Batman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Batman
MemberMul tuleb ka meelde kui ükskord tegin saalis plokil sõudmist, peaaegu põhjas oli ja järsku tross purunes, ilge matsaka sain vastu rinda ja sellili lendasin ka, mürast rääkimata
Batman
MemberKüsimus: Kas keegi on Tallinna toidupoodides tähele pannud sojavalgu pakke? Vanasti rimis oli näiteks, enam pole tähele pannud .
Batman
Memberhttp://www.vita.ee/about_est.html
Seal eemaldatakse laseriga ja jälg jääb suht nähtamatu, maksab aga päris kosutavalt kogu se värk seal
oktoober 23, 2007 at 3:38 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #128954Batman
Member11. koht (loodan et mitte)
Batman
MemberIse panen ka pealt, põhiliselt on selleks aidanud kükist üleshüpped.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Batman
MemberOfftopic – omal ajal pakkusin välja ka selle, et kasutajaks ei saaks enne lasta kedagi registreeruda, kui ta pole sisestanud oma sugu ja vanust. Siis kaoks ära võimalus, et vastajad lahmivad niisama, teadmata küsija sugu ja vanust. Teeks asja lihtsamaks, arvan. Või mis?Selle peale ei tule, et igaüks võib ennast mingi 1654.a sündinuks panna?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Batman
MemberTere Imre! Palju ma neid kummikomme õgima pean??? Tahan saada peaaegu nii kuivaks nigu sina oled???Ma olen tähele pannud, et sul on mingi haige Imre-fetiš.
Batman
MemberMeganaljakas, is this for real? Alguses teeb 200 venda kahjutuks, lõpus saab paar korda jalaga näkku, üritades MMA venda bitchslap’ ides maha võtta:D
Batman
MemberHoian pöialt D.Jacksonile ja V.Martinezele, Ronnie näeb lihtsalt kole välja.
Batman
MemberSee Ursula video on mingi fänni tehtud ja päris hea minumeelest.
Õige video on selline
Batman
MemberMees nagu tammejuurikas siis, väga 5.
Batman
Memberkui vana ta on? ma arvan et algul lastel on paras teha kergejõustiku, suur mees peaks juba raskejõustiku tegema. aga mõni yritab ikka kergelt läbi ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No sina heidaks seda ketast kindlasti kaugemale, see on ka osavus ala ja ta on kõige osavam+tugevam sellel alal.
Batman
MemberKunagi oli leht, kus olid keha proportsioonid kõik sentimeetrites antud. kulturismiweb vms. Nüüd on see leht maha võetud.On sarnast kuskil?
Ennast ka on huvitanud pikka aega.
“>Batman
MemberTriits on minumeelest arenenud päris (Y)
Batman
MemberKurb, väga kurb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused