Baracus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Baracus
Membertegelt on lugu nii et kui sööd 6 tundi ennem trenni kohupiima 200g ja 3 tundi ennem trenni liha 150g ja siis pele trenni hüdrolüüsitudd vadakut 40g hakkavd need valgud kõik korraga imenduma ja saad 90g valku ja 60 läheb tühja. samas ei saa ka ennem magamamainekut kohupiima aint süüa sest see imendub alles 8 tunni pärast kui juba keksmine inimene ärakb ja jälle öösel närib katabolism lihased puruks.
Baracus
Member19a
pikkus 174
kaal 73kg
max oli 110
ja makaveli kui teed 37 este hantlitega 10 kordust siis sa peaksid mingi 130 suruma ju
Baracus
Membermiks need superseeriad head on? ja mitu trenni järjest nii hea teha oleks
Baracus
Memberolen seda lõssipilbrit ka igaltpoolt otsinud aga kuskilt ei ole leidnud kes väikse koguse haaval müüks. aga mihkel äkki sa saad uurida seda paide värki et kui 400 kott on siis ostaks küll ühe koti ära või klapiks kellegagi kahepeale.
Baracus
Membermul ei jäänud ka kunagi valusaks biiceps aga siis hakkasin tehnikat uurioma ja igat harjutusega viimase piirini minema ja enäe hakkasgi valusaks jääma. biiceps tahab jah hästi head tehnikat ja täit kurnatust saada muidu ta ei jää valusaks ja ei kasva ka.
Baracus
Memberkui tihedalt oleks kõige optimaalsem siis treenida? arvan ise et mitte rohkem kui iga viie päeva tagant. sest ku ikka õige trenn teha on biic 4-5 päeva valus. samas kui e mitte eriti pingutada ei jäägi biic valusak ja tastub rutem ära aga see eest kasvab ka vähem.
Baracus
MemberMa ostaks ühe kapsli kohe ära.
Baracus
MemberKas puhkamine tähendab paar nädalat üldse mitte mingiut trenni või siis kergemaid trenne.
Baracus
MemberNii. Kui nüüd selle kavaga ühele poole saan siis mida edasi tegema hakkan et jõudu arendada ja kuidas. Kas jätkan vana massi treeninguga või hakkan mingit teist jõu kava tegema. Et te võiskite natuke jõutõstmise põhimõtetest rääkida võibolla kavas ka kunagi võistlustele minna ja üldse rohkem rõhku just lamades surumisele panna.
Baracus
MemberJah tänan vastuse eest. Sain niipalju targemaks et nüüd vähendan tunduvalt harjutusi ja koormust. Seni olen rinnale 4 harjutust ja õlale ka 4 harjutust teinud. Ja mul endale hakkas ka tunduma et ei taastu nagu ära või kudagi jõuetu olek.
Baracus
MemberKui korraga väga palju magetat vett juua tegib naatrimumi puudus ja aju tursub ning võib tekkida ajurabandus ja surm.
Baracus
Memberkle mida eglasemalt sooritada seda väiksema kaaluga jõuab teha
Baracus
MemberNii hakkasin nüüd selle kava järgi tegema ja tekkisid siis ka järgmised küsimuse. Et mis harjutsui ma raskel päeval siis rinnale teen kui kaldpinnal surumised head ei ole ja mitu harjutrust. Mul on ka õlg rinna raskel päeval. Et siis milliseid harjutusi peale horiontaali teha ja mis järjekorras. Kordused seeriates jäävad vist teistel harjutustel 6-8 vahele nagu olen aru saaanud. Ja mitu harjutsut õlale norm oleks. Ja kas õlgu teen ikka 6-10 kordustega?
Baracus
Member19a, 72kg kahjuks ei ole nii kõva vend nagu enamus siin aga vahest olen proovinud ja 100kgiga teen ikka täiskükke küll.
Baracus
MemberNonii rääkige välja siis mis kellegil varjata on.
-
AutorPostitused