Baracus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Baracus
MemberSee milk protein oli ikka küll kuradima maitsev. Lisasin seda vadakuvalgule maitsestamiseks juurde. Aga muidu ma arvutasin, et tuleb peaaegu sama odav vadakuvalku osta.
Baracus
Memberolen siiamaani koguaeg neid samal päeval teinud
Baracus
Memberdextrosi ehk kiiresti imenduvaid süsikaid saab osta kaubanduskeskustest 13kr 500g gramm (apteegi süsikad on kallid järeldub) ja maltoenergy on aeglasesti imenduv hüdrolüüsitud maisitärkil mis on hea kui soovid massi lisada raiiuge seee endale pähe
Baracus
MemberKarta on et võib võtta aga see ei lähe ju alla. Mis sa kavatsed seda veega segada v?
Muidu on koos dextroosiga lettides müügil veel maisitärklis maksab too mingi 10 krooni pool kilo.
Baracus
MemberMees üks harjutus rinnale on vähe.
Tee kasvõi nii:
horisontaal
10x80kg
8×85
6×90 kui ei jõu siis keegi aitab viimast
3×95
Siis lisaks üks trenn negatiivset teine positiivset kaldpinki ja mõni venitus 3×10 lõppu.
Baracus
MemberOk selge, aitäh
Baracus
MemberAga kas siis võib tõesti kohe 6 seeriat teha. Aga kui teen kolm seeriat negatiivset siis teen ikka 3 horisontaalset peale ju.
Baracus
MemberLiitrist piimast saab juba 30g valku ja sellise paugu laktoosi, et pole ime kui kõht keerama hakkab. Kahest munast saab ju ka 15g valku peaksid piima poole vähem jooma sest muidu on toidu raiskamine su valgud ei pruugi ära imenduda.
Baracus
MemberKuna mul toidulisanditeks hetkel raha ei ole siis mina küll tavatoiduga oma 2g/kg kohta kätte ei saa. Vaevalt venitab 1,5 välja aga siiamaani tuleb jõudu nii, mis mühiseb. Ma arvan küll, et 2g kilo kohta on küll max mis vaja läheb.
Baracus
Membernojah aga selleks, et saada kätte 30g väärtuslikku valku tuleb number ühte 70 grammi süüa ja see tuleb kuu lõikes kirves. parem juba mingit muud täishüdrolüüsitud vadakut mugida. tegelt pole see hüdrolüüsitud valk tavaharrastajale üldse nii vajalik. tippkultidel mängib see juba rolli.
Baracus
MemberKollageenvalk ongi mõttetu lihasmassi kasvatamise nurga alt kuna sisaldab ainul paari aminohapet nõutavast 20nest.
Baracus
MemberPeale trenni vist mitte aga õhtul pidi üks pudel lahjat alkot hea olema sest see tõstvat testosterooni taset.
Baracus
MemberEndast lugupidav spordiklubi pole suutnud varsti juba kahe aastaga sauna aluseid osta, mis maksaksid parimal juhu paartuhat krooni. Vahepeal olid head ajad kui sai seinaküljest kilet tõmmata, mis mõnusalt külge kleepus.
Üldse on reval sport allkäinud koht. Aparaadid lagunevad kangid on kõverad ja õhtuti käies on õhk nii paks, et võib hantli rippuma panna kuna ventilatsiooni ei raatsi keegi sisse lülitada. Vahest on elekter ära jne…. Õnneks tehti naistele paarsada uut kappi juurde ja uus infrapuna saun.
Elagu reval sport (Y)
Baracus
MemberEi no mida mida. See ju siililegi selge et alkohol 10 korda ullem trennile kui kanep. Proovige ennast täis juua ja järgmine päev trenni teha ei tule sest midagi välja. Aga kanepit suitsetades on järgmine päev kõik ok. Kanep tõstab ka söögiisu. Ja on teada et ka Arnold tõmbas kanepit. Mina ise tõmban iga nädalavahetus ennast korralikult pilve ja ei leia mingeid vastunäidistusi trennile. Igatäes kui tippkulturist ei ole siis on kanep õige lõõgastumise vahend.
Baracus
Memberminuteada on võistlustel asi nii et tagumik peab maas olema
-
AutorPostitused