Skip to main content

Baracus

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 149 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Keemia #50229
    Baracus
    Member

Sellepärast Ott ongi amatööride kuues et seal tehakse dopinguteste. Kui Ott samu ained mis colemann kasutaks oleks ta kindlasti 2 korda jämedam. Vaadake proffikulte ja mõelge natuke loogiliselt selliseks ei saa ainult putru süües.

in reply to: testosteroon #50019
    Baracus
    Member

vanas foorumis keegi kunagi rääkis et toores kartul koos vahukoorega ennem magamaminekut annavad mingi tõuke et nede kahe komponendi koostoimel tekib mingi aine mis aitab seda taset tõsta

in reply to: Kohupiim enne magama minekut. #49481
    Baracus
    Member

Need kelle rasvast pohhui kes massi taga ajavad võivad rahu õhtul oma süsiakad ära süüa ja neeed kes kaalu taga ajavad ärgu söögu jumal küll mis siin vaielda.

in reply to: Sooja tegemine #49387
    Baracus
    Member

Kuidas siis on kõige parem sooja teha kui hakkan selle surumis kava järgi tegema? Max on 105 seega need raskused paseeruvad sinna 90 kg kanti.

in reply to: No mida teemat????? #48499
    Baracus
    Member

See vadakukohupiim küll hea ei olnud. Suutsin paar lusikatäit süüa ja kõik.

Kunagi eesti tehti vadakuvalgupulbrit aga ei tea miks selle tegemine katki jäi.

in reply to: Kui palju juurde? #47763
    Baracus
    Member

teine päev ilma ja isu on küll suurenend

in reply to: trapetsi alaosa #47701
    Baracus
    Member

Kui tahad rohkem jumalaema kiriku kellamehe trapetsit siis tee nii, et võta kang või hantlid kätte ja kummarda natuke ette ja toeta pea vastu pinki või mingit asja ja siis hakka samamoodi õlakehitusi tegema. Mõjub efektiivselt trapetsi tagumisele poolele.

in reply to: kui tihti? #47366
    Baracus
    Member

Algajad peaksid alustama ühest munast või nõrgemad isegi poole munaga ja siis kui juba tolerants tõuseb võib annuseid tõsta hiljem juba kuni viie munai päevas.

in reply to: kui tihti? #47280
    Baracus
    Member

Kes on noored ja ei ole võistlevad kuldid võivad kollased ka kinni tõmmata sest tehti ju uuringud, et munakollased ei tõsta kolesterooli. Muidu üldse toidu raiksamine niimoodi ära visata. Võ siis teine võimalus teha pidusaia või midagi kuhu läheb palju kollaseid.

in reply to: on see normaalne? #47279
    Baracus
    Member

Ma olen oma 3 kg juurde võtnud. 7 tundub jah nats palju

in reply to: valgud #46839
    Baracus
    Member

kaseiini sisaldavad kõik piimatooted ja vadakut sisaldab vadakukohupiim ja siis piimas on ka 20% vadakuvalku nagu ma aru olen saanud

in reply to: kreatiin #46600
    Baracus
    Member

Ma ei ole ka siiamaani aru saand mis neil vahet on

in reply to: Alkohol #46202
    Baracus
    Member

praktika näitab, et oravaksjoomised ja roheliseks suitsetamised head ei tee ühegi nurga alt. aga mul on ikka suht p. sest ilma kammimata ma elada ei saa kasvagu mu muskel siis natuke aeglasemalt kui tahab. muidugi alkohol aeglustab metabolismi ikka päris tugevallt ja nõrgestab organismi aga üks siider või õlu õhtul võib isegi kasuks tulla kuna tõstvat testosterooni taset natukene. kes kõvasti trenni teevad aga samas ka pidu tahavad panna peaksid alkoholilt rohkem kanepi peale üle minema sest too ikka tunduvalt vähem kasvamist takistab. niipalju et tihe suitsetamine võib pärssida testosterooni eritumist mis muidugi ei ole hea.

in reply to: mida süüa peale trenni? #45080
    Baracus
    Member

Jah odavaim ultrafiltreeritud vadakuvalk + kiiresti imenduvad süsivesikud tuleb kokku umbes 8 krooni kord. Aga muidu on jogurt hea või vähemalt peotäis rosinad taastamaks energia seniks kuni jõuab koju sooja sööki sööma.

in reply to: sysivesikud #44810
    Baracus
    Member

mul läheb 5 liitrit

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 149 total)