Skip to main content

Baracus

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 149 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Aeglased valgud? #58656
    Baracus
    Member

LIHA

in reply to: Proteiin No1 kasutamine #58176
    Baracus
    Member

Ok võtame siis asja lühidalt kokku. Kui liigesed on korras ja vaja peale trenni head taastusjooki tuleb valida selline toode mis sisaldaks 70-90%vadakuvalku. Ja kui probleemid liigestega oleks hea juua jumalate nr1 jooki.

in reply to: Proteiin No1 kasutamine #58284
    Baracus
    Member

mis sa neist hüdrolüüsitud seakõrvadest jood? osta endale korralik valk. kasvõi whey lemon

in reply to: Alkohol #57955
    Baracus
    Member

ei no mul siin juba kuu aega nii et plaan trenni minna ostan endale siidri karastuseks peale trenni aga näe rsk ikka joon selle ennem ära ja siis juba välja sõpradega kokku ja pilt eest ära. igatähes minul on alkohol kõik suvise trenni pe**e keerand. kõik jõunäitajad on nullis ja ei jää muud üle kui sügisel ampull ###### ja saali. aga muidu talviti olen selle alkoholi mure lahendanud korgijoogiga(GH:cool: kuna too tõmbab sama segi nagu alkoholgi kuid trennile mõjub pigem positiivselt kui negatiivselt.

in reply to: küsimus #56956
    Baracus
    Member

1 probleem veel, et kui ma jaotan kava nii et õlg ja rind on eraldi siis peale rinna trenni jääb esiõlg umbes 5 päevaks väga valusaks ja õigel õlapäeval lihtsalt ei saa max kaaluga õlga treenida samas õlatrennist ei jää õlg kordagi valusaks. Ning siis kui panen õla ja rinna ühele päevale ei jõua peale rinda enam õlale midagi teha heal juhul 40% koormusega midagi veel. Esiõlg jääb üldse alati rinna trennist metsikult valsaks rind aga mitte. Oskate äkki midagi soovitada või nõu anda kuidas millal siis esiõlg oma koormuse kätte peaks saama.

in reply to: tõstevöö #55974
    Baracus
    Member

trapetsi tegemisl on vöö kõige tähtsam kuna seal kaalud kõige suuremad 2 korda samapalju kui kükkimisel. mul kannatab just trapetsi ajal selg kõige rohkem kui vööd ei ole

in reply to: kehakaalust rohkem #55554
    Baracus
    Member

40kg

in reply to: Toidulisandid #55551
    Baracus
    Member

Ega toidulisandid pole mingid imeravimid et neid süües kohe põkk oled. Kõigepealt tavaline toit korda ja siis vajadusel kasutad toidulisandeid et saada iga kell optimaalselt toitained kätte. Algajale piisab täiesti peale trenni kõige tavalisem vadakuvalk. Sa võid süüa ka kõige kallimaid hüdrolüüsitud vadakut ja teab mida veel aga sellest pole mingit kasu. Ja jõu ja lihase kasvu saab trenniga regulerida mitte toiduga.

in reply to: küsimus #55549
    Baracus
    Member

tutvused peavad vist olema. mulle igatähes aasta tagasi sõber tõi. hetkel pole uurinud kust saaks aga varsti plaan osta. ja maitse oli sel tõesti hea. kasutasin isegi teiste proteiinide maitsestamiseks

in reply to: küsimus #55536
    Baracus
    Member

Kellel plenderit pole saab jogurtiga segada tuleb ka väga hea ja siis nagui ma ütlesin teraline kohupiim hapukoorega on ka minumeelest väga maitsev ja läheb alla hästi. Või siis müükse ka vene valgu mis põhiliselt kaseiin 125 eeki kg kui ma ei eksi ja siis sealt on 60% valk

in reply to: küsimus #55522
    Baracus
    Member

kohupiim on naturaalsem ja parem. ei ole läbi töödeldud. aga samas iga õhtu kohupiima süüa tuleb isegi vist natuke kallim kui kaseiinvalku süüa. tegelt siin amazoni poes on kaseiinvalgud väga kallid nii et vist ikka on parem kohupiima sisse suruda. kõige parem on osta rasvata teralist kohupiima ja sinna sisse maitseks väike sorts hapukoort lasta. maitse hea hind odav ja ilma süsivesikuteta. kui õieti kombineerida tuleb kohupiim ikka odavam. sehiki pole üldse mõtet muul ajal juua peale trenni muud korrad päevas on ikka parem süüa. no siis on ka sheik hea kui ei ole võimalik süüa või on kiire.

in reply to: Massilisajad #55318
    Baracus
    Member

süsivesikud annavadgi massi. valgu arvelt tuleb seda massi väga vähe. ja üldse mis sa sest massilisajast sööd. lase riisi ja kartulit ja tatart ja liha on kasulikum ja maitsvam.

in reply to: Rinnaltsurumine?? #55235
    Baracus
    Member

mul endal täpselt sama teema. proovi teha vahest esimeseks harjutuseks horisontaalis hantlitega surumist ja kasuta erinevaid harjutusi. ja sisi peaksid jälgima millal on sul õlatrenn et ka õlg peab olema taastunud rinna päevaks.

in reply to: valgu imendumine #55147
    Baracus
    Member

no ei olegi laksuga aga näiteks sööd kohupiima ära ja siis 5 tunni pärast läheb tunni jooksul 30g aminohappeid verre. ja kui oled ennem seda paar tundi veel liha laksin siis see tuleb ka nüüd tasakesi ja siis laks hüdrolüüsitud vadak peale ja ongi ülepauk proteiinist

in reply to: valgu imendumine #55143
    Baracus
    Member

To Baracus: Kle kus sa sellise lolli jutu võtsid?? Nu see jutt on ikka tõsiselt loll jutt nii et kui sul midagi tarka öelda pole siis parem ära ütle midagi.

no aga igalpool räägitakse ju et kohupiim imendub aeglaselt kuni 8 tundi ja et lihavalk imendub ka aeglaselt . ja siis sellepärast juuaksegi hüdrolüüsitud vadakut et see laguneb/imendub hästi kiiresti. sa ise oled loll ja ei oska mu jutule vastu väita vaid hakkad kohe lolliks sõimama. tõesta siis et ma loll olen

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 149 total)