Baracus
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Baracus
Memberheheh..tuttav teema, juba 8 aastaselt sai mööda torusid ronitud orgasm kätte saadud. Edasi mingi 12 aastaselt kui lõuga tõmbasin sain ka orgsmi kui väga hullult pingutasin. Aga õnneks mingit “löga” ei tulnud ja isegi kõvaks ei läinud
Baracus
MemberSüdame sõbrad on aeroobne trenn ja korralik taastumine ja puhkus. Mitmest kohast läbi jooksnud mõte, et kui täiesti terve inimene teeb 2 aastat järjest ainult jõusaalitrenni ilma aeroobseta, siis võib süda sellest tuksi minna.Just. Lasin 3 aastat täie rauaga kangi ilma aeroobseta ja nüüd jääb iga 3 löök vahele ja vahepeal üldse igasugune rütm puudub. Ei tea kas asi taastub ka igatähes nüüd on 4 korda nädalas aeroobne. Pulsisagedusega 130-145
Baracus
MemberMa ammu ootan millal kurgkulturismi võistlused tulevad. Kui pikkade pükstega võistelda tohib tuleks ka.
mai 2, 2006 at 4:43 p.l. in reply to: Leedu meistrivõistlused kulturismis ja fitnessis 2006a. #82079Baracus
Memberpilte pole ju mis neist hääldamatutest nimedest vaadata
Baracus
MemberKas ennem võistlevad noorde ja siisvanad või vastupidi ja kaua kogu see tants kestab mul vaja kell 6 juba mujal olla.
Baracus
MemberNo aga väga hea kui kritiseeritakse inimene läheb närvi ja hakkab veel kõvemini vihaga treenima ja kasvab kiiremini.
Baracus
MemberNo tõepõhi on jah niipalju nagu need kes revalis käinud ja kuulnud ega mina kellegilt kuseproovi võtma ei lähe mul po** ise nühin vaikselt edasi oma +4kg aastas ja olen ka õnnelik.
Baracus
MemberMinu arvates oli see parempoolne mees aastad 1-2 tagasi tunduvalt suurem kui ta praegu on. Preaguseks on ainult pool sellest mehest alles jäänud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vasakpoolne võttis seevastu 2 kuuga 11kg puhast massi juurde. Sattusin ükskord juttu pealt kuulma. Mingi pool aastat tagasi oli nende kahe mehe vahe ikka mehine, parempoolne kulturist oli poole suurem vasakpoolsest.
aprill 3, 2006 at 4:56 p.l. in reply to: Tribulus Terrestis ja ZMA (b6, tsink, magneesiumaspartaat) #78601Baracus
MemberMul pani habeme kasvama ja 120 läks üles nii et anna takka aga söö rohkem kui purgil kirjas natuke. Mingit imeffekti ei ole aga natuke mõikab küll.
Baracus
Memberpanin ennast küll kirja aga ei tea kas ikka tulen hakkan mõtlema et benzu raha läheb liiga palju. ei käi tööl seega pole kuskilt seda raha võtta
Baracus
Memberolen 20a vana ja sõin oma pool purki ära 3-4x650mg päevas ja noh ei oskagi nagu öelda vist midagi nagu oleks aga arvan siiski et kujutan ette.
Baracus
MemberNaljakas, et kolmest alast just rinnaltsurumine kõige popim on. Ma ei ütle midagi halvasti – mida rohkem sporti tehakse ja võistlusi ja värki seda parem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga millal tulevad Kapa-Kohila MV kükis ja Järva-Jaani MV jõutõmbes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Kui tahad, ma võin korraldada Järva-Jaani MV jõutõmbes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainult, et sind ei oleks ilmselt kohal….

No ma tahaks jõutõmbes ikka 3x kehamassi kätte saada mingil hetkel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga isegi see vist pole veel teab mis põhjapanev tulemus.Küsimus ikkagi selles, et MIKS just rinnaltsurumine? Sest ta on kolmest alast algajale kõige lihtsam ja ohutum võibolla?
No milleks oma selga lõhkuda? Mina igatähes surun rinnalt 20kg rohkem kui teen ühe küki maani välja.
Baracus
MemberKui te suudate tõestada arstile et olete alaarenenud ja et te käite trennis ja ei tule midagi juurde siis saate sutanoni või anrioli ja hakkate kasvama. Metaan aga jah annab väga kõvasti massi ja jõudu aga kahjustab ka maksa kõvasti. Ise ei tarvita veel kuna tundub loomuliku potentsi jätkuvat veel aastaks.
Baracus
Memberjõutõstmises on treeneri abi vist rohkem vaja
Baracus
Memberkas keegi läheb ka? täna müüakse pileteid al 10.00mina igatahes lähen. sebisin juba pileti kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eelistan Länikut
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> srry! ma eelistan ka ennem länikut kui seda hard rocki pa*ka aga noh maitse üle ei vaileda
AutorPostitused