Skip to main content

Baracus

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 149 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Jõusaaal ja kanep! #75989
    Baracus
    Member

Alkohol laiendab veresooni ja paneb vere käima sellest ka pits samakt külmast tulles mis teeb hea ja annab sooja. Aga see et õues kül pole on sellest ikka et ei tunne külma.

Ja ärge unustage et vaidlus käis siin ikka selle kohapealt kumb kulturismi seisukohalt kahjulikum on. Muidu olen mina ka selle poolt et eestlane joogu viina .

in reply to: Jõusaaal ja kanep! #75834
    Baracus
    Member

Ok kui kanep on 100 korda hullem alkoholist siis miks balti jaama taarapunkti juures tiirlevad “parmud” näevad hulka nirumad välja kui näiteks hollandi coffe shopis istuvad “stonerid” . Alkohol rikub ikka füüsilist tervist hulka rohkem kui kanep no proovige iga päev ennaast täis juua kaua te normaalsed olete? Milline on teie maks? Eestis sureb iga aasta 2000 inimest alkoholi liigtarbimise tagajärjel mitu sureb kanepi tarbimise tagajärjel? Ja alkohol alandab ka testosteerooni taset mitte ainult kanep.

Kanepi ründepunkt on ikka mõistus ja vaimne trevis. Kanep soodustab skisofreeniat ja teeb apaatseks.

in reply to: Jõusaaal ja kanep! #75769
    Baracus
    Member

Jah ongi vaimne sõltuvus st kui teised teevad ei sa ka mina ilma olla. Ja hetkel jah plaanis mingid alternatiivid leida tahaks natuke kiiremini kasvada.

in reply to: Jõusaaal ja kanep! #75753
    Baracus
    Member

Kanep trennile eriti kahjulik pole kui teda suures koguses mitte tarbida rohkem mõistusele. Igatähes alkohol on trennile kordi kahjulikum kui kanep.

Tean et narkootikumid on väga kahjulikud jne aga kuna olen sõltuvuses alkoholist ja amfetamiinist ja ecstasyst siis iga nädalavahetus möödub ilma söömata 2 päeava rohkelt alkoholi ja amfetamiini kui see eest nädala sees 5 päeva korralikku trenni ja toitu ning tuleb ikka juurde. Kanepit ma ei suitseta mulle ei istu. No selge et ei ela sajani nii edasi minnes aga noh mis teha.

in reply to: huvi pärast küsin:) #74869
    Baracus
    Member

aastat tagasi 110 nüüd 115 aeglane areng sellepärast et suvi vahel kus saan päevas valku ehk 30g talvise 160 vastu. maximum poole aasta progress on olnud 25kg see oli alguses kui trenni läksin siis läks 60ne pealt 85 peale praegu vanus 20 kaal 77

in reply to: mõned Georg Lurich’i rekordid :) #74266
    Baracus
    Member

Jah aga arvestage et tookord oli selle treenimise ja toitumisega nagu ta oli. Lurich olevat veel öelnud et hoiduge liha söömisest. Oleks ta veel õigemini söönud oleks äkki veel paremad tulemused olnud.

in reply to: Richard sandrak :) 7-me aastasena #73649
    Baracus
    Member

no 12 aastaselt ta küll enam midagi erilist välja ei näinud tavaline poiss ja kõik kõht oli vähe rohkem trimmis ja jalapressi tegi ka mingi alla 200 ja vaevalt ta siis rinnalt 5 aastat varem 80 surus

in reply to: Maailmameistri tõde ja õigus! #72782
    Baracus
    Member

ma ei saa aru miks tokko üle tunnistas poleks seda teinud oleks kõik vanaviisi edasi läinud

in reply to: Kuidas profid suruvad 300 kg lamades… #72711
    Baracus
    Member

Ma olen küll kuulnud et särk pidi keskmiselt 20kg juurde andma või ma eksin :???:”>

15-20kg ja mõni proffide särk 30kg tean. minuarust parem kui neid särke poleks olemas ega välja mõeldud. surugu igaüks palju keha võimaldab ja kannatab mitte siukseid abivahendeid ei poolda

no särk on ikka ennekõike selleks et vältida õlavigastusi ja kui need tulemused ei meeldi lahuta siis igast tulemusest 20 maha järgi jäävad ikka väga kõvad arvud minumeelest

in reply to: Fast Eestis ! #72625
    Baracus
    Member

ainult miks robokop sellist kirvest hinda küsib samad tooted  pea 40% odavamd apteegis

Ja kus apteegis täpsemalt?

Ülikooli apteegis müükase. Aga näe ilma asjata siin kaagutasin läksin täna ostma olid hnnale mõnus portus otsa pannud nüüd maitsega valk juba sama hinnaga mis siin ainult maitsestamata on veel odavam.

in reply to: Fast Eestis ! #72552
    Baracus
    Member

ainult miks robokop sellist kirvest hinda küsib samad tooted pea 40% odavamd apteegis

in reply to: Mis klubides käite? #72468
    Baracus
    Member

käin reval spordis muidu normaalne koht aga du??i ruum on hullem peldik haisev saun+ 1 töötav du??. õhtuti saal puupüsti täis ventilatsioon ei tööta võib vabalt hantli õhku rippuma panna jne eino samas mulle südamelähedaseks saanud koht.

in reply to: Südameprobleemid #70832
    Baracus
    Member

Kas ennm igat trenni 7 minutit ergomeetrit tehes oleks norm südamele et mingeid jamasid ei tuleks kui süda muiud suht korras vahest löövad mingid valud aga see mingi hingamisviga vms.

in reply to: Küsitlus #69669
    Baracus
    Member

alustasin kui olin 16 ja kalusin 65kg nüüd olen 19 kaalun 77kg ja liigset kaalu sellest umbes 5kg. Kaalu nagu pole üldse juurde tulnud aga jõuud ja väljanägemist on küll kõvasti tulnud. Ongi imelik värk, et biicepsi ümbermõõt on 7cm juurde tulnud, rinnalt jõudu ka 65kg aga kaalu lihasmassi arvelt ca 8kg 3,5 aastaga imelik.

in reply to: Whey 8100 #69666
    Baracus
    Member

Vadak nagu vadak ikka. Ega lisavalk pole mingi imeasi vaid tagab lihtsalt maksimaalse arengu. Olen ise ka seda enamjaolt söönud aga nüüd avastasin veel odavama ultrafiltreeritud vadaku ja hakkasin seda sööma. See 8110 jääb tükki ka vahest mis mulle ei meeldi.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 149 total)