Baracus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Baracus
MemberSellepärast Ott ongi amatööride kuues et seal tehakse dopinguteste. Kui Ott samu ained mis colemann kasutaks oleks ta kindlasti 2 korda jämedam. Vaadake proffikulte ja mõelge natuke loogiliselt selliseks ei saa ainult putru süües.
Baracus
Membervanas foorumis keegi kunagi rääkis et toores kartul koos vahukoorega ennem magamaminekut annavad mingi tõuke et nede kahe komponendi koostoimel tekib mingi aine mis aitab seda taset tõsta
Baracus
MemberNeed kelle rasvast pohhui kes massi taga ajavad võivad rahu õhtul oma süsiakad ära süüa ja neeed kes kaalu taga ajavad ärgu söögu jumal küll mis siin vaielda.
Baracus
MemberKuidas siis on kõige parem sooja teha kui hakkan selle surumis kava järgi tegema? Max on 105 seega need raskused paseeruvad sinna 90 kg kanti.
Baracus
MemberSee vadakukohupiim küll hea ei olnud. Suutsin paar lusikatäit süüa ja kõik.
Kunagi eesti tehti vadakuvalgupulbrit aga ei tea miks selle tegemine katki jäi.
Baracus
Memberteine päev ilma ja isu on küll suurenend
Baracus
MemberKui tahad rohkem jumalaema kiriku kellamehe trapetsit siis tee nii, et võta kang või hantlid kätte ja kummarda natuke ette ja toeta pea vastu pinki või mingit asja ja siis hakka samamoodi õlakehitusi tegema. Mõjub efektiivselt trapetsi tagumisele poolele.
Baracus
MemberAlgajad peaksid alustama ühest munast või nõrgemad isegi poole munaga ja siis kui juba tolerants tõuseb võib annuseid tõsta hiljem juba kuni viie munai päevas.
Baracus
MemberKes on noored ja ei ole võistlevad kuldid võivad kollased ka kinni tõmmata sest tehti ju uuringud, et munakollased ei tõsta kolesterooli. Muidu üldse toidu raiksamine niimoodi ära visata. Võ siis teine võimalus teha pidusaia või midagi kuhu läheb palju kollaseid.
Baracus
MemberMa olen oma 3 kg juurde võtnud. 7 tundub jah nats palju
Baracus
Memberkaseiini sisaldavad kõik piimatooted ja vadakut sisaldab vadakukohupiim ja siis piimas on ka 20% vadakuvalku nagu ma aru olen saanud
Baracus
MemberMa ei ole ka siiamaani aru saand mis neil vahet on
Baracus
Memberpraktika näitab, et oravaksjoomised ja roheliseks suitsetamised head ei tee ühegi nurga alt. aga mul on ikka suht p. sest ilma kammimata ma elada ei saa kasvagu mu muskel siis natuke aeglasemalt kui tahab. muidugi alkohol aeglustab metabolismi ikka päris tugevallt ja nõrgestab organismi aga üks siider või õlu õhtul võib isegi kasuks tulla kuna tõstvat testosterooni taset natukene. kes kõvasti trenni teevad aga samas ka pidu tahavad panna peaksid alkoholilt rohkem kanepi peale üle minema sest too ikka tunduvalt vähem kasvamist takistab. niipalju et tihe suitsetamine võib pärssida testosterooni eritumist mis muidugi ei ole hea.
Baracus
MemberJah odavaim ultrafiltreeritud vadakuvalk + kiiresti imenduvad süsivesikud tuleb kokku umbes 8 krooni kord. Aga muidu on jogurt hea või vähemalt peotäis rosinad taastamaks energia seniks kuni jõuab koju sooja sööki sööma.
Baracus
Membermul läheb 5 liitrit
-
AutorPostitused