Skip to main content

Baracus

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 149 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Odav tervislik toitumine #68297
    Baracus
    Member

5 muna igapäev kuus kokku 150 muna ca 200eek

1 pakk piima või petti iga päev kuus ca 180

riis, kartul, makaronid, tatar kuus kokku 60

juurvilaj puuviljad ja köögiviljad et vitamiine ka saaks kuus ca 100

võileiva peale ca 100 kuus

kohupiim iga päev 1 pakk teralist ca200

liha kala ca150

siit järeldub et keskmiselt päevas valku:

pakk petti 30g

teraline rasvata kohupiim 35g pakk

5 muna 35g

räimed ja liha ca 20g

mujalt ca15g

kokku 135g kvaliteetset valku

ma arvan et kui just üle 80kg pole siis kasvab sellise valgukogusega ka. mina saan päevas kesmiselt 130g valku ja kaalun 75 kilo ja tuleb küll juurde

in reply to: Valutav süda #68109
    Baracus
    Member

Mul oli ka üksvahe nii et sügavalt sisse hingates terav valu aga enam pole ei tea mis värk oli.

in reply to: Effektiivne treening #68067
    Baracus
    Member

Mul on rind ja triitceps peale igat trenni 4-6 päeva valus. Esimesed 2 päeva on tappev valu, sõber kellega koos treenin teeb täpselt sama trenni ja tal alati lihased vähem valusad ja vähem aega valusad aga jõudu ja massi tuleb kiiremini kui mull juurde.

in reply to: Hamburger #67892
    Baracus
    Member

No palju se kotlett ikka valku sisaldab oma 10 heal juhul seega oleks vaja midagi valgurikast juurde näiteks suur kruus petti millest saaks veel 10g valku.

in reply to: hale lihtsalt #67448
    Baracus
    Member

odav vadakuvalk on see kui puhta 30g valgu hinnaks tuleb alla 8 krooni

in reply to: kust saab odavalt valku? #67385
    Baracus
    Member

apteegist saab fasti hera80 (76%valk) 176 krooni 900g

in reply to: Surumis arvuti #67331
    Baracus
    Member

esimene on raske päev näiteks esmaspäev ja teine kerge näit neljapäev ja esimene arv on seeriad teine kordused näiteks 6 seriat ja 2 kordust . ja kui sul max alles 70 on siis ära seda kava küll veel tegema hakka mõttetu minumeelest

in reply to: uus üritaja #64547
    Baracus
    Member

ja kui sa oled juba mõnda aega kõndinud vajab su keha valku ja su liigesed kuluvad ka kõndides seega soovitan protein nr1

in reply to: Kava!! #63617
    Baracus
    Member

page see kava siia üles on lihtsam minu arvates kui igale ühele personaalset meili saata

ja seda ka veel et päris algajatel ikka vist ei tasuks selle kavaga kohe pihta hakata. ennem võiks aasta kasvõi massi teha

in reply to: Efektiivne triitsepsi treening. #56700
    Baracus
    Member

mind paneb imestama kuidas te seda harjutust üldse teha saate. minul endal jääb rind 5 päevaks väga valusaks ja kui mul on triitcepsi trenn 3 päeva peale rinda siis lihtsalt on võimatu kitsa haardega surumist teha kuna muidu rebestaks rinnalihase lihtsalt ära. (ükskord juhuts nii)

in reply to: SÜGISSURUMINE 2005 #60749
    Baracus
    Member

no enamus noorematest ei viitsi suvel korralikult trenni teha ja seega tõesti pole sügisel mõtet sinna võistlustele ronida kui kevadel tulemus 20kg suurem on. ise läheks ka kevadel hea meelega suruma.

in reply to: kustutamine #59724
    Baracus
    Member

mismoodi te näete palju poste on kustutatud?

in reply to: Surumine #59562
    Baracus
    Member

mingi noxvill oled v pane selline link mis töötaks ka

in reply to: Müsteerjum #59343
    Baracus
    Member

probleem võib olla selles et teed esiõlga ja triicepsit teistel päevadel ja need lihased ei jõua ennem rinda ära taastuda ja segavad surumist. mul endal oli nii et esiõlg ei pidanud pingele vastu ja ka surumises areng peatus.

in reply to: Vadak enne magama minekut? #58879
    Baracus
    Member

piimapulber

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 149 total)