barni
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
barni
MemberAlgab viimane nädal registreerumiseks. Kui Imre aega saab, täpsustab ka senised registreerunud.VÕISTLEJATE REGISTREERIMINE KATEGOORIATESSE: 31.oktoober 2010- 25.november 2010
Tanel Bendrot 80+ kaalus ,noored ja 1 võistlus on tehtud
barni
MemberNB!!!Viimased pildistamised kolmapäeval, 18.augustil 2010 Fittest spordiklubis! Tulevad kohale need, kes saavad!
mis kell?
barni
Memberhispaania 3- holland 1
barni
Memberhispaania 2 – saksamaa 2, penaltitega võidab hispaania
barni
Memberuruguai 1 – holland 2
juuni 3, 2010 at 8:33 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #267700barni
MemberEndal oleks plaan tulla võistlema siia!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas siin on mingisugune grimm ka või lihtsalt päevitus?barni
Memberma soovitan katkestada!!
Ise olen võtnud seda paar kuud aga ma võtsin seda soovitavast kogusest natuke rohkem aga kõrvaltoimeid ma ei kogenud. Sõber aga jällegi võttis nädala ja unega oli raskuseid asi kulmineerus sellega, et ta oksendas terve öö. Peale seda ta lõpetas selle võtmise.
barni
Member183cm,95-80kg olenevalt vajadusest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja 20.aastane.hah sul oleneb jh vajadusest
barni
MemberKas sa Ott saaksid siia kah kirjutada kes on juba regand end ja seda siis täiendada aegajalt!?
barni
MemberÕnne ja Jõudu!!
barni
MemberPalju on noori registreerind??
barni
Memberno homme trennis saab keegi kangiga!!???
Ma teen ettepaneku Rainer rajalt eemaldada!
barni
Memberyeee
fight fight fight