laup ka, lööb põhja veel alt ära…et kui suurem viina joomine ees, siis dehüdratsioon on ka suurem ning arvatavasti ei jõua nii palju vett juua kui kreatiini tarbimisel vaja oleks?
aga kuidas see siis ikkagi laadimise perioodil on?
batmannu
MemberPalju loogilisem kui see, et võidab kergem.mismõttes, kergem võidab??
VÕIDAB IKKA TUGEVAM JU
batmannu
Memberkrt. tegin kogemata topelt teema..

ise ei tule, sest pean pühap tööl olema.. aga vb juhtub ime ja saan ikka tulla
Memberaasta pole veel täis ja 70kg olen trennis ära tõuganud. ametlikult pole see veel vormistatud.
Kehakaal hetkel samuti 70kg kanti..
Aga et sellist raskust rebida.. no vot, seda ei oska öelda palju selleks aastaid kuluda võiks.. aga küll ma kunagi nii kaugele ka jõuan
MemberNii, kes on minejad?
batmannu
MemberVäga mõnus võistlus oli
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>videosi saab vaadata skathleticuse youtube lehelt
batmannu
MemberLoe lähemalt Tartu PostimehestAsi toimub siis Albu Rahvamajas, Järvamaal, I grupi võistlejad lähevad rindele juba 10:40
Tulge vaatama
batmannu
MemberKüsimus nagu rohkem sellest et kust neid hea on hankida.ikka otse nende lehelt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seal ju kirja ka, et neid feike liigub jube palju jne..aga need jalanõud on suht kallid.. samas, üks kommenteeris, et alguses on imelik, sest keha asend muutub treenides, kuid spordihallis sees pidi ok olema.
Mulle sellised jalanõud kükkimiseks ja muudeks asjadeks ei sobiks, sest konts peab ikka all olema ja jalg kindlalt paigal..
Aga need poisid ja tüdrukud kes plätudega trenni harrastavad teha, jäävad kindlasti rahule.
batmannu
MemberKui keegi aga teab tuua mõnda konkreetset näidet spets jõusaali jalatsite kohta siis, võite seda ka teha ! Eelpool sai mainitud milliseid üks tuttav mulle soovitas, kuid ei saand pilti silme ette millised need võiksid olla.kasuta tõstekingi parem, hoiab jala kindlalt paigas, on väga väga vastupidavad ning küki reksid hakkavad kohe tulema..
batmannu
Memberproovisin http://fitshop.fitness.ee/kreatiinid/0/rea…-%20120kapslit/
2 kapslit hommikul ja 2 enne trenni ja jõudu tuli nii mis mühises.
kaalu tuli juurde ca 2kg, aga see vb kuna toitusin halvasti.
soovitan soojalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>batmannu
Memberseljale staatilisi ja erinevaid venitusharjutusi
http://www.youtube.com/watch?v=ZYJ1XVNi46Q
ja mulle meeldisid need ka:
AutorPostitused