Baracus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Baracus
Member5 muna igapäev kuus kokku 150 muna ca 200eek
1 pakk piima või petti iga päev kuus ca 180
riis, kartul, makaronid, tatar kuus kokku 60
juurvilaj puuviljad ja köögiviljad et vitamiine ka saaks kuus ca 100
võileiva peale ca 100 kuus
kohupiim iga päev 1 pakk teralist ca200
liha kala ca150
siit järeldub et keskmiselt päevas valku:
pakk petti 30g
teraline rasvata kohupiim 35g pakk
5 muna 35g
räimed ja liha ca 20g
mujalt ca15g
kokku 135g kvaliteetset valku
ma arvan et kui just üle 80kg pole siis kasvab sellise valgukogusega ka. mina saan päevas kesmiselt 130g valku ja kaalun 75 kilo ja tuleb küll juurde
Baracus
MemberMul oli ka üksvahe nii et sügavalt sisse hingates terav valu aga enam pole ei tea mis värk oli.
Baracus
MemberMul on rind ja triitceps peale igat trenni 4-6 päeva valus. Esimesed 2 päeva on tappev valu, sõber kellega koos treenin teeb täpselt sama trenni ja tal alati lihased vähem valusad ja vähem aega valusad aga jõudu ja massi tuleb kiiremini kui mull juurde.
Baracus
MemberNo palju se kotlett ikka valku sisaldab oma 10 heal juhul seega oleks vaja midagi valgurikast juurde näiteks suur kruus petti millest saaks veel 10g valku.
Baracus
Memberodav vadakuvalk on see kui puhta 30g valgu hinnaks tuleb alla 8 krooni
Baracus
Memberapteegist saab fasti hera80 (76%valk) 176 krooni 900g
Baracus
Memberesimene on raske päev näiteks esmaspäev ja teine kerge näit neljapäev ja esimene arv on seeriad teine kordused näiteks 6 seriat ja 2 kordust . ja kui sul max alles 70 on siis ära seda kava küll veel tegema hakka mõttetu minumeelest
Baracus
Memberja kui sa oled juba mõnda aega kõndinud vajab su keha valku ja su liigesed kuluvad ka kõndides seega soovitan protein nr1
Baracus
Memberpage see kava siia üles on lihtsam minu arvates kui igale ühele personaalset meili saata
ja seda ka veel et päris algajatel ikka vist ei tasuks selle kavaga kohe pihta hakata. ennem võiks aasta kasvõi massi teha
Baracus
Membermind paneb imestama kuidas te seda harjutust üldse teha saate. minul endal jääb rind 5 päevaks väga valusaks ja kui mul on triitcepsi trenn 3 päeva peale rinda siis lihtsalt on võimatu kitsa haardega surumist teha kuna muidu rebestaks rinnalihase lihtsalt ära. (ükskord juhuts nii)
Baracus
Memberno enamus noorematest ei viitsi suvel korralikult trenni teha ja seega tõesti pole sügisel mõtet sinna võistlustele ronida kui kevadel tulemus 20kg suurem on. ise läheks ka kevadel hea meelega suruma.
Baracus
Membermismoodi te näete palju poste on kustutatud?
Baracus
Membermingi noxvill oled v pane selline link mis töötaks ka
Baracus
Memberprobleem võib olla selles et teed esiõlga ja triicepsit teistel päevadel ja need lihased ei jõua ennem rinda ära taastuda ja segavad surumist. mul endal oli nii et esiõlg ei pidanud pingele vastu ja ka surumises areng peatus.
Baracus
Memberpiimapulber
-
AutorPostitused