Batmanmiki
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Batmanmiki
MemberTere,
Otsustasin alustada TAKU HIIT programmi tegemist, kuna tegelen kahevõitlus alaga ja oleks aeroobset võhma vaja:)
Oleks aga paar küsimust:
1)Kas selle 60-90 sekundit pean jooksma nii kiiresti kui suudan, või väikese varuga? (Nii 90% max. kiirusest)
2)Kas see 15 min. cool down tähendab seda ei jooksen lõdvestava sörgina?
3)Kas see jooksime mu jalalihaseid liiga suureks ei tee? (Ma ei soovi eriti et mu jalad muutuksid pakuks)
4)Kas võin ka HIIT vabadel päevadel aeroobset jõusaali teha ?( 20 kordust harjutustele)
Aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 25, 2007 at 12:39 p.l. in reply to: Meeste MM kulturismis Jeju City 2007 – fotoreportaaž! #129126Batmanmiki
MemberKuidas on võimalik 21. tunniga alla võtta 3.2 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise tegelen tosin aastat judoga ja tihti on olnud kaaluvõtmisi, aga mitte kunagi pole ma võtnud ühe päevaga rohkem alla kui 3kg…
Siis ma jooksin ka 1h 5 särgi, 3 pusa ja 2 jopega ringi ja ei söönud midagii
oktoober 23, 2007 at 5:30 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #128965Batmanmiki
MemberPakun Otile 9. koha.
Batmanmiki
MemberToitumine? No kuule, kui sul ikka ülejäänud lihased arenevad (need külgmised alumised kõhulihased) siis ega sa ei pea ülemiste jaoks mingit uut toitumiskava või spetsaineid kasutusele võtma. Need küljele venitamised on head, ükskõik kus ja kuidas teed, peaasi, et tunned kuidas lihas väsib.Selle toitumisega panin mööda jah:D
Mõtlesin pigem seda et peaks vb rohkem liha mugima hakkama vms…

Aga jama on selle et kui teen seda venitust, siis tunnen pärast väsimust ainult alumises pooles….ülemine oleks justkui puutumata
Batmanmiki
MemberVäga hea harjutus alarinnale on trosside alla kokku lükkamine täiesti sirgelt seistes.
Batmanmiki
Memberma pakuks et see teine variant on vähe parem…
Batmanmiki
MemberMina usun, et nii võiks teha küll, kuid siiski sedaviisi, nagu varem soovitasin: pikad seeriad pärast raskeid lühikesi seeriaid.Esiteks on sellisel juhul lühikeste seeriate jaoks lihastes jõudu, et sooritada harjutus võimalikult suure raskusega.
Teiseks annab pikk seeria lõpuks lihastele selle “viimase lihvi”, tekitab väga hea pump-efekti ja kurnab korralikult.
Tihti teen ise rinnatrenni lõpuks trossidel ristivedu kergema raskusega 1-2 korda nii, et üks seeria on u 20-30.
Olen täheldanud, et niimoodi ei ole trenni lõpuks lihased mitte lihtsalt verd täis, vaid ka rohkem defineeritud.
Ehk sain natuke kasulik olla…
Suur tänu, just sellist vastust ma ootasingi.
Nüüd siis olen targem…veelkord tänud:)
Batmanmiki
Membervb on sulle midagi kahe silma vahele jäänud…
Ma vahepela muutsin natuekne oma postitusi kohe peale nende esitamist,
Vaata korra see teema algusest peale läbi, ma arvan et me saame praegu veits teist moodi asjast aru’
Batmanmiki
MemberAitäh vastuse eest
Batmanmiki
MemberMIna mõtelsin ka nii
Et miks ei võiks nt ühe harjutsega suurendada lihase vastupidavust ja parandada lihase kuju ja teisega tõsta massi??
Olen kuulnud et see poel võimalik, aga tahakski teada, et miks ei ole ja et kas ma olen ikka õieti kuulnud:D?
Batmanmiki
MemberMa tean et ta tegigi 20, mina ütlesin algus et minuarust pole mõttetu reljeefi ja massikava segamine ajada. Need kordused ütlesin niisama..
Batmanmiki
MemberJõutsüklis kasutatakse korduseid 4-6 korda, massitsüklis kasutatakse 8-12 ja reljeefitsüklis siis kordusi 15-20.Tema tegigi 4 x 20 , mis siis ongi reljeef
Batmanmiki
MemberTäanan vastamast, aga
Minu teada on reljeef kõik mis on 15 kordust ja üle selle.
Ja selles valgupulbris mida ta võtab on süsivesikud ka sees. (See mure on sõbral)
Ja ühe vea tahaks ka ära parandada, valk mida ta võtab on 43 %
Vastus küsimusele: Mina oeln aru sanaud et taastav valk on selline vähesema valgu sisaldusega ja rohkema süsivesinike sisaldusega pulber. nt(43%)
Ja et valk , mida massi kasvatmise ajal võetaks on suure valguprotsendiga (nt. 71%, 81% jne) . Paandage mind muidugi kui eksin:)
Batmanmiki
MemberTervist,
Selles mõttes et ei vastuta 100% oma vastuse tõesuses, kuid mina arvan nii.
Seoses sellega, et sa ei tegele enam trenniga (jõusaal), oled sa kaotanud lihasmassi.
See on üks põhjus , miks keha pole enam nii vormikas ja ilus.
Samas on see lihasmassi arvelt kaotatud mass tagasi tulnud rasvaga…
ET siis oled kaotanud lihasmassi ja suurendanud rasva kehas.
Parandage, kui eksin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Batmanmiki
MemberNii et võib siis proovida
Aitäh:) , ütlen talle edasi.
AutorPostitused